Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uwaga zbok działa!

20.08.05, 20:07
    podszył się pod richelieu w wątku "Y viva Espana" i pisze jako "ania" w wątku
    o kampie
    Obserwuj wątek
      • hiii Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:08
        i jako ja w wątku o kampie (ale tylko raz)
        • kochanica-francuza Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:09
          i zakłada wątki o anusologii
      • Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:11
        Czerwonym koszykiem go w łeb! Zbiorowo!
      • kate-gun Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:14
        zbok znowu w akcji - to kazdy widzi - dlatego uwazam, ze trzeba jak najszybciej
        przeprowadzic oficjalne glosowanie i jesli propozycje obowiazkowego logowania
        poprze wiekszosc osob, nalezaloby wprowadzic ja w zycie
        • Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:16
          no ale zbok ma ponoc i tak juz ok 100 roznych nikow zalozonych
          • Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:20
            Widzę, że debilowi się mój nick spodobał. No cóż, za mało jest bystry, by
            zauważyć, że jego posty i tak się różnią od moich.
            Co do walki z kretynem - logowanie nie pomoże, bo idiota jest na tyle zażarty,
            że się zaloguje choćby i 10 razy. Raczej należałoby zmodyfikować (i usprawnić)
            działanie kosza na śmieci. I konsekwentnie z niego korzystać.
          • kate-gun Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:20
            ale zawsze jest niezalogowany, a tak bedzie rozpoznawalny, bo watpie zeby mu
            sie chcialo od nowa rejestrowac przy kazdym poscie
          • Gość: Sineira Re: Uwaga zbok działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:28
            To bardzo kłopotliwe - nieużywane konta wygasają i musiałby prowadzić dokładną
            ewidencję, żeby utrzymać wszystkie "przy życiu".
      • kochanica-francuza Re: Uwaga zbok działa! 20.08.05, 20:20
        O! PODSZYŁ się pod laparę!
        • Gość: Sineira NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:24
          • kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:27
            ...i pod Sineirę.
            • sineira Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:29
              Kretyn. Nie zauważył, że zawsze używam polskich znaków. I że nie robię
              (przeważnie) błędów ortograficznych. Ale teraz może mnie pocałować w to, co tak
              uwielbia (czyli anus). Zalogowałam się. Tak mnie wkurzył, że to zrobiłam.
              • Gość: Sineira Dobra. Udowodnij, że jesteś jedyna i prawdziwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:40
                A podałaś prawdziwe dane, czy przeczytałaś moje wskazówki?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27951040&a=27954647
          • Gość: Ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:28
            przerazające że takie osobniki chodzą wogóle po ziemii lub są na wolności.
            Najprawdopodobniej nasz żartowniś jest w okresie dojrzewania, odnalazł stronke
            z chorobami dermatologicznymi i uwaza że robi na kims wrazenie.Niestety
            chlopczyku poza litością nic wiecej nie wzbudzasz.
            Proponuje laleczke z sex-shopu, lub gazetke w łapkę i do roboty. no... chyba ze
            to kwestia psychologiczna. Wyładuj więc swoje potrzeby oglądając problemy
            skórne i udaj się do dobrego psychiatry...
            a moze to twój kompleks?? moze zdjęciami próbujesz dowartościować samego
            siebie??
            tak czy tak, leczenie się należy :)
            ......
            forumowiczki bez nerwów. 1 września- chłopczyk wybierze się do szkoły, dostanie
            szlaban od mamusi i sie uspokoi :)
            • kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:30
              Gość portalu: Ola napisał(a):

> przerazające że takie osobniki chodzą wogóle po ziemii lub są na wolności.
              > Najprawdopodobniej nasz żartowniś jest w okresie dojrzewania, odnalazł stronke
              > z chorobami dermatologicznymi i uwaza że robi na kims wrazenie.

Co on , uważa, żeśmy fiutka nie widziały? Hehehe.

• myszka_333 Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:35
                Może sam choruje i chciałby się podzielić swoim cierpieniem.
                Ale kogo to obchodzi??
                Chłopoczyku zadzwoń do kolegów, kupcie sobie po browarku i pogadajcie sobie o
                problemach egzystencjonalnych (samochody, panny i imprezy).Po co sobie psuć oczy
                siedząc przed komputerem??
                • Gość: Ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:36
                  Myszka :) nie uzywaj takich trudnych słow jak egzystencja bo chłopczyk sie
                  zmeczy szukając w słowniku :)
                  A browarki są od 18 roku życia , nie dla dzieciaków :P
                  • kochanica-francuza Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t 20.08.05, 20:37
                    Gość portalu: Ola napisał(a):

> Myszka :) nie uzywaj takich trudnych słow jak egzystencja bo chłopczyk sie
                    > zmeczy szukając w słowniku :)

Myślisz , że on ma słownik?
                    • Gość: ola Re: NIEMOŻLIWE!!! JAK TO POZNAŁAŚ??? n/t IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 20:39
                      bardzo wątpliwe :) mój błąd ;)
      • Gość: ja czyli nie ty Re: Uwaga zbok działa! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 21:53
        ja już wiem któras z was mówiła żeby nie otwierac linków z dermtlas i ich nie
        otwieram... zboka sie nie boje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka