wysoka9 14.07.05, 20:21 chciałabym sobie kupic jakies fajne markowe obuwie( adidasy). widzieliscie cos ciekawego . tylko zeby nie przekraczało 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: ADIDASY 14.07.05, 20:26 A możet być diverse`a, czy stricte sportowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ADIDASY 14.07.05, 20:28 wysoka9 napisała: > jak najbardziej diverse. to się chyba wyrobisz do 200 zł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcisse Re: ADIDASY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 20:34 Hmmm ... ja dziś widziałam bardzo przyjemne niedrogie adidaski w Deichmanie (69zł) nie są tam żadne typu Adidas czy Nike, ale jeśli chdzi o mnie to najbardziej lubie właśnie te kupione w Deichmanie. W 'markowych' sklepach rzadko kiedy któreś mi się podobaja, mam 2 pary kupione przed rokiem : Reeboki i Pumy. Jedne kosztowały 300 zł, drugie 250 zł. Prawie w nich nie chodzę. Dziś byłam na zakupach, weszłam do Athletic's Foot i nic mnie nie powaliło (no może oprócz cen ;)) Wszystkie markowe firmy sportowe ciągle upieraja się przy przewadze różowego koloru w swoich kolekcjach butów :D Nie lubię też markowych adidasków bo mają w większości podobny fason, a jak jakieś sa ładne i niedrogie to niestety pół miasta w nich lata. Ale podsumowując polecałabym odwiedzić sklep Pumy, jeśli chcesz markowe adidaski :] Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: ADIDASY 14.07.05, 20:35 ja własnie miałam buty z deichmana ale strasznie szybko sie niszczą i szybko sie pocą stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ADIDASY 14.07.05, 20:38 ewntualnie : cropptown, heavy duty jeśli jesteś z wawy, to outlet w Ursusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupcawa Re: ADIDASY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:51 Polecam New Balance ceny akurat do 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: ADIDASY 15.07.05, 19:56 idz do sklepu i sama zobacz, ale w adidasie, reeboku, pumie, nike na pewno sie wyrobisz, mozna znalesc tak fajne buty do 200 zl. Ja ostatnio sobie kupilam ntakie fajne pumki i kosztowaly 199zl, ale faaaaaajne sa Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: ADIDASY 16.07.05, 18:12 Jezeli jestes z Warszawy lec do Arkadii polecam reeboczki sa super wyrobisz sie w 200 zł zreszta nie wiem co ci sie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
wysoka9 Re: ADIDASY 16.07.05, 18:23 dziekuje za wszustkie odp.bo dzisiaj włąsnie dokonałam zakupu. kupiłam buty z crroppa za 159. :) Odpowiedz Link Zgłoś