optymistka7 24.06.05, 17:20 czy znacie adresy outletów w Warszawie ? Ja ostatnio odkryłam outlet Deni Cler w Blue City, warto zajrzec jesli ktos lubi styl tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optymistka7 Re: outlety 24.06.05, 17:30 elegancki, porównywalny z Hexeline, jesli wiesz o czym mówie, sporo ładnie skrojonych klasycznych spodni, marynarek, ładne sukienki na rózne okazje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: outlety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:55 A CO TO SĄ TE OUTLETY? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka7 Re: outlety 24.06.05, 18:17 OUTLET to sklep z końcówkami kolekcji oferujący produkty po obnizonej atrakcyjnej cenie. Problem w tym że nie zawsze jest cała rozmiarówka. Outlety zazwyczaj mają renomowane firmy odzieżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: outlety IP: *.uje.nat.hnet.pl 24.06.05, 21:23 wiem,że outlet znajduje się w ursusie,jednak nie pamiętam na jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narnia Re: outlety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:21 > OUTLET to sklep z końcówkami kolekcji oferujący produkty po obnizonej > atrakcyjnej cenie. Problem w tym że nie zawsze jest cała rozmiarówka. Outlety > zazwyczaj mają renomowane firmy odzieżowe. Nie koniecznie to końcówki odzieży, kiedyś byłam w takim "outlecie" i były ciuchy "renomowanych" marek i niby wszytsko grało ciuchy "niby" pełnowartośćiowe , ale w wewnątrz bluzki na którą moja mam zwróciła uwagę były odwrotnie przeszyte zaszewki , ktoś kto nigdy nie szył lub nie zwraca na to uwagi nie wie że to było żle uszyte. Nie można się oszukiwać tam też są ciuchy z blędami.(często niewidocznymi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś