Gość: ja IP: *.orasoft.net.pl 14.06.05, 10:23 Czy w sklepach promodu sa takie same ubrania co na oficjalnej stronie?? Czesto jest tak ze zagranica cos juz jest a u nas te same rzeczy pojawiaja sie pozniej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Promod IP: *.chello.pl 14.06.05, 15:04 W zasadzie to co jest na stronie pojawia się też po jkaims czasie w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Promod 14.06.05, 16:45 Z moich obserwacji wynika, że to co jest na stronie www Promod jest i u nas w sklepach Polsce na bierząco. Niekiedy nawet jest więcek :) Ostatnio kupiłam sobie naszyjnik w sylu afrykańskim (etno), którego nigdy nie widziałam na stronie www Pormod. Jedynie ceny w Polsce są nieco wawyżone w stosunku do tych podanych w Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek 13 Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:22 Słuchjcie gdzie jest Promod w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Promod 15.06.05, 10:26 Promod jest tylko w Galeriach Handlowych: 1. Wola Park 2. Arkadia 3. Galeria Mokotów 4. CH Targówek 5. CH Wileńska Najbliżej Centrum jest Arkadia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia33 Re: Promod-powiedzcie kiedy wyprzedaż? 16.06.05, 13:10 konkretnie chodzi o CH Wileńska Odpowiedz Link Zgłoś