Gość: Zielonooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:37 ... wlozyly. Ja typuje leginsy na miasto:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:39 zescie sie uczepily tych legginsow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:42 A kto sie jeszcze poza mna uczepil?;) Jezeli cie bardzo urazilam to przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:43 To ja sie uczepię w takim razie jako druga. Legginsy na miasto kojarzą mi sie z latami 80, w bardzo złym znaczeniu. Po domu - owszem, na miasto - chyba bym umarła :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:47 majac takie legginsy tez bys umarla :) ? www.calzedonia.com/collections-woman.html pierwsze zdjecie w kolekcji urban Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:48 > majac takie legginsy tez bys umarla :) ? Pewnie, że tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:51 czyli dla Ciebie legginsy pod kazda postacia sa be... nie zmuszam Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:53 To nie tak. Widzisz, na wystylizowanym zdjęciu i na modelce mi się podobają, ale to dla mnie nie do założenia in public. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:54 ja czasami tak nosze i nie mam z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:46 nie masz za co przepraszac, tylko przypomnial mi sie watek o okropiestwach w ubiorze czy czyms takim... Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:43 wlasnie, rece precz od legginsow... mysle, ze jest kilka rzeczy, ktorych bym nie zalozyla, ale nigdy nie mowie nigdy... dzis mysle, ze bylyby to mokasyny. a przyszlosc pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:44 Waham sie między cekinami na dzień i kowbojkami kiedykolwiek... chyba te ostatnie zwyciężą... pfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: dzinsy 23.06.05, 20:50 Serio ?? Nie wiem co bym zrobiła bez dżinsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
charade ja - buty pseudosportowe pseudooldschoolowe 23.06.05, 20:52 Pfuj ! A już zwłaszcza u kobitek, które mają 150 w kapeluszu (sorry). Czegoś tak mało atrakcyjnego moje oczy dawno nie widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ja - buty pseudosportowe pseudooldschoolowe 23.06.05, 20:53 o jakie dokladniej Ci chodzi? jakis link.. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: ja - buty pseudosportowe pseudooldschoolowe 23.06.05, 20:55 Kurde, no wszystkie dziewczyny prawie noszą je, najczęściej do zbyt długich dżinsów. Tak 80% młodych dziewczyn na oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: ja - buty pseudosportowe pseudooldschoolowe IP: *.acn.waw.pl 24.06.05, 22:56 beznadziejna jestes. skoro wszystkie nosza to taka moda.i dobrze bo sa wygodne a nie jakies szpile. halówki są super. tylko ja nie nosze pumy bo wszyscy je maja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:59 Dzinsy to jedna z podstaw mojego ubioru! Ty to napisalas serio? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 21:01 charade napisała: > Serio ?? Nie wiem co bym zrobiła bez dżinsów :) > serio. Dzinsy w moich oczach personifikuja brak stylu, wyobrazni, elegancji, ucieczke w wygodny konwenans - takie ciuchowe "nie chcem a muszem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:08 Nie masz w szafie ZADNYCH dzinsow?? Dla mnie to niemozliwe:) ale nie mow, ze to brak stylu itp, bo teraz jest tyle ich krojow i fasonow, ze uuu... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 21:32 Gość portalu: Zielonooka napisał(a): > Nie masz w szafie ZADNYCH dzinsow?? Dla mnie to niemozliwe:) nie mam w szafie ZADNYCH dzinsow, nie mam nawet scinkow od dzinsow, nici, nic, co by sie kojarzylo z dzinsem; mam spodnie z czarnej skory o kroju dzinsow, ale byly mi potrzebne do kompletu z czarnym skorzanym zakietem, wiec sie jako dzinsy nie licza ale nie mow, ze to > > brak stylu itp, bo teraz jest tyle ich krojow i fasonow, ze uuu... te kroje i fasony sprowadzaja sie do tak nieznacznych roznic, ze mozna je pominac, zreszta dzinsy to maja byc dzinsy, a nie imitacja bryczesow w innym materiale - ok, moze nie tyle brak stylu, co brak wlasnego stylu, niechec do wygladania inaczej, pragnienie identyfikacji z grupa, daznosc do przynalezenia, slowem osoba w dzinsach tym sie wyroznia ze sie niczym nie wyroznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:34 Jaki znowu brak WLASNEGO stylu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:35 Ja mam swoj styl jak najbardziej, a dzinsy bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 21:42 > Jaki znowu brak WLASNEGO stylu?? WLASNEGO to znaczy stylu tak unikalnego i charakterystycznego tylko dla jednej osoby, ze ciagle ktos chce wiedziec skad to czy owo masz "bo takich ubran to nigdzie nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:44 Czesto sie mnie pytaja skad mam dzinsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 21:47 Gość portalu: Zielonooka napisał(a): > Czesto sie mnie pytaja skad mam dzinsy:) a czy pytaja czy te dzinsy byly specjalnie dla ciebie zrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:49 A po co takie dziwne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 21:50 nie widze w tym pytaniu nic dziwnego - rownie dobrze mozna powiedziec ze pytanie "skad to masz" tez jest dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:54 Za dziwne to na moj mozdzek najwidoczniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: dzinsy 23.06.05, 21:55 Zettrzy, nie dla wszystkich jest takie ważne to, żeby się każdy pytał, skąd takie oryginalne ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 22:01 charade napisała: > Zettrzy, nie dla wszystkich jest takie ważne to, żeby się każdy pytał, skąd > takie oryginalne ciuchy. > ale dla mnie jest wazne! co wazniejsze, musza miec podstawe aby tak pytac - moje ciuchy musza byc niepowtarzalne, jedyne, unikalne, niedostepne dla mas, specjalnie dla mnie, nie-do-pomyslenia dla ogolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: dzinsy 23.06.05, 22:11 Miło, że masz taką pasję (zawodową ?). Mnie by się tam nie chciało, ciuchy nie są aż tak istotne w moim życiu (co ja robię na tym forum ? ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: dzinsy 23.06.05, 22:14 charade napisała: > Miło, że masz taką pasję (zawodową ?). nie, nie moglabym z tego zrobic zawodu, zawod musi miec motywacje ekonomiczna, nie bylabym w stanie podporzadkowac moich pomyslow wymaganiom rynku Mnie by się tam nie chciało, ciuchy nie > są aż tak istotne w moim życiu (co ja robię na tym forum ? ;))). > no wlasnie... nastepne zadanie - uistotnic ciuchy w zyciu!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiśktoś Re: dzinsy IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:17 kobieto! przestań pieprzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariela Re: dzinsy IP: *.unimedia.pl 24.06.05, 22:03 Dzinsy sa po prostu przenoszone, zbyt powszechne. Faktycznie dzinsy reprezentuja rodzaj pewnego konformizmu i braku odwagi wyróznienia sie z tłumu. A jak jeszczce dojdą do tego białe mokasyny, to juz naprawdę szczyt obciachu. Tak uważam. Moda nie polega na unifikacji tylko na znalezieniu swego stylu. A kazda z nas jest przecież inna, więc i styl powinien być rózny. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: dzinsy 23.06.05, 21:11 Ucieczka w wygodny konwenans - całkiem dobre określenie dla dzinsów. Mnie tam to odpowiada, nie ukrywam, że ubieram się raczej konwencjonalnie. Jeśli chodzi o ciuchy, to wolę zdecydowanie styl ładny i bezpieczny niż oryginalny "wszystkie oczy na mnie". Zresztą, co tu dużo gadać. Mój typ urody raczej nie wygląda dobrze w rzucających się w oczy ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: dzinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:15 Ja sie ubieram prosto, ale z jako taka klasa. Moze cie to zdziwi, ale wygladam tak w dzinsach z dziurami. Moje ulubione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariela Re: dzinsy ? no to załóż je dziś IP: *.unimedia.pl 24.06.05, 21:53 W warszawie ok. 30C. Mało kobiet w dżinsach. Ale juz pod Warszawą sporo. jak wiocha to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:55 Spódniczki mini za tyłek:) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 21:03 Spódniczki mini do połowy tyłka, bo widziałam i takie :) Czegoś co przez całe życie było dla mnie spódnico-spodniami, a okazało się, że to samurajki czy jakoś tak. Przykrótkich spodni. Wszystkiego stylizowanego na kowbojskie. I masy innych Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 21:05 ups, miała być jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:09 Oj, co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 20:58 pasek z napisem SEXY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:58 Brawo za odwage;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 21:15 Jeansów z napisem na tyłku w stylu sexy, star, angel i kowbojek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinkit Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.05, 21:05 Szpiców. Straciłabym szacunek do samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.toya.net.pl 23.06.05, 21:10 moje typy: -różowych spodni -japonek gumowych w mieście przeznaczonych na plaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:10 Ja nigdy takich nie nosilam, nie nosze i nie mam zamiaru... ale juz napisalam legginsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.05, 21:11 Spodni z jakomś wszystkomówiącym napisikiem na tyłku.Wszystkich rzeczy z lycry (takich jak kolarze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:13 No co ty, kolarze to dopiero maja styl;-) A, te napisy na tylku... ''sexy'' i takie tam.... brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.aster.pl 23.06.05, 21:18 Pidżamowatych,pluszowych (?? takich z mięciutkiego materiału) dresów na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.05, 21:22 Jak starsy ostatnio?Od missy Eliott po j.Lo?kicikowe dresiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.aster.pl 23.06.05, 21:24 tak,szczególnie takie rozciągnięte na maksa ,spadające z tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:25 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:26 No dobra, nie narzekam, sama ten watek zalozylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.05, 21:19 Nie śmiej się z kolarzy!!!Mój ojciec jeździ w takim stroju, szczupły jest ale za każdym razem zwijam się ze śmiechu:))))Nie znoszę sztucznych materiałów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandoora Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 08:08 Nic, co jest różowe!!! Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:20 Bleeeeee.... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:21 Bleee bylo do dresow, nie do kolarzy jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 22:04 Kapelusza?....tak zdecydowanie kapelusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.acn.waw.pl 23.06.05, 22:14 bluzki obszytej od pasa po zęby cekinami i świecidełkami... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 23.06.05, 22:19 Mogę tak długo wymieniać-mocnoróżowe spodnie,pasek,na którym nie ma wolnego miejsca od cekinów,T-shirty z totalnie głupimi tekstami,wspomniane legginsy,czarny lateksowy płaszcz itd... Ale pytałaś o jedną rzecz-za nic w świecie nie założę różowych spodni i w ogóle drażni mnie taki róż: allegro.pl/show_item.php?item=54897445 ale nie mam nic przeciwko stonowanemu różowemu,noszonemu w umiarze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:49 stroju pod tytułem: "goły tyłek w środku miasta" czyli białe spodnie z cienkiego materiału + mikrostringi, rozśmiesza mnie taki zestaw, szczególnie u niezbyt szczupłych pań koło 50.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia nic mi nie przychodzi do glowy IP: *.4.15.vie.surfer.at 23.06.05, 23:02 chyba wszystko moge na siebie wlozyc..o mamo..czekaj czekaj moze majtki na glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 02:30 Za zadne pieniadze i nigdy nie zalozylabym klapek na obcasie (brrrrrr), potem normalnych klapek i w ogole zadnych butow bez zabudowanych piet i palcow. Ale klapki w kazdej postaci ...aaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 08:41 na jedna trudno mi sie zdecydować ale sporo jest takich rzeczy. jednak nigdy i za nic nie załozyłabym nic żóltego.nic, zeby nie wiem co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:53 A zolc teraz przeciez taka modna... ;-) Ale ja tez nie przepadam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 09:06 a niech sobie będzie najmodniejsza- nie lubię,nie uznaję ,nie tylko w ubraniu ale w wystroju mieszkania,ubrankach dla dziecka,wogóle nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:10 A ja zoltego nie uznaje tylko dla ubran-wystroj domu i takie tam mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
monami_1979 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 09:35 spódniczki mini oraz dżinsów z cekinami, brokatem i różnymi dziwnymi napisami, głównie na tyłku... brrrrrrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 09:47 Nie mówcie NIGDY! Teraz tez bym nie założyła leginsów na ulicę, ale w latach 80- tych nosiłam. Za to w tamtych latach wydawało mi się, że dzwony, to wioska (przyp. nosiło sie rurki lub zwężane spodnie); a teraz noszę z upodobaniem. To wszystko kwestia mody. W latach 70 nosiło sie dzwony, wielkie okulary i ogromne kołnierzyki, a w 80-tych to był szczy bezguścia; natomiast to co sie nosiło w 80-tych to w 90-tych wydawało się straszną wiochą... itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariela Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.unimedia.pl 24.06.05, 21:58 Żeby nosić spódniczki mini tzreba miec nienaganną figurę no i też odwagę. Nie każda to potrafi i nie kazda ma do tego predyspozycje. Mini jest dla wymagających od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna211 Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:03 A ja nie założyłabym dresu adidas i na to skóry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 14:17 futra - bo mnie obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:34 butów z czubem Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie 24.06.05, 14:50 stringów różne rzeczy mozna mieć w du**e ale nie sznurek ;) (miała byc jedna rzecz ale musze jeszcze dodać buty ze szpicem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markizza Re: JEDNA rzecz, ktorej w zyciu byscie na siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:07 nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś