Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:14 ...co o tym imieniu sadzicie ??... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:15 kojarzy mi się z takimi wyrośniętymi dziewczynkami/ pózniej dość potężnymi kobietami, aczkolwiek sympatycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:30 podoba mi się. mam kilka koleżanek o tym imieniu i sa bardzo sympatyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: imie EWELINA?? IP: *.tele2.pl 15.06.05, 13:31 dzieki:D:D bynajmniej nie jestem wyrosnieta dziewczynka:d:d, wysoka to moze jedynie:P Odpowiedz Link Zgłoś
paula_2003 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:34 He, he, ja tam potężna nie jestem, ale wysoka, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: imie EWELINA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:38 mi tez sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 14:03 Podoba mi się to imię...Może swoją córeczkę ( jak ją kiedyś będę miała ) tak nazwę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Bedziecie tak wszystkie imiona wymieniac ? :| 15.06.05, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 15:40 dajcie sobie spokój z tymi imionami. btw najwięcej Ewelin spotkałam na wsi lub ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: imie EWELINA?? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.06.05, 18:20 Przepraszam, a panienka skąd pochodzi? Skoro tak często na wsi bywa i spotyka Eweliny to pewnie z "Miasteczka"? Ja jestem z Wrocławia, który bynajmniej wiochą nie jest. Kompleksy masz kobieto, albo po prostu wredna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: imie EWELINA?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 21:52 Bo nasza kolezanka ma pewnie na imię Zdzsia, Czesia tudzież Zosia i zazdrości, że można tak ladnie miec na imię ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: imie EWELINA?? 16.06.05, 09:47 Gość portalu: ja czyli nie ty napisał(a): > Bo nasza kolezanka ma pewnie na imię Zdzsia, Czesia tudzież Zosia i zazdrości, > że można tak ladnie miec na imię ;)))) taaa...zakompleksiona jestem a najbardziej w życiu pragnę miec na imię Ewelina, wtedy wszystkie moje kompleksy zniknęłyby jak ręką odjął :] z resztą dlatego prosze znajomych żeby zwracali się do mnie "Eliwciu" i powiedzcie jeszcze że z małej mieściny jestem bo mi się imię Ewelina nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 18:38 Ewelina,Ewa,Elżbieta,Emilia,Edyta,Eulalia,Epifania,Emerencja,Eudokia,Ewdokia,a potem przejdziemy do tych na "F" i tak aż do "Z".Złośliwa dzisiaj jestem:/ Ewelina...z niczym konkretnym mi się nie kojarzy.Ale nie budzi we mnie negatywnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: jeju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:48 Co was tak naszlo z tymi imionami??? Bo to w koncu bardzo zwiazane z moda... :) A tak wogole to niezbyt podoba mi sie to imie. Dziwnie mi sie kojarzy. Nie wiem czemu, ale podobnie jak Gosiaqus. Z Flinta mi sie nie kojarzy, nie lubie jej. Ale to nie dlatego nie przepadam za tym imieniem! Nawet nie wiem czemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: imie EWELINA?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 21:50 To imię jest piekne :)))))) Raczej arystokratyczne :))) Naprawdę ladne i z klasą :) Wszystkie Eweliny to fajne dziewczyny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: imie EWELINA?? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.06.05, 21:52 Bardzo nie lubie tego imienia. Czemu? A nie wiem.. Bez konkretnego powodu, po prostu uwazam, ze jest brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochyba Re: imie EWELINA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:18 ewelina-pustak,którego celem zycia są zakupy zakupy i zakupy-niewazne czy ładne wazne ze z "metką",nie wspomne o wyglądzie-babochłop znam wiec ja opisałam Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: imie EWELINA?? 16.06.05, 11:42 Lepszy jest Rysiek. Ryski to fajne chlopy :) Odpowiedz Link Zgłoś