Gość: Ariela IP: *.unimedia.pl 24.06.05, 21:47 Dziwię sie głupocie niektórych nastolatek oraz starszych dziewczyn które dzis w taki upał chodziły w dżinsach i do tego adidasach. Nie wiem czy to nie jest jakas forma masochizmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 21:53 dzis to wszystko im sie zapociło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 21:55 głupota, rzeczywiście, ale jak weszłam do Plazy, to pozazdrościłam pan8iom w spodniach, bo po nogach wiało, cholera wie czemu Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:06 Ja dzisiaj mialam na sobie jeansy, ba, nawet bluze z dlugim rekawem i jakos mi goraco nie bylo. A co, mam pokazywac moje blade nogi z grubymi kostkami, zeby nastepna zalozyla watek, o tym jak jej pogwalcilam poczucie estetyki. Phi. Zajmij sie soba a nie oceniaj madrosci bywalczyn ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dazim hmm... dzis ladnej w Plazie nie widzialem 27.06.05, 15:36 nic ciekawego sie po tych naszych biurach nie kreci nie ma naczym oka zawiecic i jeszcze te niezgrabne nozyska bez ponczoch pokazuja brrrrrrrrrrrrrr... bleee czasem jakas ladna dupka kolego wpadnie to jest na co popatrzec ale w BM u nas to masakara same pasztety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:13 Ja dziś bylam w dzinsach i trampkach i co Ci to przeszkadza??? nie moglabys spac w nocy gdybys tego posta nie zamiescila? to teraz jest obowiazek chodzenia w japonkach,najlepiej takich promocyjnych z gazety?i do tego przewiewna spodniczka? wez sie czyms zajmij kobietoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:16 Przeciez jest modne sportowe obuwie, więc jak można nie załozyć adidasów na 30- stopniowy upał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:21 Modne nie modne,nigdy moda sie nie kierowalam a jezeli juz mowimy o modzie to duzo bardziej smieszne jest gdy widze moje kolezanki jak w 30stopniowym upale maja koszulki na ramiaczkach i sa owiniete szalami,nie przerzucone ale owiniete a ja dopoki nie kupie sobie fajnych sandalkow bede chodzila w tych trampkach i pozdrawiam wszystkie panie ktore bez problemu sobie zaloza sandalki a jak sie spojrzy na ich paznokcie to tragediamjuz wole zeby taka byla w adidaskach choc uwazam ze kazdy powinien sie ubierac tak jak chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 22:20 buhaha.ale ci odwalilo z tym postem[do autorki to jest].ja widzialam dzisiaj wiele osob w dzinsach i sportowym obuwiu i nie wygladaly na potrzebujace reanimacji.moze po prostu tak lubia. mi sie chce rzygac jak widze kolejna panienke w japonkach z deichmanna i spodnicy do kolan z falbanka. ja dzisiaj co prawda nie w dzinsach a w bialych lnianych biodrowkach i sandalkach ale i tak mi bylo goraco.mysle ze nago byloby najbardziej przewiewnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:24 Zgadzam sie w pelni z s cala ulica w japonkach!!!!!!!!od razu widac ktora kupione gdzie ktore z jakiego kolorowego pisemka no prosze Was.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:30 Ja dziś w dżinsach podwiniętych do kolan i japonkach (ale moje kupiłam rok temu w Trollu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:37 Nie no w dzinsach bylas-to jest przestepstwo nie do wybaczenia. a na domiar zlego jeszcze je podwinelas!dobrze ze autorka postu Cie nie widziala bo dopiero by sie zgorszyla!!! a wtedy musialaby zalozyc kolejny post Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 24.06.05, 22:39 Lece spalić te dżinsy co by ukryć ślady przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.acn.waw.pl 24.06.05, 22:48 ja bylam w dzinsach i w dodatku jeszcze w reku bluze targalam!!! to straszne! niestety, ale o 6 rano jak wychodzilam z domu za cieplo nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.orasoft.net.pl 25.06.05, 14:47 hmmm...jakos mezczyzni chodza w lato w garniturach i zakrytych butach i zyja?? ja sie nie dziwie ludziom ktorzy zakladaja teraz adidasy i dlugie spodnie... PS. Mam kolezanke, ktora jak byla mala odmrozila sobie palce u stop i musieli jej je amputowac... wiec ona raczej sandalkow nie zalozy, ja tez bedziesz krytykowac??!!(to do autorki) Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 18:39 A mi bardzo podobaja sie krótkie spódniczki z falbanka i gdybym miala ladne nogi to sama bym w takich chodzila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 24.06.05, 23:53 Jej - na tym samym forum dziwimy się czemu Polacy są nietolerancyjni, skąd spojrzenia wgapione w osobę która choć troche się wyróżnia, a zaraz ktoś żąda, żeby wszystkie dziewczyny w spódniczkach biegały... Tu Ariela twierdzi, że dżinsy to masochizm... Kurcze, niech każdy ubiera się tak jak ma na to ochotę!! może lubi dżinsy, może mu pasowaly do ogólnej koncepcji, może nie ma nic więcej, może mu zimno, może... W każdym razie chce!! a tak w ogóle, to czy w tych dzinsach jest dużo cieplej niż w białych rybaczkach np...? Plus japonki oczywiście:) Jak ktoś ma ochotę wlożyć jutro kurtkę z kapturem obszytym futeriem, to co komu do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia adidasy adidasy... IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.06.05, 00:11 tra la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: adidasy adidasy... IP: *.chello.pl 25.06.05, 01:36 Ciesz się, że kozaków nie założyły,też są "modne tego lata". Też się dziwię jak w taki upał można adidasy lub trampki nosić,ale coż, nie moje nogi nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 12:19 A jak kogoś sandałki lub japonki obtarły i teraz nie może ich założyć? Ja tak mam i jestem skazana na "zakryte" obuwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 25.06.05, 19:03 ja też tak mam, pokancerowane stopy po 2 parach butów dziś założyłam kolejne sandały- niestety "rozwaliła" mi się skóra w innych miejscach <chlip, chlip> już nie wyrabiam, ratunku przez następne dni będę chyba w adidasach śmigać, niech będzie nawet 30 st. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 14:37 ja noszę sandały scholla i długie spodnie z czarnego lnu tatuum,wyglądam pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 18:41 ... bo czarny len jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: co wy z tymi japonkami z gazety? 25.06.05, 18:42 miska_malcova napisała: > ... bo czarny len jest super O TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 15:01 Ja chodziłam dzisiaj w dżinsach, całą godzinę, którą spędziłam poza domem. Nie wiązałabym tego z głupotą. Jest nią raczej zakładanie podobnych watków, co Cię obchodzi, co ubieram? Naprawdę nie masz większych problemów? Szczęściara! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 15:14 Każdy ubiera się jak chce i nikomu nic do tego.Ja chodziłam wczoraj w lekkich,przewiewnych dżinsach podwiniętych do kolan i wcale nie było mi gorąco.Żadna forma masochizmu,po prostu jeszcze nie opaliłam sobie dostatecznie nóg,by nosić spódniczki i zaspokajać chore żądze facetów pokroju anduu;) A takie pytanie-co ma powiedzieć osoba wędrująca w górach(załóżmy Tatrach),która przy 30 stopniowym upale na wycieczki w wyższe partie gór,gdzie przy bezchmurnym niebie doskwiera ogromny żar i upał,musi nosić na nogach specjalistyczne buty za kostkę,z odpowiednich materiałów i do tego skarpety?To też masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 18:43 ,musi nosić na nogach specjalistyczne buty z > a > kostkę,z odpowiednich materiałów i do tego skarpety?To też masochizm? MUSI.W mieście - nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.bpl.vectranet.pl 25.06.05, 18:46 a ja dzisiaj bylam w kozuchu zalozonym baranica na wierzch i rondlu na glowie ;D post tak samo madry jak zalozycielki watku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.chello.pl 25.06.05, 18:55 UWAGA UWAGA wlasnie wychodze w domu w trampkach(tych samych!!!!!buty wyrzucam dopiero po drugim zalozeniu trudno niech mnie zobacza drugi raz w tych samych) i grubych spodniach na tylku bede sie poruszala w okolicach centrum warszawy takze strzezcie sie wszystkie dziewczyny w japonkach i przewiewnych lekkich sukienusiach;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 25.06.05, 19:06 Hej K, a o co chodzi z tymi szalami, co to są owinięte na szyjach Twoich koleżanek ??? Pytam, bo nigdy nie widziałam żadnej kobiety w szalu przy 30 stopniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:39 rzeczywiscie glupota chodzic w tym w czym jest akurat wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporti Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:43 a niby dlaczego maja nei chodzic????? jak tak lubia i jest im wygodnie .... co to kogo obchodzi , ja pomykam w jeansach i tampach i bede pomykac...mam 20l i jest fajnie , a kiecach i obcasikach jescze pol zycia sie na chodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:04 to chyba nie do mnie mialo byc tylko do autorki watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu IP: *.n17.waw.pl 27.06.05, 15:06 Akurat wcale nie glupota, moja mama spedzila rok na wykopaliskach w egipcie i przy gigantycznych upalach najlepiej jej bylo wlasnie w dzinsach, moze nie w adidasach do tego, ale wlasnie w dzinsach lepiej niz we wszystkich zwiewnych sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Dżinsy w taki upał i do tego adidasy? ale głu 27.06.05, 15:09 Otóż to... A ci Arabowie durni popychają w jakichś szmatach od stóp do głów, zamiast se w hawajską koszulę i japonki wskoczyć. Inna sprawa, że w suchym egipskim klimacie temperatury są odczuwalne nieco inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś