kalinakalina 19.08.05, 16:25 jaka szkoda ze juz nikt sie tak nie ubiera:) p.s "w labiryncie" to taki serial powtarzany wlasnie na tv polonia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaqus Re: "w labiryncie" moda... IP: 83.238.19.* 19.08.05, 16:35 o tak, pamietam ten serial, podczas jego premierowej emisji bylam swiezo upieczonym przedszkolakiem :) a ubranka mieli wypasione, moja mama nosila podobne szerokie spodnice o dziwnej dlugosci, jakies kamizelki, sweterki tureckie, a pamietacie jaka marta miala zbuntowana fryzure??, a i jeszcze te oczy pomalowane perlowym cieniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt tiaaa, i jaka szkoda, że nikt nie robi sobie 19.08.05, 16:35 fryzury długo-krótkiej, jaką miała Marta, grana przez Jowitę Miondliwkowską ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: tiaaa, i jaka szkoda, że nikt nie robi sobie IP: *.plock.mm.pl 19.08.05, 18:20 doskonale pamietam tą fryzurę, bo po obejrzeniu serialu uparłam się, żeby mieć taką samą. wyglądało to fajnie, dopóki włosy nie zaczęły odrastać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: tiaaa, i jaka szkoda, że nikt nie robi sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:12 hm, zbuntowana nastolatka Marta=Jowita skończyła już 32 lata... A przecież to było tak nie dawno. Smutno mi się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrykata Re: "w labiryncie" moda... IP: *.aster.pl 19.08.05, 19:25 Heh, oglądam teraz i łęzka się w oku kręci:) I te poduuuuchy na ramionach... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: "w labiryncie" moda... 19.08.05, 20:03 ogladam.Dzisiaj smieszy mnie ta moda. Kilka dni temu Marek Kondrat zalozyl biale skarpetki do garnituru ( oczywiscie w serialu ) Odpowiedz Link Zgłoś