kochanica-francuza 20.08.05, 20:07 podszył się pod richelieu w wątku "Y viva Espana" i pisze jako "ania" w wątku o kampie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiii Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:08 i jako ja w wątku o kampie (ale tylko raz) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:09 i zakłada wątki o anusologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:11 Czerwonym koszykiem go w łeb! Zbiorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:14 zbok znowu w akcji - to kazdy widzi - dlatego uwazam, ze trzeba jak najszybciej przeprowadzic oficjalne glosowanie i jesli propozycje obowiazkowego logowania poprze wiekszosc osob, nalezaloby wprowadzic ja w zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:16 no ale zbok ma ponoc i tak juz ok 100 roznych nikow zalozonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:20 Widzę, że debilowi się mój nick spodobał. No cóż, za mało jest bystry, by zauważyć, że jego posty i tak się różnią od moich. Co do walki z kretynem - logowanie nie pomoże, bo idiota jest na tyle zażarty, że się zaloguje choćby i 10 razy. Raczej należałoby zmodyfikować (i usprawnić) działanie kosza na śmieci. I konsekwentnie z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:20 ale zawsze jest niezalogowany, a tak bedzie rozpoznawalny, bo watpie zeby mu sie chcialo od nowa rejestrowac przy kazdym poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:28 To bardzo kłopotliwe - nieużywane konta wygasają i musiałby prowadzić dokładną ewidencję, żeby utrzymać wszystkie "przy życiu". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:20 O! PODSZYŁ się pod laparę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:27 ...i pod Sineirę. Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:29 Kretyn. Nie zauważył, że zawsze używam polskich znaków. I że nie robię (przeważnie) błędów ortograficznych. Ale teraz może mnie pocałować w to, co tak uwielbia (czyli anus). Zalogowałam się. Tak mnie wkurzył, że to zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Dobra. Udowodnij, że jesteś jedyna i prawdziwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:40 A podałaś prawdziwe dane, czy przeczytałaś moje wskazówki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27951040&a=27954647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:28 przerazające że takie osobniki chodzą wogóle po ziemii lub są na wolności. Najprawdopodobniej nasz żartowniś jest w okresie dojrzewania, odnalazł stronke z chorobami dermatologicznymi i uwaza że robi na kims wrazenie.Niestety chlopczyku poza litością nic wiecej nie wzbudzasz. Proponuje laleczke z sex-shopu, lub gazetke w łapkę i do roboty. no... chyba ze to kwestia psychologiczna. Wyładuj więc swoje potrzeby oglądając problemy skórne i udaj się do dobrego psychiatry... a moze to twój kompleks?? moze zdjęciami próbujesz dowartościować samego siebie?? tak czy tak, leczenie się należy :) ...... forumowiczki bez nerwów. 1 września- chłopczyk wybierze się do szkoły, dostanie szlaban od mamusi i sie uspokoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:30 Gość portalu: Ola napisał(a): > przerazające że takie osobniki chodzą wogóle po ziemii lub są na wolności. > Najprawdopodobniej nasz żartowniś jest w okresie dojrzewania, odnalazł stronke > z chorobami dermatologicznymi i uwaza że robi na kims wrazenie. Co on , uważa, żeśmy fiutka nie widziały? Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:35 Może sam choruje i chciałby się podzielić swoim cierpieniem. Ale kogo to obchodzi?? Chłopoczyku zadzwoń do kolegów, kupcie sobie po browarku i pogadajcie sobie o problemach egzystencjonalnych (samochody, panny i imprezy).Po co sobie psuć oczy siedząc przed komputerem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:36 Myszka :) nie uzywaj takich trudnych słow jak egzystencja bo chłopczyk sie zmeczy szukając w słowniku :) A browarki są od 18 roku życia , nie dla dzieciaków :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:37 Gość portalu: Ola napisał(a): > Myszka :) nie uzywaj takich trudnych słow jak egzystencja bo chłopczyk sie > zmeczy szukając w słowniku :) Myślisz , że on ma słownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:39 bardzo wątpliwe :) mój błąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: Uwaga zbok działa! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 21:53 ja już wiem któras z was mówiła żeby nie otwierac linków z dermtlas i ich nie otwieram... zboka sie nie boje Odpowiedz Link Zgłoś