babunowa 05.08.05, 03:48 było już tyle o espritach,zarach i solarach,a czy ktoś się ubiera w ciuchy firmy bik bok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babunowa Re: bik bok IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.08.05, 14:13 no to jednak oprócz mnie wszyscy są widocznie zakochani w zarach i solarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: bik bok IP: *.inco / 213.17.161.* 08.08.05, 11:34 ja, ja!!!! oststnio nabyłam drogą kupna piękną zielona sukienkę wiązaną na szyi, z umarczonym staniczkiem i jeszcze haleczką pod spodem tiulową, ślicznosciowa!!!!! i powiem szczerze, pierwsza moja zielona rzecz w zyciu;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: bik bok 05.08.05, 14:22 Nie mam nic tej firmy,ale dużo o niej słyszałam z racji zainteresowania Skandynawią;)) Ale czy w Polsce są w ogóle ich sklepy(na stronie internetowej są tylko państwa skandynawskie, Łotwa i Anglia)?? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: bik bok 05.08.05, 14:25 Ciuchy są w sklepach Carlings. Ja czasem tam włażę, koszulki na lato mieli fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuch Re: bik bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:26 ja sie ubieram (czasami) w bik boku, bardzo fajowy ma asortyment ale niestety cholernie drogi, no chyba, że są przeceny. głownie na przecenach cos upoluje. ostatnio na wyprzedazy kupilam zwykly bialy bawelniany t-shirt ze zlotym napisem WOW, za 19 zł. bardzo bardzo fajny, mimo, ze zwyczajny :) i to w warszawie, bo w gdyńskim klifie akurat moich rozmiarów brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: bik bok 05.08.05, 14:30 są .W sklepach Carlings. Mam 2 pary dżinsów Bik-Boka.I moje ulubione materiałowe spodnie na lato też bik-bok.W styczniu świetną kurtkę kupiłam,bardzo ciepłą z super futrem (sztucznym oczywiście)na kapturze.Ogólnie wzornictwo dla kolorowych nastolatek, ale czasami zaawansowani wiekowo jak ja też coś fajnego znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: bik bok 05.08.05, 14:48 Kupiłam ostatnio całkiem przypadkiem ciepły granatowy golf, bardzo przyjemny. Nawet nie wiedziałam, że to jakaś znana firma, potrzebowałam szybko coś ciepłego na wyjazd w góry i to był pierwszy sierściuch, który mi się pod rękę nawinął. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: bik bok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 23:48 ja sie ubieram w bik boku super maja ubrania a ja jestem wysoka i szczupla wiec nawte rekawy w bluzach sa okej mam juz ich kilka pozatym spodnie mam jakies klapki i kilka bluzek jak dla mnie bik bok to super fira Odpowiedz Link Zgłoś