Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowy image E. Gorniak

IP: *.uni.opole.pl 11.06.05, 13:26
    Tak Edyta Gorniak byla ubrana w Empiku 07.06.05r. ;-)

img28.echo.cx/img28/7044/gal559600107zd.jpg
    img28.echo.cx/img28/638/gal559600095gu.jpg
    A tak w klubie NOBO 06.06.05r. :

www.kapif.pl/sred/muzyka/K250339/K250347F.jpg
    www.kapif.pl/sred/muzyka/K250339/K250346F.jpg]
    Co sadzicie o jej aktualnym ubiorze?? :-)

Ciekawe jak sie ubierze na Opole w niedziele ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: myszka333 Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.aster.pl 11.06.05, 13:31
        Nie bardzo rozumiem co ona ma na głowie??Przynajmniej na tych zdjęciach fryzura
        wygląda nieco dziwacznie.
      • jaleo Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 13:36
        Nie wiem, kto to jest E. Gorniak, i czwarte zdjecie nie chce mi sie otworzyc,
        ale sadzac po 3 pozostalych zdjeciach, to "image" jest lekko beznadziejne.
        • Gość: Esti Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.uni.opole.pl 11.06.05, 13:44
          tu jest wiecej zdjec z Empiku:

foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=5949
          A tu jakies z NOBO jeszcze:

www.kapif.pl/sred/muzyka/K250339/K250362F.jpg
          www.kapif.pl/sred/muzyka/K250339/K250348F.jpg
          • aretse11 Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 16:55
            a co do fryzury..to zwyczajny trik by wydluzyc ostatnio nieco zaokraglona twarz
      • b_bb Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 13:42
        Jestem zwolenniczką dopasowania ubioru do figury, zamaskowania jej ewentualnych
        braków, podkreślenia atutów. Na pierwszych dwóch zdjęciach zdecydowanie się to
        nie udało, Górniak wygląda niezgrabnie. Sukienka z kolejnych fotek jest taka
        sobie, ale ogólnie dużo lepiej. Fryzura ciekawa, moim zdaniem.
      • n_nicky Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 13:43
        Odnośnie tych pierwszych dwóch zdjęć z Empiku-chyba brakuje E.Górniak nowych
        pomysłów na wizerunek.Od jakiegoś czasu na co drugim zdjęciu widzę ją w
        dżinsach-rybaczkach i sandałkach na szpilce.
      • tralalumpek Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 13:52
        ja mysle ze jej ubor ciebie nie za bardzo powinien obchodzic
        mozesz podyskutowac co spiewa jak spiewa, czy odpowiada to twoim upodobaniam a
        to jak sie ubiera, co jada z kim sypia..... to nie twoja marchewka, ot i tyle
        • Gość: Esti Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.uni.opole.pl 11.06.05, 13:54
          no, ale to forum Moda, nie uzyka. A to jest ubior wyjsciowy Edyty Gorniak, na
          imprezy publiczne a nie prywatny. Mnie sie BARDZO podoba jej nowy image.
          Chcialem zapytac o to ludzi, ktorzy interesuja sie moda w wiekszym stopnu niz ja ;-)
      • jasna_79 Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 14:01
        Mi też się podoba, tym bardziej, że skoro to świeże zdjęcia - walka z
        kilogramami poszła pomyślnie :) jeszcze trochę, ale już jest dużo lepiej

Fryzura mi się nie podoba - nie lubię sztucznie wyglądających włosów. Jak w
        kasku rowerowym.
        • Gość: Esti Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.uni.opole.pl 11.06.05, 14:46
          Musze przyznac, ze na zywo fryzura wygladala znakomicie. To spora zmiana u
          Edyty, bo zazwyczaj nosila wlosy rospuszczone lub w bardziej 'tradycyjnym'
          uczesaniu. Dlatego ciekawi mnie jak bedzie wygladala jutro w Opolu.
          • Gość: ania Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.chello.pl 11.06.05, 19:35
            bardzo fajnie. sukienka, w ktorej wysstapiła 6 czerwca- śliczna! włosy tez
            extra, makijąz równiez
      • Gość: stina Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.nycap.res.rr.com 11.06.05, 16:53
        POwinna wiecej karmic piersia, to by jej te bioderka spadly.
        • Gość: Esti Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.uni.opole.pl 11.06.05, 17:19
          to 1,5 roczne dzieci dalej powinno sie karmic piersia?
          • Gość: stina Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.nycap.res.rr.com 11.06.05, 17:38
            A przepraszam. Jestem nie na czasie, ale to dlatego, ze jeszcze slysze echo jej
            krzykow o to, ze dziennikarze zaklocaja jej zycie rodzinne.
            • Gość: anka Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:16
              Dajcie tej kobiecie spokój!!!!!!!!
              • papryczka_ag Re: Nowy image E. Gorniak 11.06.05, 19:19
                jestem za - zwłaszcza że nie ma o czym gadać
              • tykra Re: Nowy image E. Gorniak 12.06.05, 12:31
                No właśnie, też nie bardzo rozumiem skąd tyle krytyki co do wyglądu Edyty
                Górniak, to normalne że w ciąży sporo przytyła i dla zdrowia nie powinno się
                drastycznie chudnąć... a mnie się wydaje że teraz wygląda lepiej z tymi
                krągłościami niż przedtem, była trochę za chuda i ubierała się strasznie skąpo
                a często przy tym niestosownie do sytuacji.
                • miska_malcova Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 15:14
                  niech wazy ile chce, ale niech dobierze spodnie do tych kilogramów, bo strach
                  patrzeć
                  • misae Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 15:26
                    jesli chodzi o ciuchy to niebardzo, natomiast fryzura i makijaz podoba mi sie...
                    ogolnie ona jest piekna kobieta, ma piekny glos, szkoda ze jej zachowanie jest
                    takie a nie inne (jak to sie mowi)...
                    • Gość: kaja1978 Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 16:25
                      Edzia jest piękną kobietą i nawet przytyta kilka kilogramów wygląda ładnie!Daj
                      Boże tak wyglądać jak ona po urodzeniu dziecka!
                      • miska_malcova Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 20:14
                        oj, znam zwykłe szare kobietki, które znacznie lepiej wyglądają po urodzeniu
                        ba! 3 dzieci, ale to nieco trza sie wysilić...
                        • Gość: Est Re: Nowy image E. Gorniak IP: *.uni.opole.pl 13.06.05, 20:25
                          A moze Edyta Gorniak nie chce sie wysilac i dobrze jej jest z obecna figura.
                          Moze teraz czuje sie szczesliwa?? Moze nie robi wszystkiego na pokaz jak mysli
                          wielu? Bo gdyby tak bylo juz dawno by zrzucila zbedne kilogramy, ma na to pieniadze.
      • kochanica-francuza Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 16:30
        Cyc wisi,nogi krótkie.Pani Edyto!Do wiszącego cyca nosi się FISZBINY,a do
        krótkich nóg NIE NOSI SIĘ RYBACZEK!

Nie każda z nas jest idealna,ale każda może taką - za pomocą stroju - udawać.

Dlaczego Pani tego nie czyni?

Poza tym zestawienie "wieczorowa bluzka z balu w remizie"z dżinsami mnie śmieszy...
      • aretse11 Re: Nowy image E. Gorniak 13.06.05, 16:54
        o widze,ze masz jedna z moich ksywek..jestes tez Estera?

co do ubioru...to w empiku..super..tylko moze nie jest to stroj na jej obecna
        figure..amoze tez..po prostu pamietam ja za czasow super-figurki i nadal nie
        moge przestawic sie ,ze juz nie wyglada tak jak kiedys..Gdybym od poczatku ja
        znala taka..to pewnie nie napisalabym tekstu,ze to nie na jej figure.

W NOBO..nie w moim guscie..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka