Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

imie EWELINA??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:14
    ...co o tym imieniu sadzicie ??...
    Obserwuj wątek
      • gosiaqus Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:15
        kojarzy mi się z takimi wyrośniętymi dziewczynkami/ pózniej dość potężnymi kobietami, aczkolwiek sympatycznymi
        • markizza Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:28
          a mi wylacznie z Ewelina Flinta:)
          • natalka85 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:30
            podoba mi się. mam kilka koleżanek o tym imieniu i sa bardzo sympatyczne :)
        • Gość: eve Re: imie EWELINA?? IP: *.tele2.pl 15.06.05, 13:31
          dzieki:D:D

bynajmniej nie jestem wyrosnieta dziewczynka:d:d, wysoka to moze jedynie:P
        • paula_2003 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 13:34
          He, he, ja tam potężna nie jestem, ale wysoka, owszem.
          • Gość: rad Re: imie EWELINA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:38
            mi tez sie podoba :)
            • vanillaice Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 14:03
              Podoba mi się to imię...Może swoją córeczkę ( jak ją kiedyś będę miała ) tak
              nazwę. :)
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Bedziecie tak wszystkie imiona wymieniac ? :| 15.06.05, 15:33

• lucy215 Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 15:40
        dajcie sobie spokój z tymi imionami.
        btw najwięcej Ewelin spotkałam na wsi lub ze wsi.
        • Gość: ewelina Re: imie EWELINA?? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.06.05, 18:20
          Przepraszam, a panienka skąd pochodzi? Skoro tak często na wsi bywa i spotyka
          Eweliny to pewnie z "Miasteczka"?
          Ja jestem z Wrocławia, który bynajmniej wiochą nie jest.
          Kompleksy masz kobieto, albo po prostu wredna jesteś.
          • Gość: ja czyli nie ty Re: imie EWELINA?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 21:52
            Bo nasza kolezanka ma pewnie na imię Zdzsia, Czesia tudzież Zosia i zazdrości,
            że można tak ladnie miec na imię ;))))
            • lucy215 Re: imie EWELINA?? 16.06.05, 09:47
              Gość portalu: ja czyli nie ty napisał(a):

> Bo nasza kolezanka ma pewnie na imię Zdzsia, Czesia tudzież Zosia i
              zazdrości,
              > że można tak ladnie miec na imię ;))))

taaa...zakompleksiona jestem a najbardziej w życiu pragnę miec na imię Ewelina,
              wtedy wszystkie moje kompleksy zniknęłyby jak ręką odjął :] z resztą dlatego
              prosze znajomych żeby zwracali się do mnie "Eliwciu"
              i powiedzcie jeszcze że z małej mieściny jestem bo mi się imię Ewelina nie
              podoba...

• n_nicky Re: imie EWELINA?? 15.06.05, 18:38
        Ewelina,Ewa,Elżbieta,Emilia,Edyta,Eulalia,Epifania,Emerencja,Eudokia,Ewdokia,a
        potem przejdziemy do tych na "F" i tak aż do "Z".Złośliwa dzisiaj jestem:/
        Ewelina...z niczym konkretnym mi się nie kojarzy.Ale nie budzi we mnie
        negatywnych emocji.
      • Gość: Zielonooka Re: jeju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:48
        Co was tak naszlo z tymi imionami??? Bo to w koncu bardzo zwiazane z moda... :)
        A tak wogole to niezbyt podoba mi sie to imie. Dziwnie mi sie kojarzy. Nie wiem
        czemu, ale podobnie jak Gosiaqus. Z Flinta mi sie nie kojarzy, nie lubie jej.
        Ale to nie dlatego nie przepadam za tym imieniem! Nawet nie wiem czemu:)
      • Gość: ja czyli nie ty Re: imie EWELINA?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 21:50
        To imię jest piekne :))))))
        Raczej arystokratyczne :))) Naprawdę ladne i z klasą :)
        Wszystkie Eweliny to fajne dziewczyny :)))
      • Gość: Ivre Re: imie EWELINA?? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.06.05, 21:52
        Bardzo nie lubie tego imienia. Czemu? A nie wiem.. Bez konkretnego powodu, po
        prostu uwazam, ze jest brzydkie.
        • Gość: ochyba Re: imie EWELINA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:18
          ewelina-pustak,którego celem zycia są zakupy zakupy i zakupy-niewazne czy ładne
          wazne ze z "metką",nie wspomne o wyglądzie-babochłop

znam wiec ja opisałam
      • krecilapka Re: imie EWELINA?? 16.06.05, 11:42
        Lepszy jest Rysiek. Ryski to fajne chlopy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka