Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

przeswitujace ubrania

08.07.05, 22:24
    od jakiegos czasu mamy tutaj nic tylko przeswitujace spodnie i spodnice i
    klotnie o fasony majtek widocznych pod spodem. Temat dla mnie egzotyczny, bo
    wlasciwie nie widuje takiego stylu ubrania. Biale spodnie czy kolorowe, nie
    widac co kto ma pod spodniami.
    Taka refleksja ogolna.
    Obserwuj wątek
      • maadz Re: przeswitujace ubrania 08.07.05, 22:28
        mi sie wydaje, ze jednak mimo wszystko widać... zalezy jaki kroj spodni, ale
        jesli są obcisłe to raczej widac czy ma się figi czy stringi. no chyba ze masz
        na myśli dobór koloru do przeswitujcego materialu... to dosc dziwne swoją drogą
        zeby nosic przeswitujace spodnie dla przykladu.. choć zalezy co kto rozumie pod
        pojęciem "przeswitujace" ;D
        • uullaa Re: przeswitujace ubrania 08.07.05, 22:31
          Nie ma to jak wpatrywać się w czyjś tyłek, czy aby coś nie prześwituje.
          • guise Re: przeswitujace ubrania 08.07.05, 22:38
            he he, bodajze przedwczoraj widzialam cud-zjawisko. pani w kwiecie wieku, heh,
            ok 45lat, miala na sobie sukienke. taka jakas dluga, bezowa w jakies kwiaty.
            sek w tym, ze byla ona przeswitujaca. i naprawde zaden pasazer autobusu nie
            musial gapic sie na jej tylek, by ujrzec koronkowe szorty i koronkowy stanik.
            tej pani bylo rowniez widac anjintymniejsza czesc ciala... i to przyklad
            bezguscia, niezaleznego od stanu portfela.
            anegdota po czesci nie na temat, ale smieszna;)
            • Gość: szkiełko i oko Re: przeswitujace ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 18:55
              > tej pani bylo rowniez widac anjintymniejsza czesc ciala...

Co to znaczy? Czy to oznacza, że ww. pani nie była wydepilowana?

Czy była wydepilowana i tę część ciała było widać przez dwie warstwy ubrania?
              Jakoś trudno w to uwierzyć, niezależnie od tego jak bardzo prześwituące mogły
              być jej łaszki.
      • klarak Re: przeswitujace ubrania 08.07.05, 23:05
        oj, widac, widac. ja tam sie specjalnie nie przygladam, ale ostatnio stalam dosc
        dlugo w kolejce za dziewczyna w bialych spodniach, na ktorej pupie rysowal sie
        bardzo ciekay geometryczny rysunek stringow i powiem, ze trudno mi bylo od tego
        oczy oderwac... :)
      • kochanica-francuza Re: przeswitujace ubrania 09.07.05, 18:31
        moja mama,która generalnie jest mało spostrzegawcza,zeznała,że widziała babkę
        lat na oko 45, w spodniach i stringach prześwitujących.pani owa co 3 kroki
        zatrzymywała się,by poprawić stringi wrzynające się w tyłek.
      • dziejas Re: przeswitujace ubrania 09.07.05, 19:00
        hmmm... widac, widac :)

pozdr.
      • zettrzy Re: przeswitujace ubrania 09.07.05, 19:58
        aha, czyli jakis trend lokalny, ciekawe czym spowodowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka