jpar 22.08.05, 19:50 Co najbardziej chcialbyscie miec w szafie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 19:52 bluzke Nike na przecenie za...100 zł ajj... i jeszcze moje wymarzone blekitne jeansy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihot Re: Wasze marzenie w szafie? IP: 82.160.57.* 22.08.05, 19:53 trupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.chello.pl 22.08.05, 19:55 na mole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.chello.pl 22.08.05, 19:54 Prawdziwą piękną torebkę... np Birkin Hermesa i jakies potwornie drogie ładne szpilki, w Polsce nigdy takich wymarzonych nawet nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita car w szafie? IP: *.chello.pl 22.08.05, 19:55 i jeszcze CAR W SZAFIE *(ten kto wie o co chodzi ten wie o co chodzi :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 20:08 sukienkę w fioletowo-różowe smugi....coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 20:09 jakis nietypowy plaszcz na zime Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 20:13 najbardziej to ja chcialabym umiec w 5 minut zdecydowac sie co na siebie wloze. reszta to juz pikus, ale moje niezdecydowanie czasami doprowadza mnie do furii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:16 czarna skórzana kurtka z Zary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: więc Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 20:22 Porządek i luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 20:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=28021672 A poza tym spodnie dopasowane, ekstra biodrowki, rurki. Chcialabym miec jeszcze balerinki czarne, zakiecik szary z aksamitu:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene a powaznie to: 22.08.05, 20:36 dlugi brazazowy szlik taki robiony w warkocze to tego rekawiczki, i jeszcze zamszowy plaszcz do ziemi, i czarny stanik bez ramiaczek ktory utrzyma takie wielkie obwisle bufory, i brazowe szorty, i haftowane kozaczki ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: a powaznie to: IP: *.osk.enformatic.pl 22.08.05, 20:57 czarne zamszowe saszki brązowy jesienny płaszcz z cotton club brązowo-błękitne speed caty Odpowiedz Link Zgłoś
afrykata Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 21:38 Dobrze skrojony biały, letni garnitur w czarne pasy ("tenis" - tak się na to mówi?). Kiedyś sobie uszyję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowana bardzo fajny temat IP: 217.153.204.* 22.08.05, 22:36 ja bym chciała mieć choćby możliwość kupienia w Polsce (od wielkiego dzwona) np. sukienki od Gucciego (takiej małej czarnej) albo jakiegoś fajnego firmowego żakieciku czy torebki Nie wkurza Was, że w Polsce nie ma takiego sklepu gdzie by można było kupić oryginałki najlepszych projektantów ? Nie mówię o nowych kolekcjach, ale tak w ogóle.. W Wawie jest żałosny sklepik Versace z żałosną obsługą i w ogóle klitka Ja wiem, że bogatych ludzi stać na to, żeby jechać na zakupy GDZIEŚ, ale zwykły człowiek, który chciałby mieć coś takiego, a nie stać go na zakupowe podróże po prostu nie ma gdzie tego kupić.. Odżałowałabym sobie na taką extra kieckę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: bardzo fajny temat IP: *.chello.pl 23.08.05, 17:09 > Nie wkurza Was, że w Polsce nie ma takiego sklepu gdzie by można było kupić > oryginałki najlepszych projektantów ? > Nie mówię o nowych kolekcjach, ale tak w ogóle.. Mnie nie wkurza. Gdyby mnie bylo na nie stac, to bym sie w Polsce nie ubierala. Zreszta wystarczy popatrzec co np. versace oferuje polskiej, bogatej kilienteli, sklep w Galerii Mokotow. Same takie jakies nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Wasze marzenie w szafie? 22.08.05, 22:43 porzadek to po pierwsze... nowe, solidne szyny do koleczek w drzwiach przesowanych, ktore spadaja mi czasami p.s jedne takie zlote buty prady Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 09:18 marzy mi się przemyślana, dobrze dobrana kompozycja strojów w szafie, nie za dużo, nie za mało ubrań, ale wszystko dobrej jakości i na czasie; a tak na szybko to czekolada w szafie jesiennej - boski ażurowy sweterek lub swetrowy płaszcz wiązany w pasie; ogromna ażurowa chusta z frędzlami, płaszcz wełniany dopasowany w talii lub kurtka , no i jakieś obłędne czekoladowe kozaczki i torba i już bym była szczęśliwa, do czsu kolejnych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 09:29 Więcej rzeczy, które miałabym ochotę nosic. Bo teraz mam jakies potworne złogi... No i jedne takie spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 09:37 Przede wszystkim chciałabym mieć ogrooooooomną szafę, a w niej z aktualnych życzeń: -duża torebka z miękkiej skóry w kolorze ciepłego brązu, widziałam idealną ze dwa lata temu, ale poskąpiłam kasy i nie mogę odżałować, -ładnie skrojony płaszcz jesienny do kolan - czekoladowy lub ciemnozielony lub ciemnofioletowy lub burgund, -krótki kardigan w czerwono-czarne romby, widziałam cuś w tym stylu na stronie solaru ale nie wiem czy mają w sklepach, -szeroki fioletowy lub brązowy pasek z krokodylej lub wężowej skórki, -idealnie skrojony i w ogóle perfekt pod każdym względem garnitur w kolorze ciemnej czerwieni (na który bezskutecznie poluję bodajże trzeci rok) -kolejną parę dżinsów, ciemny denim, proste nogawki, -kozaki z rudawej skóry na szerokim obcasie słupku 10cm :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.chello.pl 23.08.05, 11:11 takie torby były w sklepach roberto collection czerwone i brązowe były przecenione moze jeszcze w którymś są! Odpowiedz Link Zgłoś
heidiblondi1 Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 11:13 Mieć schowanego w szafie Bena Afflecka. Nagiego jak go Pan Bóg stworzył oczywiście. Miodzio!!:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 15:12 Z rzeczy koniecznych, do uzupełnienia garderoby: dużą, brązową torbę, skórzaną/zamszową brązowe buty sznurowane, na grubej podeszwie przydałyby się nowe zielone sztruksy szwedowato-dzwonowate zielony/khaki rozpinany , gruby sweter jakaś sukienka zielona lub brązowa lub pomarańczowa pasująca do spodni na jesień strasznie, strasznie chciałabym mieć rzecz chyba nieosiągalną: kożuszek, turecki chyba, z wyszywanymi kwiatkami wzdłuż zapięcia i wokół kaptura - widział ktoś gdzieś? Ale to chyba jakimiś tajnymi kanałami się zdobywa... Z rzeczy niekoniecznych, ale mile widzianych: zielony, sztruksowy płaszcz z hm zielone spodnie z grubego płótna Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 15:44 A ja chciałabym mieć tę kobietkę z "Terapii szokowej", żeby mi na zakupach doradzała, bo już dość mam zakupowych niewypałów, które czynią spustoszenie w moim portfelu, a i tak wiecznie nie mam co na siebie włożyć, a jak już coś włożę, to albo wyglądam za grubo albo za staro albo za dziwacznie albo coś nie pasuje do czegoś albo wszystkjo nie pasuje do mnie itd. Nie jest dobrze. Ale i tak się uśmiecham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.bpl.vectranet.pl 23.08.05, 16:29 duzo miejsca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Wasze marzenie w szafie? 23.08.05, 17:10 Nieosiągalne.Kostiumy Bellucci z ,,Matrix,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzycielka Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:21 takiego gorącego Antonia do którego mogłabym zawołać: va caldo! jak w tej reklamie bo ja jestem strasznym zmarźluszkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axasa Re: Wasze marzenie w szafie? IP: *.ct.com.pl 23.08.05, 20:16 1. długi skórzany lub zamszowy płaszcz z paskiem, w kolorze wielblądzim lub brązowym 2. granatowe lekko wytarte w zagieciach dżinsy - lekkie biodrowki o prostych lub lekko rozszerzanych nogawkach 3. ciemnoczerwony włochaty golf z dłuuugą dopasowaną szyją 4. taki turecki korzuszek jak opisywała Zuzaba (ach... powrót do dzieciństwa) 5. pierzastego węża boa (nie wiem po co :-( ) 6. skórzane kozaczki do kolan na niewielkim podwyższeniu (czarne lub czekoladowe) 7. sandałki "jezuski" - takie rzemykowe 8. ogrodniczki 9. czarną dzianinową sukienkę do kolan - w serek z rękawami do łokci (nigdzie takiej nie widziałam) 9. strój bikini ze sznurkami po bokach 10. pasek i torebkę (może podróbka krokodyla albo zamsz...) To tyle jak na razie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś