se.la.vie 19.08.05, 15:05 Szczególnie rzuciły mi się w oczy kolorowe bluzy z jakimiś kucykami z Pony Landu,taki słodki kicz.Wcześniej były zielone jabłuszka,teraz są kucyki. A jak wam się podoba nowa kolekcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jegokobieta Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 16:08 bardzo mi się podona! nigdy nic nie kupiłam w tym sklepie ...do wczoraj :) zaopatrzyłam się w ciepłą, dopasowaną bluzę z kapturem - dodam, że takiej szukałam we wszystkich znanych mi sklepach sportowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.osk.enformatic.pl 19.08.05, 16:53 podobają mi się welurowe bluzy. w ogóle od jakiegoś czasu bardzo często kupuję w trollu. szkoda tylko, że wszystko jest takie krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.broker.com.pl 19.08.05, 18:57 Oprocz welurowych bluz nic mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 22:04 Gość portalu: em. napisał(a): > podobają mi się welurowe bluzy. w ogóle od jakiegoś czasu bardzo często kupuję > w > trollu. szkoda tylko, że wszystko jest takie krótkie. Fakt, dzis przymierzalam fioleowa, welurowa bluze i byla za krotka, ot taki fason, dosyc niepraktyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 19.08.05, 19:36 bardzo mi się podoba, tylko kurka nic nie pasuje na mnie :( byłam wczoraj i kciałam kupić koszule-jedyny egzemplarz w moim rozmiarze miał spsuty guzik na biuście he he...wybiore sie jeszcze raz na spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.uje.nat.hnet.pl 19.08.05, 20:44 czyli chyba nie tylko ja uważam,że taka dziwna rozmiarówka tam jest;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.76.classcom.pl 19.08.05, 20:54 bo to rozmiarowka na malych ludzi - takich jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 19.08.05, 21:57 a ja jestem duża wszerz, a mała wzwyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.broker.com.pl 19.08.05, 22:11 za to spodnie maja dla duzych ludzi, bo kiedys chcialam sobie kupic dzinsy, ale byly jak worki. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Nowa kolekcja Trolla 19.08.05, 22:26 ja też jestem 'duża' inaczej;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.osk.enformatic.pl 20.08.05, 10:55 a ja jestem wysoka i normalnie nosze M, ale w trollu musze kupować L, bo w M mam rękawy 3/4 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: Nowa kolekcja Trolla IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 20.08.05, 11:51 hyhyhy...szpodnie to były ciasne w tyłku a dłuuuuugie na kilometr :) kupilam sobie tam jeszcze w czerwcu takie lacze (całe czerwone)..ooo takie: img395.imageshack.us/my.php?image=lacze0dw.png jesssuu co za koszmar, ta gumka tak cisnęła mi stopę, ze myslałam ze umre :( odcięłam ją (gumke, nie stope) i teraz dupa, bo za luźne :( tak mi przykrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlefrog Re: Nowa kolekcja Trolla IP: 80.51.186.* 20.08.05, 13:27 ja tam nic nie moge kupic bo wszystko za wielkie:(( Odpowiedz Link Zgłoś