Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA

21.06.05, 01:03
    www.hermes.com
    Apaszka od Hermèsa to absolutny must have we Francji. Zadna elegancka kobieta
    sie bez tego nie obedzie. Wogole Hermès to najwyzsa klasa we Francji, slynne
    sa tez jego torrebki model Kelly (specjalnie zrobiony dla Grace Kelly) i
    Birkin. Po prostu najwiekszy szyk.
    Obserwuj wątek
      • Gość: autor pola Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 01:06
        ja mam 69 takich apaszek i z mezem uzywamy ich tylko wylacznie do podcierania
        naszych arystokratycznych, prestizowych, must have dupsk!!
        • laparisienne Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 01:11
          W pozycji 69 czy 70, bo 70 to to samo co 69 tylko z palcem w d.
        • leeloo2002 Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 20:18
          a ja nimi poleruje buty, tzn moja sluzaca to robi
        • kochanica-francuza Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 23:03
          Gość portalu: autor pola napisał(a):

> ja mam 69 takich apaszek i z mezem uzywamy ich tylko wylacznie do podcierania
          > naszych arystokratycznych, prestizowych, must have dupsk!!

oj nie mogę!!!!!!
      • xoxo Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 05:57
        Ja mam. Ale i tak wole wesolego Pucciego, bo mniej nobliwy.
        • miska_malcova Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 06:14
          nie mam potrzeby posiadania apaszki od Hermesa.
      • Gość: papryczka Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: 212.160.106.* 21.06.05, 08:22
        posiadam - dostałam w prezencie kiedyś, ale taka jest okropna że nie noszę...
        nie wiem co w nich takiego fajnego jest... ble
        • lumja Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 08:29
          apaszki a także rękawiczki od Hermesa nosila juz moja babcia. Ja mam ale nosze
          bardzo rzadko, bo prywatnie preferuje raczej styl casual (jak jakis [polski
          odpowiednik? sportowa elegancja? chyba nie bardzo).
      • Gość: Majka Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: 157.25.9.* 21.06.05, 08:31
        No proszę apaszka hermesa to coś wyższej klasy, a my niedouczone Polki nigdy
        byśmy na to nie wpadły... Co za dobroczynność, co za gest. Skąd laparisienne ta
        chęć podzielenia się tą jakże ważną informacją? U nas na wsi konity też chodzą
        w chustach, ale nie wiem czy Hermesa... hi, hi
      • lunalovelight Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 08:54
        niestety, parisienne.
        hermes wg mnie jest tak samo kiczowaty, jak vuitton czy dior. nie wszystko, co
        drogie, jest piekne i gustowne. i dodatkowo, jesli juz komus mialabym hermesa
        polecac, to mojej babci.
      • Gość: Evita Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:06
        w Polsce przyszła moda na Hermesa, ja moje apaszki dałam sprzątaczce, albo
        wystawiłam na ebay.ciszyły sie wzięciem, ale tylko u panien z Francji. Może też
        kupiłaś jakąś?
      • Gość: Majka Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: 157.25.9.* 21.06.05, 09:13
        Te teksty laparisienne przypominają mi przechwałki dzieci z piaskownicy w
        stylu: "a ja mam duży dom a ty nie..., albo "a ja mam w domu komputer a ty nie
        i basen i super gry, a ty nie..." Rety jaka ona dziecinna i prymitywna...
      • Gość: markizza Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:40
        nie wiedzialam, ze istnieje ktos taki jak hermes i do tego produkuje apaszki -
        taka ze mnie niedouczona ignorantka:)
      • Gość: ula Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:07
        A co? Któraś z twoich chlebodawczyń ma i przymierzasz sobie jak nie widzi? A
        moze jeszcze nie zauważyla braku jednej z nich?
      • zettrzy Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 20:24
        przeciez takie apaszki stanowia podstawe zaopatrzenia wszystkich secondhandow
        ja bym sie wstydzila nosic takie cos
      • carnivore69 Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 20:28
        A od Merkurègo moze byc?

Pzdr.
      • Gość: lo Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:01
        a ile kosztują takie apaszki, pewnie mnie na nie nie stac
      • Gość: Zielonooka Re: ale ty nie? prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:13
        Ja mam takich 126 i uzywam ich(a raczej moja sluzaca uzywa) do wycierania
        naczyn. Ale nawet do tego sie nie nadaja... gowno totalne, nic a nic w nie nie
        wsiaka... wzory beznadziejne... nie ma co.
        ALE TY TAKIEJ NIE MASZ PRAWDA???
        No skad, pokojowki z paryza na taka nie stac.
        Za jakies 2 tygodnie bede w Paryzu. Napisz w jakim hotelu pracujesz i co robisz:
        Sprzatasz pokoje czy kible??
        Napisz szybko, przywioze ci jedna z moich okropnych scier od Hermesa...
        • Gość: goldi Re: ale ty nie? prawda? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 21:17
          Nie pasują mi do wystroju kuchni, więc uzywam ich jako woreczki do gówienek
          gdy idę z pieskiem po mieście.
          Serio - NAPEWNO nikt w PL nie ma takich mast hef chustek!!Nikt,nikt!!!
        • zettrzy Re: ale ty nie? prawda? 21.06.05, 21:18
          Gość portalu: Zielonooka napisał(a):

> No skad, pokojowki z paryza na taka nie stac.

zawsze przeciez mogla ukrasc chlebodawczyni
      • ziyi Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA 21.06.05, 21:16
        Nie, Hermes mi nie sprezentowal zadnej apaszki. Malo tego, nie znam zadnego faceta o tym imieniu!
      • Gość: Zielonooka A ty? nie masz prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:38
        No co ty, chlebodawczyni tez takiej nie ma. I zmienilam zdanie. Nie zatrzymam
        sie w jej hotelu. Moje torby ze scierami od Hermesa nie zmieszcza sie nawet do
        takiej dziury...
        Ale nie przejmuj sie MOJA KOCHANA La pokojowko, moja mama juz uszyla ci fartuch
        ze scier Hermesa. Bedziesz miala czym przecierac podlogi w moim domu we
        Francji. Moze cie zatrudnie... tylko zanim cie wpuszcze, bedziesz musiala
        zrobic, rzecz na ktora nie wiem czy sie zdobedziesz-UMYC SIE. I swoje futerko
        tez.
        • myszka_333 Re: A ty? nie masz prawda? 21.06.05, 21:41
          Ja nie mam Hermesa bo jest strasznie taniutki.Aż wstyd byłoby trzymać coś
          takiego w moim makarbycznie,straszliwie luksusowym apartamencie.
          • vanillaice Re: A ty? nie masz prawda? 21.06.05, 21:49
            Nie mam i nie zamierzam mieć. Nie cierpię apaszek.
      • Gość: lola Re: CZY KTOS NA TYM FORUM MA APASZKE OD HERMESA IP: *.ipt.aol.com 21.06.05, 22:47
        Apaszki nie mam,
        ale mam dwa kubki, termos, herbate i cukier w kostkach.
        • pianazludzen TAK, MA, co prawda nie na forum... 21.06.05, 22:49
          taki gustowny dodatek nosi Chirac "Sweet Surrender" :)))

politicalhumor.about.com/library/graphics/chirac_sweetsurrender.jpg

(PS żeby nie było, link z innego wątku, od marvellous)
        • Gość: lola Czy to wlasnie ona? IP: *.ipt.aol.com 21.06.05, 22:55
          Wypozyczone:

"czy to ona ma torebke z brązowego skaju w której nosi dokumenty, długopis,
          kalkulator (do obliczania kursu euro, ch.. wie po co)
          obcinacz do paznokci i
          powycinane z opakowań kupony zniżkowe, żeby za dwadzieścia wyciętych kwadracików dostać jedno opakowanie jogurtu gratis!"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka