kasiap51 15.09.05, 18:38 Dostałam dziś w prezencie bolerko. Nigdy nie nosiłam tego typu ciuchów, błagam, poradźcie do czego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Bolerko 15.09.05, 22:20 Ale jakie to jest bolerko? Z krotkim rekawem, z dlugim, bez? Z dzianiny, z futerka, z cekinow, z koronki? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Bolerko 15.09.05, 22:32 ładnie wygląda nałożone na obcisły golf w zbliżonej kolorystyce lub bluzkę mocno przylegająca do ciała, nałożone na sukienkę moze stanowić ciekawy dodatek. w przypadku osoby bardzo niskiej może skracać sylwetkę, ale za to w przypadku płaskiej deski może optycznie powiększać biust. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Bolerko 16.09.05, 07:56 Bolerko jest takie sweterkowe (wełna + akryl) z długim prostym rękawkiem. Jest zupełnie gładkie, z przodu zapina się na jeden guzik. Kolor ciemna śliwka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Bolerko 16.09.05, 08:16 no to rewelacja. już ci go zazdroszczę. śliwka pieknie wygląda ciemną zielenią albo z czekoladą... bez trudu dobierzesz coś z brązów w sklepach. do ciemnych dżinsów też bedzie pasować Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap51 Re: Bolerko 16.09.05, 08:56 wielkie dzięki za rady. Dzisiaj idę poszukać czekoladową bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
deep6 Re: Bolerko 16.09.05, 19:39 kasiap51 napisała: > Dostałam dziś w prezencie bolerko. Nigdy nie nosiłam tego typu ciuchów, > błagam, poradźcie do czego pasuje. hej! ja też z rad skorzystam:) W tym roku skuszona modą kupiłam sobie dwa pierwsze bolerka. I jedno właśnie takie, o jakim piszesz, tylko białe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Bolerko 16.09.05, 20:17 Na przylegajaca do ciala koszulke z rekawami lub bez. Na dol moze byc dowolnie, spodnica lub spodnie. Do koloru sliwki pasuje np. szaro-zielony, bez, lawendowy, ciekawie i kontrastowo wyglada tez nasycony roz (taki raczej malinowy). Odpowiedz Link Zgłoś