Gość: dede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:46 Zastanawiam się dla kogo robi buty firma Wojas. Najmniejszy rozmiar jaki produkują to 37 , a i rozmiary są zawyżone czyli 37 to po prostu 38. Czyżby w Polsce były same wielkoludy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka4 Re: buty Wojas 28.06.05, 19:53 Ajtam od razu wielkoludy. Najczesciej ludzie sie skarza ze nie moga znalezc dla siebie butow bo wszystkie sa za male m.in. moj luby, dlatego jak juz znajdzie w Wojasie odpowiedni fason i rozmiar (a rozmiary zawsze tam maja), to kupuje hurtowo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: buty Wojas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:57 Ja mam rozmiar 36(szczupła noga)w porywach 35, a fasony bardzo mi sie podobają. Jestem bardzo zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: buty Wojas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:37 kiedyś bardzo podobały mi się takie kozaczki:) czerwone na koturnie... niestety też mam mała stópkę no i na podobaniu się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś