Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A JA WAM POWIEM,ŻE ....

IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 13:50
    mam bardzo fajne ciuchy, a w związku z tym cigły problem bo .. kupuje z
    drugiej reki, za groze ..mam ubrań bardzo wiele, wiekszośc firmowych i ciągle
    ktos pyta- gdzie to kupiłaś?za ile? ooch cudo, kiedy kupiłaś? albo- nie
    widzialam u ciebie tego wcześniej ( a jednak w omysle- troske zniszczony
    ciuszek)
    i kurcze jakoś sie nie moge przyznać,że to używane,że w ciuchci kupione albo
    na targowisku od konkretnych sprzedawcow z anglii, szwajcarii itp.
    mam juz dośc kłamania kręcenia ...ale nie moge sie premoc:(
    najbliższi wiedzą, znajomi nie ..
    jak byscie zareagowaly na wieść-mam to z ciuchowni!!!!
    Obserwuj wątek
      • babunowa Re: A JA WAM POWIEM,ŻE .... 09.08.05, 13:52
        mów,że nie kupiłaś tego w polsce;>> wtedy nikt nie będzie pytał o dokładny adres;>>>
        ale ja jestem niedobra,namawiam do kłamstwa;>
        • Gość: sardynia Re: A JA WAM POWIEM,ŻE .... IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 14:22
          juz to praktykuje..ale ile można?:)
      • Gość: jo-asiunka Re: A JA WAM POWIEM,ŻE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:57
        Splunęłabym z obrzydzeniem! Żartuje oczywiście. Podziwiałabym Cię pewnie, że
        potrafisz coś fajnego wygrzebać, bo ja nie. Jeśli masz fajnych znajomych, to
        pewnie nie zrobi to na nich żadnego wrażenia, najwyżej pozytywne. Jeśli nie - po
        co Ci takie snoby?
      • sumire Re: A JA WAM POWIEM,ŻE .... 09.08.05, 14:02
        No, dziwnie ludzie reagują. Głupie to trochę.
        Chociaż ja znam i takich, którzy uważają to za szczyt wyrafinowania - im
        starszy ciuch, tym lepiej. Sama sobie z Londka przywiozłam buty z lat 60. i
        parę przedpotopowych torebek :) tyle że tamtejsze sklepy vintage w zestawieniu
        z naszymi lumpeksami to zupełnie inna historia... Tamtejsza moda na starocie
        jest całkowicie zrozumiała, aż się chce te rzeczy kupować.
        • Gość: pump_it_up Re: A JA WAM POWIEM,ŻE .... IP: *.broker.com.pl 09.08.05, 15:40
          Ech ja tez kupuje w szmateksach czasem, bo u mnie w miescie ciezko znalezc cos,
          co nadawaloby sie do noszenia. To zaden powod do wstydu:), ale jak juz
          zabrenelas w te klamstwa, to nie wiem co Ci poradzic..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka