Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

potrzebuje duużo głosów..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:25
    Mam taka wielka prośbe, jest to forum kobiece więc wydaje mi sie,że kobitki
    zrozumieją dlaczego tak bardzo mi zależy.Biorę udział w takim fajnym
    konkursie jeżeli w wolnym czasie moglibyście na
    mnie zagłosowac byłabym bardzo bardzo wdzięczna
    www.pless.pl/branze/megamorfoza/wiecej.php?action=pokaz&id=4769&akt=1
    Wystarczy podac email i potem potwierdzic swój głos :)
    Jeżeli będe miec najwięcej głosów wygram wizyte u fryzjera stylisty :)
    Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje :D
    PS Głosujcie na Magde Cz :P

Obserwuj wątek
      • Gość: Kot Zbyszek Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 07.07.05, 19:03
        zagłosowalam, tylko popraw błedy ortograficzne ;)
        • Gość: zanaa Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:28
          poszlo:)
          • zeberka_25 Re: potrzebuje duużo głosów.. 07.07.05, 23:46
            no to masz moj glos....:)
            • Gość: @neta Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:53
              Mój też:)Powodzenia!
        • Gość: Ania Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:32
          a gdzie niby błedy widzisz?
      • kaamilka Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 11:01
        Ja już też! Powodzenia! :)
        • Gość: madzia845 Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:08
          Bardzo Wam dziękuje :))
          • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 11:09
            ładnie się uśmiechasz :)
      • dies_lacrimarum Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 11:12
        mój też
      • eary Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 11:35
        zagłosowane :)
        • Gość: Ani@ Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:41
          Poszło:-)
          • Gość: madzia845 Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:38
            nie spodziewałam się aż takiego entuzjastycznego podejscia, dzięki Wam odrabiam
            zaległości i ciagle mam szanse :))
            Pozdrawiam :)
      • b_bb Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 14:09
        A co mi tam, masz mój głos też. :)
      • wysoka9 Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 14:18
        podaj dobry adres bo nie moge cie znalezc a z checia bym zaglosowała i pomogła
        tobie. :)
      • wysoka9 Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 14:20
        juz znalazłam i zagłosowałam.
      • uasiczka Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 15:19
        i ja też...
        pozdrawiam
        • Gość: lisa Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:36
          masz mój głos :) ale napisz nam czy wygrałaś
      • kalinakalina wyslalam 08.07.05, 16:38
        powodzenia
      • Gość: zanaa Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:47
        DZIEWCZYNY POMOZMY JEJ A NIECH WYGRA Z TAMTA KTORA JEST TERAZ NA 1 MIEJSCU!!!!
        JA JUZ GLOSOWALAM
      • Gość: fenix Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: 193.28.226.* 08.07.05, 16:54
        masz moj glos ;)
        • Gość: madzia Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.crowley.pl 08.07.05, 16:56
          zycze powodzenia, oczywiscie ja rozniez zaglosowalam na ciebie !!
          • Gość: ja Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:02
            Zagłosowałam,a gdy przyszedł link do potwierdzenia,to otrzymałam
            informację"Niepoprawne dane"
            ?
            • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 17:06
              zagłosowałam!
              Spopjuje twój post na inne fora żeby ludzie na ciebie głosowali i żebyś wygrała :)
              • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 17:06
                Skopjuje?Skopiuje?
                jak to się kurna pisze?
                • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 17:20
                  Masz ich coraz więcej :)
      • Gość: eliza Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.rene.com.pl 08.07.05, 17:35
        zagłosowałam, masz szansę wygrać:)
        • Gość: Zenobia Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.arkonskie.v.pl 08.07.05, 17:48
          Szkoda tylko, ze nieuczciwie. Trzeba nie miec za grosz ambicji i honoru, zeby
          skamlac o glosy na forach.
          • Gość: madzia845 Re: Zenobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:28
            Moim zdaniem to nic złego i myśle, że jeżeli inne Forumowiczki uważałyby tak
            jak Ty to zbeształyby mnie na samym początku - widać, że nie potrafisz się
            bawić, bo ten konkurs to nie kwestia ambicji czy honoru ale ZABAWY - a chodzi w
            niej o to, żeby zdobywać głosy!
            • Gość: Zenobia Re: Zenobia IP: *.arkonskie.v.pl 08.07.05, 19:49
              > Moim zdaniem to nic złego

Wlasnie w tym problem. Grasz nie fair i nawet tego nie dostrzegasz. Ponizasz
              sie proszac o glosy. Powinni cie wyciac za spamowanie.
              • Gość: madzia845 Re: Zenobia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:08
                Kurcze ale w Tobie dużo złości... aż żal czytać i pozwolisz, że to będzie
                ostatnia odpowiedź na Twoje posty
      • se.la.vie Jesteś pierwsza! 08.07.05, 18:07

• Gość: madzia845 Re: Jesteś pierwsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:24
          Kurcze dziękuje bardzo - mam nadzieję, że utrzymam prowadzenie i jeżeli tak sie
          stanie to na pewno Wam o tym powiem :)
          • Gość: agn Re: Jesteś pierwsza! IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 19:34
            ja tez :)
            ladnie odjechalas od reszty o ponad 100 glosow
            tylko po co Ci fryzjer bo fryzure masz b. ladna
            • madzia845 Re: Jesteś pierwsza! 08.07.05, 19:49
              prawda jest taka, że to zdjęcie z poprzedniego roku, pasemek już dawno nie
              mam :P bo nałożyłam na to szmponetke kolor "dzika śliwa" grzywke od
              własnoręcznego podcinania jest teraz raczej asymetryczna :P Dlatego bardzo bym
              chciała pójśc do tego fryzjera :D i dziei Wam jest to coraz bardziej możliwe :)
              • se.la.vie Re: Jesteś pierwsza! 08.07.05, 19:51
                Wygrasz,jeżeli się trochę postarasz ;)
                Na kilku forach skopiowałam twój wątek mam nadzieję,że oni głosują :D
                No i zagłosowałam z trzech swoich konto,a naweti z nieswoich:Dmoje koleżanki ze
                szkoły tez głosują:D
                • Gość: Zenobia Re: Jesteś pierwsza! IP: *.arkonskie.v.pl 08.07.05, 19:54
                  > No i zagłosowałam z trzech swoich konto,a naweti z nieswoich:Dmoje

Bez komentarza....
                  • se.la.vie Re: Jesteś pierwsza! 08.07.05, 19:58
                    Dziękuję :D
                    Ja zamierzam pomagać ludziom w życiu.
                    • Gość: madzia845 Re: Jesteś pierwsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:02
                      Ja tez wolę pomagać niz krytykowć, czasami w takich malutkich sprawach można
                      komuś sprawić radość - niestety są też osoby, które "szukają dziury w całym"
                      ale miejmy nadzieje, że jest ich mniej :)
                      • Gość: Karolina Re: Jesteś pierwsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:49
                        Nie no Zenobia ja cie nie rozumie... wyraziłąs juz soje zdanie na ten temat
                        więc po co dalej drązysz?? Tylko nam psujesz cała zabawe. Nam czyli ludziom
                        którzy potrafią sie bawić i CHCĄ pomagać innym. A moze ty poprostu zazdrościsz
                        madzi tego ze ma odwage iśc do ludzi z prośba i nie ma jakis chorych ambicji
                        które nie pozwalałyby jej prosić o głosik. Moim zdanie to świetny pomysł z tym
                        forum BRAWO Madziu!! A ty Zenobio oszczędz nam już swoich żałosnych
                        komentarzy...
                        • se.la.vie Re: Jesteś pierwsza! 08.07.05, 21:54
                          Gość portalu: Karolina napisał(a):

> Nie no Zenobia ja cie nie rozumie... wyraziłąs juz soje zdanie na ten temat
                          > więc po co dalej drązysz?? Tylko nam psujesz cała zabawe. Nam czyli ludziom
                          > którzy potrafią sie bawić i CHCĄ pomagać innym. A moze ty poprostu zazdrościsz
                          > madzi tego ze ma odwage iśc do ludzi z prośba i nie ma jakis chorych ambicji
                          > które nie pozwalałyby jej prosić o głosik. Moim zdanie to świetny pomysł z tym
                          > forum BRAWO Madziu!! A ty Zenobio oszczędz nam już swoich żałosnych
                          > komentarzy...

dokładnie tak :)
              • bonzee Re: Jesteś pierwsza! 08.07.05, 22:28
                chcialam na ciebie zaglosowac, ale juz po konkursie.BTW Skoro organizatorzy
                wymagaja jako id e-maila, to nastepnym razem zaloz sobie full kont na
                bezplatnych serwerach pocztowych i baw sie dobrze!
      • Gość: Weronika Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:02
        Chyba wygrałaś, co nie? Już nie można głosować!
      • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 22:26
        jeżeli tak to:
        WYGRAŁAŚ!
        gratulujemy!
        koniecznie pokaż nam się po megamorfozie ;)
        • Gość: madzia845 Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:08
          W sumie to nie wiem czy wygrałam - ktos mi komenta napisał,że mi za dużo głosów
          przybyło - ludzie naprawde potrafia zepsuć zabawe - jeżeli wygrałam to we
          wtorek będzie na tej stronce moja metamorfoza :)
          Pozdrawiam i po raz kolejny dziękuje za tak szeroki odzew :d
          • Gość: madzia845 Re: potrzebuje duużo głosów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:23
            aha i jeszcze chciałam napisać, że nasuwa mi sie tylko jedno
            skojarzenie "solidarność jajników" :P:P:P to tak z przymrużeniem oka
            Miłych snów
            • se.la.vie Re: potrzebuje duużo głosów.. 08.07.05, 23:29
              Dobre ;)
      • dagny1001 Re: potrzebuje duużo głosów.. 09.07.05, 10:10
        NIe wiem, co to za konkurs i nie chce mi sie sprawdzać, ale mam wrażenie, że
        Zenobia ma trochę racji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka