Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowa kolekcja Trolla

19.08.05, 15:05
    Szczególnie rzuciły mi się w oczy kolorowe bluzy z jakimiś kucykami z Pony
    Landu,taki słodki kicz.Wcześniej były zielone jabłuszka,teraz są kucyki.
    A jak wam się podoba nowa kolekcja?
    Obserwuj wątek
      • jegokobieta Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 16:08
        bardzo mi się podona!

nigdy nic nie kupiłam w tym sklepie ...do wczoraj :)

zaopatrzyłam się w ciepłą, dopasowaną bluzę z kapturem -
        dodam, że takiej szukałam we wszystkich znanych mi sklepach sportowych ;)

• Gość: em. Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.osk.enformatic.pl 19.08.05, 16:53
          podobają mi się welurowe bluzy. w ogóle od jakiegoś czasu bardzo często kupuję w
          trollu. szkoda tylko, że wszystko jest takie krótkie.
          • Gość: pump_it_up Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.broker.com.pl 19.08.05, 18:57
            Oprocz welurowych bluz nic mi sie nie podoba.
          • deczko Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 22:04
            Gość portalu: em. napisał(a):

> podobają mi się welurowe bluzy. w ogóle od jakiegoś czasu bardzo często kupuję
            > w
            > trollu. szkoda tylko, że wszystko jest takie krótkie.

Fakt, dzis przymierzalam fioleowa, welurowa bluze i byla za krotka, ot taki
            fason, dosyc niepraktyczny...
      • Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 19.08.05, 19:36
        bardzo mi się podoba, tylko kurka nic nie pasuje na mnie :( byłam wczoraj i
        kciałam kupić koszule-jedyny egzemplarz w moim rozmiarze miał spsuty guzik na
        biuście he he...wybiore sie jeszcze raz na spokojnie :)
        • Gość: babunowa Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.uje.nat.hnet.pl 19.08.05, 20:44
          czyli chyba nie tylko ja uważam,że taka dziwna rozmiarówka tam jest;>
      • Gość: lil Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.76.classcom.pl 19.08.05, 20:54
        bo to rozmiarowka na malych ludzi - takich jak ja :)
      • Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 19.08.05, 21:57
        a ja jestem duża wszerz, a mała wzwyż
        • Gość: pump_it_up Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.broker.com.pl 19.08.05, 22:11
          za to spodnie maja dla duzych ludzi, bo kiedys chcialam sobie kupic dzinsy, ale
          byly jak worki.
          • babunowa Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 22:26
            ja też jestem 'duża' inaczej;>
            • Gość: em. Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.osk.enformatic.pl 20.08.05, 10:55
              a ja jestem wysoka i normalnie nosze M, ale w trollu musze kupować L, bo w M mam
              rękawy 3/4 :>
      • Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 20.08.05, 11:51
        hyhyhy...szpodnie to były ciasne w tyłku a dłuuuuugie na kilometr :)
        kupilam sobie tam jeszcze w czerwcu takie lacze (całe czerwone)..ooo takie:
        img395.imageshack.us/my.php?image=lacze0dw.png
        jesssuu co za koszmar, ta gumka tak cisnęła mi stopę, ze myslałam ze umre :(
        odcięłam ją (gumke, nie stope) i teraz dupa, bo za luźne :( tak mi przykrooo
        • Gość: littlefrog Re: Nowa kolekcja Trolla IP: 80.51.186.* 20.08.05, 13:27
          ja tam nic nie moge kupic bo wszystko za wielkie:((
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka