Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pilne!

19.09.05, 14:10
    Pilne bo buty mam w sklepie odłożone i zaczynam się zastanawiać: czy jeansy
    pasują? beżowe sztruksy? granatowe? czarne eleganckie spodnie? i mniej
    eleganckie?
    pomóżcie, ja tak zawsze, najpierw dłuugo poluję a potem mam wątpliwości i
    czasem...rezygnuję a potem żałuję.
    Obserwuj wątek
      • pade Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 19.09.05, 14:37
        prooooszę, niech ktoś podpowie
        aha, dodam jeszcze, że to nie zamsz tylko jakby lekko lakierowana skórka
      • inecita Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 19.09.05, 14:38
        mam zamszowe brązowe buty i kiepsko wyglądają do granatowych dzinsów oraz
        czarnych spodni
        Moze brudny róż, butelkowa zieleń?
        • pade Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 19.09.05, 14:53
          no właśnie, a ja najczęściej noszę jeansy i czarne spodnie
          i co teraz? może ktoś jeszcze mi odpowie?
          • joinas Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 20.09.05, 11:00
            Moim zdaniem do jasniejszych dżinsów na pewno. Ale co jeszcze, to nie wiem.
      • polcia-kapelusik Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 20.09.05, 11:08
        Na pewno latwiej bedzie dopasowac jezeli masz tez brazowa torebke.Brazowe buty
        pasuja i do granatowych jeansow jak i do jasniejszych,do czarych spodni tez.
        • pade Oceńcie 20.09.05, 14:41
          Brązową torebkę mam w marzeniach (zamszową),wcześniej kupiłam sobie w lumpeksie
          nową bluzę z kapturem oczywiście brązową, no i posiadam sztruksowa spódnicę
          rudo-brązową. Nie będę nosić wszystkiego naraz oczywiście, ale marzy mi się
          taki zestaw: beżowy płaszczyk, mokasyny w wiadomym kolorze, zamszowa torebka
          j.p., jakis kolorowy szal... Tylko ja zazwyczaj noszę jasną góre, beże, jasny
          róż, Czy to pasuje do siebie? Nie będzie mdło?
          • pade Re: Oceńcie 21.09.05, 10:11
            Tzn, czy nie będzie za jasno na górze, a ciemno poniżej? Mam ciemne włosy i
            raczej ciemną karnację, choć ostatnio blada coś jestem:)))
      • martamar76 Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 21.09.05, 10:53
        Jesli masz ciuchy w brazach, bezach, rozach, pomaranczach to na pewno brazowe
        buty beda super pasowały.
        Natomiast zapomnij o tych butach jesli w szafie przewazaja Ci czernie i szrosci.
        Chyba ze masz drugie buty :)
        Ja mam wszystkie ciuchy pasujace do brązowych butów i takież noszę. Dziś mam je
        do ciemnobeżowych spodni i marynarki w kolorze brydnego różu do tego szal biało
        różowy. Jakoś pasuje :)
        Do dzinsow moim zdaniem pasuja brazowe buty bardziej niż czarne.

• pade Re: Jakie kolory spodni do brązowych mokasynów-pi 21.09.05, 14:16
          mam drugie buty, czarne, będa pasowały do czarnych eleganckich spodni
          a te brązowe, które kupiłam idealnie pasuja do jeansów
          nie mogę się tylko zdecydować na kolor płaszcza...
          czasem jestem impulsywna, kupię coś bo wydaje mi się , że to jest to, a potem
          żałuję...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka