Gość: Emi Homeopatia w modzie IP: 81.210.50.* 24.06.05, 13:29 Czy Wy też macie fioła na punkcie nie ubierania sie pod kolor ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:30 Czy Tobie nie pomyliły się słówka? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Homeopatia w modzie IP: 81.210.50.* 24.06.05, 13:32 To zwrot Jacykowa, kolor kolorem ... wiesz butki w kolorze torebki lub koszulki itp Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:34 O rrrany, on ma faktycznie coś nie teges z głową;))) Nie, ja nie mam fioła na punkcie ubierania się pod kolor:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:46 Kurde, żadnego fioła nie mam, jestem normalna:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Homeopatia w modzie IP: *.chello.pl 09.07.05, 21:04 Wprost przeciwnie, lubię się ubierać pod kolor. ))) Oczywiście z umiarem,nie żeby od stóp do głów na niebiesko czy zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:36 Ja mam. Teraz naszło mnie na turkus więc planuję nabyć takie buty i torbę. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 18:06 fiola moze nie mam..ale lubie miec buty i torebke w tym samym kolorze..tudziez pasek do spodni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Homeopatia w modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:41 To wreszcie zrozumiałam o co chodzi z tą homeopatią:) Myślałam, że to Ty mylisz pojęcia (z monochromią), ale skoro to mistrz, to zwracam honor! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:44 Ja jeszcze lubię nosić gacie w kolorze stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Homeopatia w modzie IP: 81.210.50.* 24.06.05, 13:54 Wydawało mi sie zawsze że w miarę w podobnych odcieniach jest ok. a teraz nagle to jest do bani i świadczy o kiepskim poczuciu smaku, dzisiaj mam torebke lekko pod koszulke a spódnice białe jak klapki wiec jestem typowym bezguściem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 13:57 Ech, niech się ten Jacykoof wali na pysk. Mnie się bardzo podobała Maja Ostaszewska w turkusowych butach i takim samym sweterku. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla czyli jak? 24.06.05, 14:06 teraz noszenie np. butów i torebki w tym samym kolorze jest be i passe? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: czyli jak? 24.06.05, 14:17 Zdaje się, że według Jacykowa to absolutnie wszystko powinno być w innym kolorze. Nie sądziłam, że ktoś na serio weźmie jego majaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: czyli jak? 24.06.05, 14:20 ja to chyba wole nie mieć na sobie zbyt wielu kolorów jednocześnie (no chyba że mam kolorową bluzkę na sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: czyli jak? IP: 81.210.50.* 24.06.05, 14:25 no wiesz wg p. J ubrana jak ja dzisiaj tzn.: białe klapeczki, biała spódnica, bluzka khaki i torebka w kolorze kości słoniowej z dodatkami blade zieleni SĄ BEZNADZIEJNE :) tzw.: masło maślane :( ale chyba nie trzeba sie nim przejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMI Re: czyli jak? IP: *.devs.futuro.pl 25.06.05, 12:18 jego zdaniem wszystko co ładne i efektowne jest do bani.Najlepiej ubrać się jak pajac i wtedy jest się trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen jacykow znow podbil moje serce! 24.06.05, 14:44 homeopatia w modzie, nie mogę :)))) nie miałam jeszcze zaszczytu oglądać mistrza, i tak żałuję! apropos zadanego pytania, to ani nie mam swira na dobieraniu kolorów wg "homeopatii w modzie", ani na odwrót. tzn. nie czuję koniecznosci dobierania butów pod kolor torebki itp. ale też nie nazwałabym tego przejawem bezguścia. Odpowiedz Link Zgłoś
evil7 Re: jacykow znow podbil moje serce! 24.06.05, 17:42 brawa dla pana J. za uzywanie slow,ktorych znaczenia chyba do konca nie rozumie.niezbyt trafione to jego okreslenie,delikatnie mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: jacykow znow podbil moje serce! 24.06.05, 18:11 Hyhy, od rana się zastanawiam nad jego tokiem myślenie- niestety za głupia jestem, żeby pojąć, czemu akurat homeopatia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: jacykow znow podbil moje serce! 24.06.05, 18:57 ;) lubię ubierać wszystko w podobnym kolorze, ale nie w takim samym, ale z ta homeopatią, to jajca kompletne Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 19:29 Nie obchodzi mnie to. Dobieram buty do torebki i vice versa i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 20:57 ja akurat nie cierpie miec butow i torby w tym samym kolorze, ale co to ma wspolnego z homeopatia to nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 21:17 Kiedyś buty i torebka w tym samym kolorze-czarnym.Ale z tego się wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 21:35 Buty do torebki to Tomeczek mówi: "stylizacja kościołowa" Ja tam wyglądam stylowo bo mam wszystko w innym kolorze- nawet skarpet po tym co mistrz powiedział nie zakładam od pary. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 21:47 no ba, skoro tako rzecze TJ.... a wytłumaczył mniej więcej, dlaczego nazywa to zjawisko "homeopatią w modzie", a nie np. "anestezjologią w modzie" albo "kardiochirurgią w modzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Homeopatia w modzie IP: *.devs.futuro.pl 25.06.05, 12:22 kerw mnie zalewa już na sam widok tego delikwenta.Myślę ze jego popularność jest efektem nie talentu lecz kontrowersyjnego podejścia do sprawy. Swiata to on nie podbije!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 21:53 bo te określenia są zarezerwowane dla innych zjawisk, a w kolejnych odcinkach dowiemy się, jakich. ps. czy proktologia w modzie = stringi? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza etymologia (?) 09.07.05, 20:22 pianazludzen napisała: > no ba, skoro tako rzecze TJ.... > > a wytłumaczył mniej więcej, dlaczego nazywa to zjawisko "homeopatią w modzie", > a > nie np. "anestezjologią w modzie" albo "kardiochirurgią w modzie"? > przypuszczalnie homeo- skojarzyło mi się z homo - taki sam , a -patia z czymś niewłaściwym (patrz socjopatia,dyskopatia) być może też Mistrz chciał uczynić w ten sposób żarcik słowny,tylko my głupie nie rozumiemy...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Homeopatia w modzie 24.06.05, 22:15 Ostatnio w brytyjskim wydaniu Grazii fajnie napisali o takim "dobieraniu dodatkow, zeby pasowaly do siebie i pod kolor" - mumsy. I ostrzegali, zeby sie trzymac z daleka :-))))) Ale serio mowiac, mnie tez sie nie podoba zupelnie takie dobieranie pod kolor torebki, butow, i innych dodatkow - traci myszka. Ja wole styl Carrie z "Sex and the City" - wszystko niby z innej parafii, a razem wyglada super. Tylko przy tym sie trzeba wiecej naglowkowac i jest to metoda prob i bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: DLACZEGO "HOMEO"? 24.06.05, 22:18 Bo "kolor -kolorem" Jak w homeopati -leczyć podobnym. Ale jesteście niedobre i z góry źle nastawione do Tidżeja! On was myszka malutka, króliczek słodziutki uczy jak macie z siebie nie robić straszydeł a wam zawsze coś nie "halo"! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: DLACZEGO "HOMEO"? 24.06.05, 22:36 > On was myszka malutka, króliczek słodziutki uczy jak macie z siebie nie robić > straszydeł a wam zawsze coś nie "halo"! I my mu za to na kolanach dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: DLACZEGO "HOMEO"? 09.07.05, 20:13 a nie przypadkiem homopatia?? ehh Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Homeopatia w modzie 09.07.05, 21:04 A ja lubię powtarzalnośc kolorów i często zbieram z tego powodu komplementy. I nie zaierzam przestać. Najwyżej będę oryginalna, a co! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_mamutka Re: Homeopatia w modzie 10.07.05, 12:49 omg, więcej takich watków proszę, własnie oplułam monitor ze smiechu ^^ :D Odpowiedz Link Zgłoś