ada512 27.07.05, 20:12 kiedy nalezaloby zaczac rozgladac sie za suknia slubna???ja juz wlasciwie rozpoczelam poszukiwania a slub dopiero za roczek.W zeszlym roku moda na spodnice "beze" , w tym suknie z trenem a co w przyszlym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mef8 Re: suknia slubna 27.07.05, 20:24 podobno już w takim razie najwyższa pora. ja też powinnam zacząć, ślub w kwietniu, ale póki co wypieram tę myśl. chciałabym obudzić się dzień "po" i już być żoną... co do sukienki - na pewno nie beza, na pewno nie gorset, wolałabym prostą, bez jakiś dodatkowych udziwnień. niewykluczone, że zmienię zdanie do kwietnia i np do ślubu pójdę nie dość, że w gorsecie to z koronką i obsypana perłami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ada512 Re: suknia slubna 27.07.05, 20:31 w wolnej chwili polecam www.maggiesottero.com , ciekawe propozycje,wszystkie suknie leza na modelkach jak ulal, niestety po wstepnym przegladaniu ofert krajowych ciezko bedzie - tobie i sobie powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: suknia slubna 27.07.05, 20:46 www.pronovias.com/ najpiekniejsze suknie slubne jakie dotychczas widzialam a poszukiwania rozpocznij teraz, moja siostra czekala na suknie pare miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: suknia slubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:54 Żadna z tych sukien ślubnych nie przypadła mi do gustu. Może znacie jeszcze jakieś stronki, inne niż te, które można znaleźć poprzez przeglądarkę google? Odpowiedz Link Zgłoś
ada512 Re: suknia slubna 27.07.05, 22:01 www.promesa-slubne.pl/ www.mlodaimoda.pl/ www.salonslubny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ada512 Re: suknia slubna 27.07.05, 22:10 salon Lilea nie wim skad i Jaqueline z Lublina(niestety nie znam adresu- ale znalazlam go w internecie) Odpowiedz Link Zgłoś
wellla Re: suknia slubna 27.07.05, 22:12 ja rok przed ślubem nawet nie znałam jeszcze mojego Męża :) a co dopiero myślenie o sukience :)Chyba jestem jakaś dziwna :) Odpowiedz Link Zgłoś