Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głupota

IP: *.unimedia.pl 24.06.05, 21:47
    Dziwię sie głupocie niektórych nastolatek oraz starszych dziewczyn które dzis
    w taki upał chodziły w dżinsach i do tego adidasach.
    Nie wiem czy to nie jest jakas forma masochizmu?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 21:53
        dzis to wszystko im sie zapociło:-)
      • mankencja Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 21:55
        głupota, rzeczywiście, ale jak weszłam do Plazy, to pozazdrościłam pan8iom w
        spodniach, bo po nogach wiało, cholera wie czemu
        • pump_it_up Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:06
          Ja dzisiaj mialam na sobie jeansy, ba, nawet bluze z dlugim rekawem i jakos mi
          goraco nie bylo. A co, mam pokazywac moje blade nogi z grubymi kostkami, zeby
          nastepna zalozyla watek, o tym jak jej pogwalcilam poczucie estetyki. Phi.
          Zajmij sie soba a nie oceniaj madrosci bywalczyn ulic.
        • adam.dazim hmm... dzis ladnej w Plazie nie widzialem 27.06.05, 15:36
          nic ciekawego sie po tych naszych biurach nie kreci
          nie ma naczym oka zawiecic
          i jeszcze te niezgrabne nozyska bez ponczoch pokazuja brrrrrrrrrrrrrr...
          bleee
          czasem jakas ladna dupka kolego wpadnie to jest na co popatrzec
          ale w BM u nas to masakara
          same pasztety
      • Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:13
        Ja dziś bylam w dzinsach i trampkach i co Ci to przeszkadza???
        nie moglabys spac w nocy gdybys tego posta nie zamiescila?
        to teraz jest obowiazek chodzenia w japonkach,najlepiej takich promocyjnych z
        gazety?i do tego przewiewna spodniczka?
        wez sie czyms zajmij kobietoooooo
        • charade Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:16
          Przeciez jest modne sportowe obuwie, więc jak można nie załozyć adidasów na 30-
          stopniowy upał ?
          • Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:21
            Modne nie modne,nigdy moda sie nie kierowalam

a jezeli juz mowimy o modzie to duzo bardziej smieszne jest gdy widze moje
            kolezanki jak w 30stopniowym upale maja koszulki na ramiaczkach i sa owiniete
            szalami,nie przerzucone ale owiniete

a ja dopoki nie kupie sobie fajnych sandalkow bede chodzila w tych trampkach

i pozdrawiam wszystkie panie ktore bez problemu sobie zaloza sandalki a jak sie
            spojrzy na ich paznokcie to tragediamjuz wole zeby taka byla w adidaskach choc
            uwazam ze kazdy powinien sie ubierac tak jak chce:)
        • Gość: s Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 22:20
          buhaha.ale ci odwalilo z tym postem[do autorki to jest].ja widzialam dzisiaj
          wiele osob w dzinsach i sportowym obuwiu i nie wygladaly na potrzebujace
          reanimacji.moze po prostu tak lubia.
          mi sie chce rzygac jak widze kolejna panienke w japonkach z deichmanna i
          spodnicy do kolan z falbanka.
          ja dzisiaj co prawda nie w dzinsach a w bialych lnianych biodrowkach i
          sandalkach ale i tak mi bylo goraco.mysle ze nago byloby najbardziej
          przewiewnie:)
          • Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:24
            Zgadzam sie w pelni z s
            cala ulica w japonkach!!!!!!!!od razu widac ktora kupione gdzie
            ktore z jakiego kolorowego pisemka
            no prosze Was....
            • myszka_333 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:30
              Ja dziś w dżinsach podwiniętych do kolan i japonkach (ale moje kupiłam rok temu
              w Trollu).
              • Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:37
                Nie no w dzinsach bylas-to jest przestepstwo nie do wybaczenia.
                a na domiar zlego jeszcze je podwinelas!dobrze ze autorka postu Cie nie widziala
                bo dopiero by sie zgorszyla!!!
                a wtedy musialaby zalozyc kolejny post
                • myszka_333 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:39
                  Lece spalić te dżinsy co by ukryć ślady przestępstwa
                  • Gość: madzi1 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.acn.waw.pl 24.06.05, 22:48
                    ja bylam w dzinsach i w dodatku jeszcze w reku bluze targalam!!! to straszne!
                    niestety, ale o 6 rano jak wychodzilam z domu za cieplo nie bylo.
          • Gość: mimi Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.orasoft.net.pl 25.06.05, 14:47
            hmmm...jakos mezczyzni chodza w lato w garniturach i zakrytych butach i zyja?? ja sie nie dziwie ludziom ktorzy zakladaja teraz adidasy i dlugie spodnie...
            PS. Mam kolezanke, ktora jak byla mala odmrozila sobie palce u stop i musieli jej je amputowac... wiec ona raczej sandalkow nie zalozy, ja tez bedziesz krytykowac??!!(to do autorki)
          • greenhills Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 18:39
            A mi bardzo podobaja sie krótkie spódniczki z falbanka i gdybym miala ladne
            nogi to sama bym w takich chodzila:)
      • Gość: anastazja Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 24.06.05, 23:53
        Jej - na tym samym forum dziwimy się czemu Polacy są nietolerancyjni, skąd
        spojrzenia wgapione w osobę która choć troche się wyróżnia, a zaraz ktoś żąda,
        żeby wszystkie dziewczyny w spódniczkach biegały... Tu Ariela twierdzi, że
        dżinsy to masochizm... Kurcze, niech każdy ubiera się tak jak ma na to ochotę!!
        może lubi dżinsy, może mu pasowaly do ogólnej koncepcji, może nie ma nic
        więcej, może mu zimno, może... W każdym razie chce!! a tak w ogóle, to czy w
        tych dzinsach jest dużo cieplej niż w białych rybaczkach np...? Plus japonki
        oczywiście:) Jak ktoś ma ochotę wlożyć jutro kurtkę z kapturem obszytym
        futeriem, to co komu do tego!
      • Gość: asia adidasy adidasy... IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.06.05, 00:11
        tra la la
        • Gość: Lenka Re: adidasy adidasy... IP: *.chello.pl 25.06.05, 01:36
          Ciesz się, że kozaków nie założyły,też są "modne tego lata".
          Też się dziwię jak w taki upał można adidasy lub trampki nosić,ale coż, nie
          moje nogi nie mój problem.
      • ala1986 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 12:19
        A jak kogoś sandałki lub japonki obtarły i teraz nie może ich założyć? Ja tak
        mam i jestem skazana na "zakryte" obuwie :(
        • Gość: amazonka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 25.06.05, 19:03
          ja też tak mam, pokancerowane stopy po 2 parach butów
          dziś założyłam kolejne sandały- niestety "rozwaliła" mi się skóra w innych
          miejscach <chlip, chlip>
          już nie wyrabiam, ratunku
          przez następne dni będę chyba w adidasach śmigać, niech będzie nawet 30 st.
      • kochanica-francuza co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 14:37
        ja noszę sandały scholla i długie spodnie z czarnego lnu tatuum,wyglądam pięknie!
        • miska_malcova Re: co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 18:41
          ... bo czarny len jest super
          • kochanica-francuza Re: co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 18:42
            miska_malcova napisała:

> ... bo czarny len jest super
            O TAK!!!
      • liss.ek Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 15:01
        Ja chodziłam dzisiaj w dżinsach, całą godzinę, którą spędziłam poza domem. Nie
        wiązałabym tego z głupotą. Jest nią raczej zakładanie podobnych watków, co Cię
        obchodzi, co ubieram? Naprawdę nie masz większych problemów? Szczęściara!
      • frigg ... anduu? 25.06.05, 15:03
      • n_nicky Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 15:14
        Każdy ubiera się jak chce i nikomu nic do tego.Ja chodziłam wczoraj w
        lekkich,przewiewnych dżinsach podwiniętych do kolan i wcale nie było mi
        gorąco.Żadna forma masochizmu,po prostu jeszcze nie opaliłam sobie dostatecznie
        nóg,by nosić spódniczki i zaspokajać chore żądze facetów pokroju anduu;)
        A takie pytanie-co ma powiedzieć osoba wędrująca w górach(załóżmy Tatrach),która
        przy 30 stopniowym upale na wycieczki w wyższe partie gór,gdzie przy bezchmurnym
        niebie doskwiera ogromny żar i upał,musi nosić na nogach specjalistyczne buty za
        kostkę,z odpowiednich materiałów i do tego skarpety?To też masochizm?
        • kochanica-francuza Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 18:43
          ,musi nosić na nogach specjalistyczne buty z
          > a
          > kostkę,z odpowiednich materiałów i do tego skarpety?To też masochizm?

MUSI.W mieście - nie musi.
      • Gość: nadinka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.bpl.vectranet.pl 25.06.05, 18:46
        a ja dzisiaj bylam w kozuchu zalozonym baranica na wierzch i rondlu na glowie ;D

post tak samo madry jak zalozycielki watku ;D
        • Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 25.06.05, 18:55
          UWAGA UWAGA
          wlasnie wychodze w domu w trampkach(tych samych!!!!!buty wyrzucam dopiero po
          drugim zalozeniu trudno niech mnie zobacza drugi raz w tych samych) i grubych
          spodniach na tylku
          bede sie poruszala w okolicach centrum warszawy takze strzezcie sie wszystkie
          dziewczyny w japonkach i przewiewnych lekkich sukienusiach;ppp
          • charade Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 19:06
            Hej K, a o co chodzi z tymi szalami, co to są owinięte na szyjach Twoich
            koleżanek ??? Pytam, bo nigdy nie widziałam żadnej kobiety w szalu przy 30
            stopniach.
      • Gość: przyczułka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:39
        rzeczywiscie glupota chodzic w tym w czym jest akurat wygodnie
        • Gość: sporti Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:43
          a niby dlaczego maja nei chodzic????? jak tak lubia i jest im wygodnie .... co
          to kogo obchodzi , ja pomykam w jeansach i tampach i bede pomykac...mam 20l i
          jest fajnie , a kiecach i obcasikach jescze pol zycia sie na chodze!
          • Gość: przyczułka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:04
            to chyba nie do mnie mialo byc tylko do autorki watku
      • Gość: jjjj Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.n17.waw.pl 27.06.05, 15:06
        Akurat wcale nie glupota, moja mama spedzila rok na wykopaliskach w egipcie i
        przy gigantycznych upalach najlepiej jej bylo wlasnie w dzinsach, moze nie w
        adidasach do tego, ale wlasnie w dzinsach lepiej niz we wszystkich zwiewnych
        sukienkach.
        • frigg Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 27.06.05, 15:09
          Otóż to... A ci Arabowie durni popychają w jakichś szmatach od stóp do głów,
          zamiast se w hawajską koszulę i japonki wskoczyć. Inna sprawa, że w suchym
          egipskim klimacie temperatury są odczuwalne nieco inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka