Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak sie ubrac?? pomozcie

IP: *.orasoft.net.pl 10.07.05, 10:56
    Jutro mam egzamin na studia -test predyspozycji pisemny i nie wiem czy sie ubrac na galowo( biala bluzka i spodnica) czy moge isc normalnie?? Myslalam nad czarnymi rybaczkami i biala bluzka ale nie wiem czy wypada, w Wyborczej widzialam zdjecie z takiego testu na dziennikarstwo i tam ludzie byli ubrani normalnie. Pomozcie!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosiaqus Re: jak sie ubrac?? pomozcie IP: 82.160.7.* 10.07.05, 12:21
        ja też mam jutro test predyspozycji, pisemny, więc mogę założyć co zechcę, oczywiście w granicach dobrego smaku, a nie demonstrowania swojej niezależności itepe. jeśli jutro w krakowie będzie słońce to idę w spódnicy ale nie czarnej, ani też kwiecistej, jeśli deszcz to pewnie też, po co mam mieć przemoknięte spodnie :) myślę, że najodpowiedniejsza byłaby kontrolowana sportowa elegancja :)
      • kochanica-francuza Re: jak sie ubrac?? pomozcie 10.07.05, 12:25
        Ubierz się normalnie, żadnych rybaczek, bezrękawników, ale możesz być też w
        odcieniach brązu, beżu, szarości . Może być błękitna bluzka, ale do "poważnej "
        reszty.

Słowem klasyka niekoniecznie biało-czarna.
      • Gość: hiii Re: jak sie ubrac?? pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:51
        na pisemny egzamin na studia włożyłam - o ile sobie dobrze przypominam, lata
        minęły... ;)) - czarne sztruksy i czarny dopasowany t-shirt. Optuję za strojem
        swobodnym, ubierz się tak, żeby Ci było wygodnie, ale weź pod uwagę też to,
        żeby nikt nie poczuł się urażony Twoim wyglądem - czyli luz kontrolowany;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka