Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wielka, OGROMNIASTA prośba

11.08.05, 21:18
    Czy mogłybyście nie wklejać więcej tych oto (konkretnie!) butów dla zboczeńców?

www.legs2die4.com/shoes/images/images/Ballet_1025_BlkLthr.jpg
    Przyczyny emocjonalne.

Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
      • laparisienne Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:20
        Sama je wkleilas jako byt Arche?, z kim sobie w kulki lecisz?
        • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:27
          laparisienne napisała:

> Sama je wkleilas jako byt Arche?

sama je wkleiłam, żeby było wiadomo, o które chodzi. nie zniżę się do nazwania
          ich "baletkami" , nawet w cudzysłowie, więc muszę pokazać, o co mi chodzi.
          • cassandrafr Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:53
            kochanica-francuza napisała:

> laparisienne napisała:
            >
            > > Sama je wkleilas jako byt Arche?
            >
            > sama je wkleiłam, żeby było wiadomo, o które chodzi. nie zniżę się do nazwania
            > ich "baletkami" , nawet w cudzysłowie, więc muszę pokazać, o co mi chodzi.
            Ty masz chyba fiola, po co podalas ze to buty Arche?
            • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:56

> >
              > Ty masz chyba fiola, po co podalas ze to buty Arche?
              ja podałam, że to buty arche? mylą ci się moje posty, nie pij tyle...
      • kate-gun Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:34
        cholera, zapomnialam napisac "UWAGA - ogladasz na wlasne ryzyko" =]
        • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:36
          kate-gun napisała:

> cholera, zapomnialam napisac "UWAGA - ogladasz na wlasne ryzyko" =]
          chodzi mi o ich stylizację - udają wiadomo co
          • charade Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 22:44
            O Jezu. Paw typu wieloryb ! Nigdy więcej !
          • Gość: piękna Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 22:59
            co udają?
            • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 23:09
              Gość portalu: piękna napisał(a):

> co udają?
              a jak ci się wydaje?
              • Gość: piękna Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 23:11
                No właśnie jakoś z niczym co by mogło powodować pawia mi
                się nie kojarzy ;)
                • Gość: ania no, z czym sie kojarza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:27
                  ja naprawde nic nie wiem, baletki z obcasami, tyle.
                  • kochanica-francuza Re: no, z czym sie kojarza ? 11.08.05, 23:41
                    Gość portalu: ania napisał(a):

baletki

O to chodziło! Są nimi , bleeee, tfuuu, "inspirowane".

I to mi NIE ODPOWIADA , i to POWODUJE U MNIE PAWIA, WKURZENIE I BEZSENNOŚĆ.
      • Gość: Ania Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.chello.pl 12.08.05, 10:04
        mnie przypominaja narzedzie tortur nazywane hiszpanskim bucikiem. I fakt, robi
        mi sie niedbrze na ich widok.
        • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 17:19
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> mnie przypominaja narzedzie tortur nazywane hiszpanskim bucikiem. I fakt, robi
          > mi sie niedbrze na ich widok.
          hiszpański bucik polegał na tym, że W ŚRODKU miał gwoździe...rozkręcano go,
          wsadzano deliwentowi na nogę, a nastepnie skręcano...
      • Gość: ol Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:07
        a mnie się kojarzą z psem rasy pitbull. nie wiem czemu... :)
        • Gość: goldioo Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:23
          Mi też!Ryjek ma taki:).Poza tym nie wiem czemu,ten kształt wzbudza we mnie
          obrzydzenie.
      • uka_m Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 11:35
        Też coś mnie uwiera,kiedy patrzę na zdjęcie tych butów.Ranią moje odczucia
        estetyczne,mimo tego że z baletem nic wspólnego nigdy nie miałam.Kojarzą się z
        czymś okaleczonym.
      • Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:30
        Dobrych parę lat męczyłam się w baletkach, ale tak na oko oceniając, były
        wygodniejsze od tego czegoś.
        • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 17:37
          Gość portalu: Sineira napisał(a):

> Dobrych parę lat męczyłam się w baletkach, ale tak na oko oceniając, były
          > wygodniejsze od tego czegoś.

Sineira!!! Byłaś w Szkole? Skończyłaś Szkołę?
          • Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:00
            Nie byłam. Nie skończyłam. Za to moja mama doświadczyła tej wątpliwej
            przyjemności (w Poznaniu), napatrzyła się różnych nieprzyjemnych rzeczy i
            dlatego posłała mnie TYLKO na hobbystyczne zajęcia w domu kultury - po to,
            żebym nabrała gracji, ale BEZ zwyrodnienia stawów i kręgosłupa.
            Szkoła to poświęcenie. Tylko dla tych, którzy to naprawdę kochają. Chylę przez
            nimi czoła, lecz zarazem serdecznie współczuję.
            • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 18:04

> Nie byłam. Nie skończyłam. Za to moja mama doświadczyła tej wątpliwej
              > przyjemności (w Poznaniu)

No żesz???? Twoja Mama jest tancerką? Z Poznania,skąd pochodzi pierwszy solista
              Baletu Opery Narodowej?

> Szkoła to poświęcenie. Tylko dla tych, którzy to naprawdę kochają. Chylę przez
              > nimi czoła, lecz zarazem serdecznie współczuję.

A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę!
              • Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:18
                > No żesz???? Twoja Mama jest tancerką?
                Nie jest. Szkołę skończyła - i tyle. Zniechęcił ją los przyjaciółki, która
                opuściła Szkołę w gorsecie. Mama zrewidowała marzenia, dała sobie spokój z
                tańcem i została... geografem:)

> A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę!
                Ja trochę też. Ale to ciężki kawałek chleba i cena bywa straszna.
                • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 18:23

> > No żesz???? Twoja Mama jest tancerką?
                  > Nie jest. Szkołę skończyła - i tyle. Zniechęcił ją los przyjaciółki, która
                  > opuściła Szkołę w gorsecie. Mama zrewidowała marzenia, dała sobie spokój z
                  > tańcem i została... geografem:)

A chodzi tak fajnie jak one, czy bez ćwiczeń to mija?

>
                  > > A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę!
                  > Ja trochę też. Ale to ciężki kawałek chleba i cena bywa straszna.

Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku.
                  • Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:30
                    > A chodzi tak fajnie jak one, czy bez ćwiczeń to mija?
                    To tak jak z jazdą na rowerze - zostaje na całe życie. Z pewnością nie jest
                    taka szczupła jak one i nie ma tak wyrobionych mięśni, ale gracją mogłaby
                    obdzielić kilka niewiast.

> Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku.
                    A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty jego
                    pasji.
                    • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 20:17

> > Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku.
                      > A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty jego
                      > pasji.

hy, mnie powiedziała TANCERKA ,że nie wszyscy profesjonaliści mają takie
                      zamiłowanie jak ja...
                      • kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 20:17
                        kochanica-francuza napisała:

>
                        > > > Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku.
                        > > A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty
                        > jego
                        > > pasji.
                        >
                        > hy, mnie powiedziała TANCERKA ,że nie wszyscy profesjonaliści mają takie
                        > zamiłowanie jak ja...

• angel-m Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 19:11
        sprawiaja wrazenie obcietych kikutów...okropne,bleee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka