Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.09.05, 12:39
    żałosne
    lans, trendy, jezzy czytaj
    nadęty, plastikowy, sztuczny
    smutna warszawska rzeczywistość
    cyborgi , cyborgi
    Obserwuj wątek
      • at_work Brrrrr! Powiało... wioską 02.09.05, 19:20
        Już wolę popatrzeć na zwierzęta.

Mają więcej uroku i wdzięk całkowicie naturalny.

Selekcja zresztą, też jest w ich świecie naturalna.

www.julunga.pl
        • drakkar1 Re: Brrrrr! Powiało... wioską 03.09.05, 12:27
          owszem. Gazeto, opamiętaj się - to nie FAKT
          • vivix Re: Brrrrr! Powiało... wioską 03.09.05, 21:21
            wszyscy się oburzają na gazetę ale wg. mnie te zdjęcia nie miały promować
            określonych stylów ani podpowiadać co jest trendy a co nie, tylko pokazywać jaką
            różne kluby przyjmują selekcję i jakich mają gości, a tym samym charakter -
            cinnamon czy foksal dla towarzyskiej i lansiarksiej śmietanki, quo vadis dla
            podlotków i tzw 'panienek', harlem to lans w czarnym stylu czyli wszyscy
            udajemy 50centy i beyonce. autor być może też pomyślał 'żenada' przy robieniu
            zdjęcia eli lat 24 z harlemu, ale pokazał ciekawe zjawisko. więcej luzu mniej
            napięć.

ps. selekcja jest ok.
      • pozdrawiamm Niestety,Gazeta nic nie oferuje czytelnikom online 02.09.05, 20:28
        a szkoda.......
        litosci!
      • uka_m Re: Selekcja 02.09.05, 20:32
        Wydumane i beznadziejne.i po co te podpisy?obciach.
        • afrykata Re: Selekcja 02.09.05, 20:48
          Jak to po co? Żebyś wiedziała gdzie w czym się pokazać! Mnie się najbardziej
          podobają rajstopki na rękach w quo vadis:)
          • uka_m Re: Selekcja 02.09.05, 21:38
            no to ja w deseń zebry i ziuuut>>>> na miasto;)
      • mariposa18 Re: Selekcja 02.09.05, 20:51
        tego michala zmediolanu to nawet znam:)
        • edavenpo Re: Selekcja 02.09.05, 21:19

Ta parka jest dobrze ubrana IMHO

kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,2896185.html?x=2
          Reszta tak sobie, no i panna w bikini i zoltych gaciach to przegiecie...
          • black_magic_women Re: Selekcja 02.09.05, 21:30
            w moim big city Lublinie,kazde miejsce pretendujace do miana klubu,nie dyskoteki
            wprowadzilo selekcje-nie musze mowic,jak wielka zenua to wieje;))wprawdzie mnie
            zawsze wpuszczano,ale moja przyjaciolke /styl fugly,czy jak to sie nazywa/wraz z
            jej francuskimi znajomymi juz nie.a panny w mini i zlotych butach,ktore maja co
            najwyzej17lat lat wejda ZAWSZE...
            • panna_turkus Re: Selekcja 02.09.05, 21:37
              ja też miałam nadzieję, że na naszą prowincję selekcja nie trafi
              (zdjęcia żenujące)
            • monia9934 Re: Selekcja 02.09.05, 23:50
              Nierozumiem po co dodałaś to że Ciebie akurat wpuszczają.... żenada... kochana
              zsikać byś się chciała żeby selekcjoner spojrzał na Ciebie już sobie wyobrażam
              co musisz robić i co zakładać na siebie żeby Cię wpóścił... a tak przy okazji to
              wiadomo jak się czuje człowiek który został zapytany o kartę lub zaproszenie
              wiadomo też jak się czuje kiedy zostaje wpuszczony tak więc nie pieprzcie głupot
              bo każda z Was chciałaby mieć totalne fory w tej selekcji a bzdury które tu
              piszecie świadczą tylko o braku klasy.

pozdrawiam i życzę więcej klasy
              • black_magic_women Re: Selekcja 03.09.05, 13:08
                monia9934 napisała:

> Nierozumiem po co dodałaś to że Ciebie akurat wpuszczają.... żenada... kochana
                > zsikać byś się chciała żeby selekcjoner spojrzał na Ciebie już sobie wyobrażam
                > co musisz robić i co zakładać na siebie żeby Cię wpóścił

Droga moniu9934-masz racje,nie potrzebnie dodalam,ze mnie akurat wpuscili do
                klubu,tu sie z Toba zgadzam,ale nie wyjezdzaj mi prosze z klasa,jesli nie
                wiesz,ze pisze sie WPUSZCZAC przez u OTWARTE,nie zamkniete.Z postami takimi jak
                Twoj p[owyzszy z zasady nie mam zamiaru dyskutowac,chyba ze na forum burakorum;)))
                • monia9934 Re: Selekcja 03.09.05, 15:59
                  Słońce moje ok przesadziłam bo miałam kiepski wieczór a do tego mam okres
                  przepraszam.
                  To ó zamknięte użyłam raz jedyny by jeszcze bardziej podkręcić wieś jaką
                  zajeżdża mi selekcja i jej zagadnienie ... zwróć uwagę że w pozostałych
                  przypadkach wszystko jest poprawne... tak czy znów się pomyliłam... :)))) pozdrawiam
                  • weather2 Re: Selekcja 04.09.05, 10:31
                    Oszczędź nam żałosnych szczegółów.
            • hihihiii Re: Selekcja 05.09.05, 00:40
              black_magic_women napisała:

> w moim big city Lublinie,kazde miejsce pretendujace do miana klubu,nie
              dyskotek
              > i
              > wprowadzilo selekcje-nie musze mowic,jak wielka zenua to wieje;))

Faktycznie selekcjonerzy nie wpuszczaja ludzi? Od kiedy tak sie zrobilo?
              Powiedz prosze jakie tam sa kluby, bylam z 10 lat temu w MC.
      • tereskab Re: Selekcja 02.09.05, 21:27
        a pfuuujjjjj!!!Ależ to żałosne
      • martalukasiewicz Re: Selekcja 02.09.05, 21:28
        zgadzam się żałosne... to jakaś paranoja...żeby wejść do jekiegoś klubu, trzeba
        wyglądać joł fajnie(a moim zdaniem po prostu beznadziejnie)?! ale to tylko
        świadczy o tych miejsca i nie będę płakać z tego powodu, że mnie wpuszczą :)ich
        strata
      • kate-gun Re: Selekcja 02.09.05, 21:44
        hahahah, quo vadis to akurat beznadziejna tancbuda z rabanka i dresami, cos w
        stylu sopockiego galaxy :)))) tam selekcja? no fakt, jesli nie masz bialych
        kozaczkow i rajstop na rekach to nie wejdziesz :)))))))))))
        harlem?? buda dla panienek w szorcikach pozujacych na czarnulki z teledyskow
        raperow, zenada
        foksal i lemon jakos sie w tym gronie prezentuja
        • uka_m Re: Selekcja 02.09.05, 21:50
          Hasło dnia-rajstopki na rękach:D
          off-topic/jakoś przeżyłam ,,lisy brodki,,ale też się uśmiecham do dziś na ten
          text.pozdro!
      • thevorlon Re: Selekcja 02.09.05, 22:28
        Quo Vadis to przeciez jedna z najwiekszych tancbud w wawie inne to underground i
        ground zero i lepiej sie tam nie pojawiac po 24 bo bywa nie za przyjemnie jak
        towarzystwo nawalone jak szpadle zacznie sie wysypywac

Foksal i lemon jeszcze trzymaja poziom :) a jak ktos towarzystwo na wieczor to
        najlepsza jest ta pseudo lanserska knajpa na placu pilsudzkiego
        • kate-gun Re: Selekcja 02.09.05, 22:34
          czyzby cinnnnnnnnamon? :)
      • jaleo Re: Selekcja 03.09.05, 00:56
        To mial byc jakis artykul? Bo ja tylko zdjecia widze.
      • tumour_marla Re: Selekcja 03.09.05, 10:36
        Zawsze uważałam, że selekcja jest po to, aby wyłuskać z tłumu chętnych osoby,
        które moga narobić problemów lub po prostu podejrzane typy aka dresiarzy,
        naprutych jak stodola, którzy chcą zrobić zadyme. Ale teraz selekcja jest po
        to, aby wyłuskać tych bardziej wylansowanych d tych mniej i wielka renomę
        zyskuje ten klub, który ma najostrzejsza door selekte, to mu nakręca
        popularność. To jest takie sztuczne! I tak naprawdę, ci ludzie, którzy sa
        wpuszczani wcale nie sa oryginalni, to jest specyficzny styl i wszyscy w środku
        wygladaja jednakowo, ani krzty polotu-kolesie połdługie włoski i ogolnie
        styl"wygladam jak gej ale nim nie jestem", a panienki im dziwaczniej tym lepiej
        i najlepiej jakby byly obwieszone od stop do glow ciuchami i dodatkami z h&m.
        masakra. wiadomo, ze inne kryteria obowiazuja w klubach typu quo vadis: im
        mniej tym lepiej. albo jakichs totalnie burżujskich jak cynamon(mowie caly czas
        o wawie)-im wiecej hajsu po tobie widac tym lepiej"
        • chinique Resajkling klubów 05.09.05, 00:23
          Resajkling klubów to krótka piłka, nowe miejsca miejskich akcji z drastycznym,
          xenofobicznym selekszynem w ciągu miesięcy przeobrażają się w dicha dla dresu,
          skoro tylko pojawi się kolejne miejsce, gdzie trzeba się pokazywać. Tak było z
          Muzą, tak było z Cynamonem, tak będzie i z twoim ulubionym klubem. A czy
          akcesoria z haendem to odpowiednie dodatki do klubowego autfitu? To chyba raczej
          jakby przyznać się do jadania w makdonaldzie.
        • hihihiii Re: Selekcja 05.09.05, 00:44
          tumour_marla napisała: albo jakichs totalnie burżujskich jak cynamon(mowie
          caly czas
          > o wawie)-im wiecej hajsu po tobie widac tym lepiej"

Co to jest "hajs"? Pieniadze?
      • hermina5 Re: Selekcja 03.09.05, 10:41
        No toprzyjeżdzajcie do Łodzi. Tutaj jest jeden jesyny klub z selekcją(nie
        mówię o dyskotekach) i tak jest tak beznadziejny, że nikt do tej "Funaberii"
        nie chodzi, bo co Pani dziennikarka nie wiedziała sama czego chce i wyszły jej
        wymioty poweselne, a nie pub...A reszta? Pełen spokój i jakoś nie widzę, zeby
        jacyś idioci się nadymali:)
      • n1179 Re: Selekcja 03.09.05, 11:10
        Brak słów!!!Żeby w dzisiejszych czasach nie można było wejść do lokalu ze
        względu na ubiór.Właścicielom i tym żałosnym selekcjonerom p... się w głowach.W
        ich interesie powinno leżeć aby klient przyszedł i wydał SWOJE pieniądze
        właśnie u nich,a nie u konkurencji.Widac zatrzymali się w czasach haraczy i
        zakazów wstępu.Nie te czasy panowie,nie te czasy...
      • mr.yez Re: Selekcja 03.09.05, 11:16
        Żałosne.

Myślę, że człowiek o mocnym poczuciu własnej wartości instynktownie będzie omijał takie miejsca. W końcu selekcja - dla osób które się dostają - jest po prostu tanim podbudowaniem braku poczucia własnej wartości. Żadnych rozsądnych powodów nie widać.
        • bullfrog Re: Selekcja 03.09.05, 12:28
          ....a najgorsze jest to, że w Polsce selekcjonerzy to bardzo często "krewni i
          znajomi królika" a nie ludzie, którzy mają jakieś pojęcie np. o
          psychologii...nie chodzi im o dobranie odpowiedniego towarzystwa na imprezę.
          Ktoś im kiedyś powiedział,że "drechy chodzą w adidasach,
          nie wpuszczać w adidasach" no i kiedyś nie weszłam do klubu z moimi
          zagranicznymi gośćmi którym chciałam pokazać miasto "bo mają obuwie sportowe" (a
          to były jakieś mega drogie super buty ostatnia kolekcja trele-duperele), ale
          dwóch wielkich ogrów wlazło bo to wielcy przyjaciele bramkarzy....kpina...
          Jeśli już chcemy pozować na zachodnie kluby to albo dobrze albo wcale.
          • hihiboy Re: Selekcja 03.09.05, 13:14
            maksymalnie idiotyczne jest to wasze czepianie się selekcji
            jak komuś nie pasuje to niech nie idzie tam gdzie "selekcjonują"
            a wydaje mi sie ze napinaja sie tu tylko ci ktorzy regulanie sa zawracani
            nie rozumiem po co pchac sie tam gdzie te paskudne "trendy i lansy" i sami idioci
            idzta se gdzie indzie albo zaluzcie wlasny lokal i tam rzadzcie po swojemu
            pfff
            lepiej wam jak sie ponapinacie na forum
            wrrr
            i nie chce mi sie wierzyc w to ze jak ktos nie jest pijanym bucem szukajacym
            afery badz laseczka w rózach to nie wejdzie tam gdzie chce
            • blinski Re: Selekcja 04.09.05, 22:13
              no to się w końcu obudź.
          • hihihiii Re: Selekcja 05.09.05, 01:05
            bullfrog napisała:
            no i kiedyś nie weszłam do klubu z moimi
            zagranicznymi gośćmi którym chciałam pokazać miasto "bo mają obuwie sportowe" (a
            to były jakieś mega drogie super buty ostatnia kolekcja trele-duperele),"

No ale przeciez obuwie sportowe to obuwie sportowe i w takich nie wpuszczaja na
            calym swiecie, nie tylko w Polsce...znajomi nie powini byc tym zdziwieni.

"Mega drogie" to tez pojecie wzgledne, wiec nie ma znaczenia. Wazny jest
            charakter: co dobre na mecz Lakers niekoniecznie na kolacje w "The Four
            seasons".

Kod ubraniowy obowiazuje nie od dzis, sa np restauracje, do ktorych nie
            wejdziesz bez krawata lub marynarki.

Mysle, ze zamiast psioczyc, wypada sie dostosowac lub zwyczajnie - omijac.
            Przeciez pelne sa "plastikowych pozerow", ktorzy Wam nie odpowiadaja.
      • dziobakowa Re: Selekcja 03.09.05, 14:06
        ja chwała bogu w krakowie mieszkam, więc nie muszę się przejmować tym, że koszulka z zeszłorocznej kolekcji mnie zdyskwalifikuje i nie wejdę... ;]

a tak na marginesie - rozumiem selekcję, rozumianą jako niewpuszczanie osobników z ABSem (czyli Absolutnym Brakiem Szyi), albo naspidowanych gimnazjalistek do "kulturalnego lokalu". jestem nawet w stanie zrozumieć dobranie przez wykwalifikowaną (!!!!) do tego osobę uczestników imprezy, tak, żeby nie powstawały jakieś dziwne spięcia, i żeby uczestnicy z grubsza pasowali "klimatem" do profilu imprezy. ale jeżeli na przykład ktoś wybiera się do klubu Takiego-I-Takiego, bo gra tam tego wieczora dwóch fajnych DJ-ów, a pan na bramce mówi mu "spadaj", bo ma buty niemodne, to coś jest mocno nie w porządku... selekcja nie powinna służyć temu, żeby klientela dobrze wyglądała na zdjeciach, a najlepiej komponowała się z wystrojem kolorystycznym lokalu, bo klienci to nie są nowe meble, proszę państwa...
        • tumour_marla Re: Selekcja 03.09.05, 15:15
          i o to własnie mi chodzi, dobrze prawisz:] ale uwazaj, bo Cie ktoś tu jeszcze
          co go z raz wpuscilł bramkarz zruga i umorlani, bo jestes wiesniara i Cie nikt
          nie wpuszcza nigdzie i dlatego sie zrzymasz;) pzdro wszytskim!
          • dziobakowa Re: Selekcja 03.09.05, 15:38
            :]

tak się składa, że w krakowie lokali z selekcją jest bardzo niewiele, a te, w których selekcja obowiązuje, kompletnie mi nie odpowiadają profilem muzycznym. więc komentarz "ciebie wieśniaro nigdzie nie wpuszczają" jest w moim przypadku całkowicie chybiony. ;] a poza tym obawiam się, że do tych warszawskich klubów z gatunku "o mój boże, jestem trendy" faktycznie by mnie nie wpuszczono, bo mam taki dziwny zwyczaj ubierania się "po swojemu", a nie na podstawie ostatniego katalogu H&M, czy co tam teraz w stolycy jest dżezi... ;] i generalnie mi to zwisa, bo i tak się tam nie wybieram. :] ale myślę, że gdybym poszła na koncert ze znajomymi i na bramce została potraktowana odmownie z powodu butów w złym kolorze, to byłabym wkurzona dość konkretnie, więc rozumiem ludzi, którzy wyzywają na selekcją ile wlezie...
            • chinique "You can't buy" technique 05.09.05, 00:32
              To jest właśnie magia towaru luksusowego. Wszyscy twierdzą, że drogi, nadęty,
              wcale nie fajny, żenujący wręcz, że to chwilowa moda jest. A dyskusja wre, jakże
              pysznie. Kraków, na drugą rękę, ma jeden plus - ceny są o 20-50% niższe, a
              należy pamiętać, że w naszym pięknym kraju cena ma wciąż b. duże znaczenie przy
              wyborze.
            • fuzzylogic1 Re: Selekcja 05.09.05, 01:51
              mówiąc "trendy" albo "jazzy" nie jesteś na czasie, teraz sie mówi "edgy",
              pamiętajcie o tym wchodząc na forum gazety (gó.. prawda) - bo 'im nie jest
              wszystko jedno'
      • nadinka_nadinka Re: Selekcja 03.09.05, 15:38
        uff..
        dzieki ci panie, za te prowincje na ktorej przyszlo mi zyc ;-)

...Hold your breath and count to ten,
        Start again, start again...
        • vlaa Re: Selekcja 03.09.05, 15:52
          to ciekawych rzeczy się dowiedzialam :P Sama wielbiam h&m, ale nie mowcie, że
          ubrania i dodatki z tego sklepu nosi pewien "typ" ludzi. Bo selekcja mnie
          śmieszy, a ciuchy z h&m... po prostu dobrze leżą :D
      • mena122 H&M ?! 03.09.05, 15:58
        H&M to przeciez wcale nie jest styl klubowy! Taniocha i kiepska jakość.
        • dolinex Re: H&M ?! 03.09.05, 16:28
          szwedzka tandeta
          • settembrini Re: H&M ?! 03.09.05, 17:10
            skad ta podnieta h&m'em? przeciez to zwykla siec niczym carrefour, z
            propozycjami pozbawionymi indywidualizmu. w kategorii tego rodzaju marek
            odziezowych moze jeszcze tylko fcuk sie broni.
            • edavenpo Re: H&M ?! 03.09.05, 21:26
              w kategorii tego rodzaju marek
              > odziezowych moze jeszcze tylko fcuk sie broni.
              ______

Haslo FCUK sie znudzilo w UK i nosza je Chavs wiec sie marka popsula.

Choc ich nowa kolekcja jest niezla, no i tego FCUK coraz mniej na ich ciuchach.
              • settembrini Re: H&M ?! 05.09.05, 11:30
                moze na wyspach prestiz fcuk'a spadl, u nas ciagle jest to malo popularna marka.
                natomiast w usa imho trzyma sie niezle, skoro moze sobie pozwolic na 2, 3
                krotnie wyzsze ceny niz h&m i nieco wyzsze niz gap.
          • chinique To taka IKEA ... 05.09.05, 00:34
            ... dla ciuchaczy.
      • random.nick Re: Selekcja 03.09.05, 16:21
        Mala uwaga do zdjecia nr 3. Jakis tam afro-usa. Gosc jest czarny i mowi po
        angielsku z akcentem, ktory nawet 'swiatowi' selekcjonerzy wychwyca jako
        pochodzacy z zachodu. Koles wejdzie wszedzie i ubrany w cokolwiek - nawet dzinsy
        z pobielonymi sprayem szwami (przeboj wsi i miasteczek) zostalyby uznane za
        przejaw niesamowitego wyczucia stylu. Dlaczego? Bo jest czarny i z zachodu. I to
        jest warszawska rzeczywistosc. Nie cyborgi tylko klony tego co jest uwazane za
        zachodnie i statusem polbogow tych, ktorzy sa z zachodu.
      • czechowski_pj Re: Selekcja 03.09.05, 16:39
        taki chlam w gazecie, nie do wiary, totalny upadek, porazka, nie ma juz chyba nic na nizszym poziomie, kto odpowiada za zamieszczenie czegos takiego, zenada panie, panowie z gw
      • gurumiri Re: Selekcja 03.09.05, 17:23
        najlepiej idż na waleta najpierw bramka cię zerżnie a potem połowa gości na
        imprezce i będziesz cool i dzezi i hu.... wie co tam jeszcze
      • krecilapka Reklama swiadomie wprowadza w blad!!! 03.09.05, 17:42
        Klikam na zdjeciu z napisem "selekcja", ktore pokazuje polgolego lachona. Jak
        nic, mysle dalej bedzie ich wiecej :). I co widze??? Lipa, porazka na maxa -
        jacys wiejscy kosmici, nie ma na czym oka zawiesic. Oni sie Wam podobaja????
      • golass Re: Selekcja 03.09.05, 18:01
        jak zwykle w polsce... styl - w porownaniu z berlinem czy londym - sprzed
        jakichs dwoch lat, a te panieny spod quo vadis to juz zupelnie zmierzaja do
        poczatkow zeszlej dekady. kaja to jedyny obiekt, ktorego bym sie za granica nie
        powstydzil.
        • settembrini Re: Selekcja 05.09.05, 11:34
          > kaja to jedyny obiekt, ktorego bym sie za granica nie
          > powstydzil.

slusznie nazwales te dziewczynki, zasluguja na miano "obiektów", zreszta ciezko
          pracuja na to, by nie mylic ich z podmiotami a przedmiotami, ktore podlegaja
          ocenie na takich samych zasadach jak samochod czy nowy laptop.
      • chlodny_ Re: Selekcja 03.09.05, 18:46
        bywalem mniej wiecej 2 lata temu w w-wie prawie co tydzien przez cala jesien i
        czesto ze znajomymi chodzilismy na imprezy - tyle sie nasluchalem o klubach w
        wawce a tu lipa straszna - albo karty trzeba miec, albo napchany klub ze w
        szwach peka, albo selekcja, albo nie jestem gejem, a to mafia i tu sie nie
        chodzi.... bosh, na szczescie mieszkam w 3miescie, klubow mnostwo - jedne
        lepsze 2 gorsze ale jakos tak normalnie tutaj jest...
      • jpar Re: Selekcja 04.09.05, 10:40
        absolutnie nie rozumiem polskiej pogoni za Zachodem, jak sie nie mysli to potem
        mamy takie zjawiska jak selekcja, takie artykuly w gazetach, takie kluby i
        bezmyslnych bywalcow...
      • jan583 Ludzie ratunku-wyluzujcie !.... 04.09.05, 10:53
        U nas w naszej wsi żyją tacy sami ludzie i nigdy nie przyszłoby mi
        do głowy ,że nieświadomie mieli by wstęp do każdego klubu w stolicy,w
        przeciwieństwie co do niektórych W-rszawiaków.
        Weźmy fotka nr1-Nawalona Ziuta od Zakrzewskich na ostatniej zabawie.
        nr2-Nazywamy go Bolo i culva-zatrudniony w pobliskim miasteczku na stacji
        benzynowej.Wziąl się niewiadomo skąd,Bolo bo tak prościej ,a culva bo z lubością
        usiłuje powtarzać to słowo które jako pierwsze poznał na naszej ziemi.
        nr3-CI to jak Stasiek i Zośka-ciągle gdzieś wychodza podczas zabawy.Zbuntowani
        bo starzy przeciwni ich związkowi.Jego stary wójt ,a jej zwykły,drobny
        farmer(5ha)-mezalians ,rozumiecie sami.-Ja piernicze to aż w Mediolanie trza
        studiować ,żeby tak wyglądać !?
        nr4- Sekretarka wójta ,mówi sie ,że jej stosunki są nawet ponadnarodowe.-Trochę
        nimfomanka.
        nr5-Zenek od Smolaków-nazywają go Kusy i oko.-Zawsze na lekkim gazie.Kusy bo
        spodnie mu zwisają jakby były za małe.Oko -bo przymrużone ,często widzi
        podwójnie.Ale zawadiaka straszny.
        nr6-Wypisz, wymaluj- Sołtys naszej wiochy -osoba urzędowa.Widziałem go na
        ostatnim targu w miasteczku- taki sam.
        nr 7 -krycha od Boćków-fanka jakichś ortodoxówMówi ,że jest ortodox i już .
        Nr8-te to nieprzystępne -mówią ,że to takie cichodajki .Na zewnątrz takie to
        pisliwe urokliwe ,dobra opinia przede wszystkim .Ale gadają także ,że lubią
        zniknąć na jakiś czas ,Zenek od cielaków to gadał ,że znikają aby na obcym
        terenie się wywłóczyć .a potem wracają i znów cichutkie ,niedostępne.Bardzo
        urokliwe i czyste-przynajmnie na zewnątrz.
        Co tu dużo gadać ,jak wiekszość Warszawiaków z naszych stron -to stolyca
        przejmuje obyczaj pewnych nawyków nie da się przeskoczyć .Przed wojną ,jak było
        w Paryżu tak i u nas.Warszawiacy pewnie się w grobach przewracają .Oto ludzie
        wspólczesnej epoki .Nie zdolni do myślenia samodzielnego w sprawach gustu
        ,postrzegania piękna i doznań.Ktoś na forum napisał "Cyborgi"-to bardzo dobre
        porównanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka