Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    05.08.05, 03:48
    było już tyle o espritach,zarach i solarach,a czy ktoś się ubiera w ciuchy
    firmy bik bok?
    Obserwuj wątek
      • Gość: babunowa Re: bik bok IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.08.05, 14:13
        no to jednak oprócz mnie wszyscy są widocznie zakochani w zarach i solarach.
        • Gość: pysia Re: bik bok IP: *.inco / 213.17.161.* 08.08.05, 11:34
          ja, ja!!!! oststnio nabyłam drogą kupna piękną zielona sukienkę wiązaną na
          szyi, z umarczonym staniczkiem i jeszcze haleczką pod spodem tiulową,
          ślicznosciowa!!!!! i powiem szczerze, pierwsza moja zielona rzecz w zyciu;)
      • n_nicky Re: bik bok 05.08.05, 14:22
        Nie mam nic tej firmy,ale dużo o niej słyszałam z racji zainteresowania
        Skandynawią;)) Ale czy w Polsce są w ogóle ich sklepy(na stronie internetowej są
        tylko państwa skandynawskie, Łotwa i Anglia)??
        • sumire Re: bik bok 05.08.05, 14:25
          Ciuchy są w sklepach Carlings.
          Ja czasem tam włażę, koszulki na lato mieli fajne.
        • Gość: aniuch Re: bik bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:26
          ja sie ubieram (czasami) w bik boku, bardzo fajowy ma asortyment ale niestety
          cholernie drogi, no chyba, że są przeceny. głownie na przecenach cos upoluje.
          ostatnio na wyprzedazy kupilam zwykly bialy bawelniany t-shirt ze zlotym
          napisem WOW, za 19 zł. bardzo bardzo fajny, mimo, ze zwyczajny :) i to w
          warszawie, bo w gdyńskim klifie akurat moich rozmiarów brak :)
        • myszka_333 Re: bik bok 05.08.05, 14:30
          są .W sklepach Carlings.
          Mam 2 pary dżinsów Bik-Boka.I moje ulubione materiałowe spodnie na lato też
          bik-bok.W styczniu świetną kurtkę kupiłam,bardzo ciepłą z super futrem
          (sztucznym oczywiście)na kapturze.Ogólnie wzornictwo dla kolorowych nastolatek,
          ale czasami zaawansowani wiekowo jak ja też coś fajnego znajdą.
      • lady Re: bik bok 05.08.05, 14:48
        Kupiłam ostatnio całkiem przypadkiem ciepły granatowy golf, bardzo przyjemny.
        Nawet nie wiedziałam, że to jakaś znana firma, potrzebowałam szybko coś ciepłego
        na wyjazd w góry i to był pierwszy sierściuch, który mi się pod rękę nawinął. :->
        • Gość: paula Re: bik bok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 23:48
          ja sie ubieram w bik boku super maja ubrania a ja jestem wysoka i szczupla wiec
          nawte rekawy w bluzach sa okej mam juz ich kilka pozatym spodnie mam jakies
          klapki i kilka bluzek jak dla mnie bik bok to super fira
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka