kwiatlotosu1 04.10.05, 08:38 gwiazdy.wp.pl/kat,16093,wid,8016987,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intuicja77 Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 09:03 O MATKO I CÓRKO! co to? cycaty gnom? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 09:34 Różnych rzeczy mogę się czepić, ale nie strojów Steczkowskiej. Jest odważniejsza, bardziej ekstrawagancka i świadoma siebie niż cała reszta polskiej sceny muzycznej razem wzięta. Czego jak czego, ale stylu nie sposób jej odmówić.Szkoda tylko, że po śiwtnym debiucie pierwszą płytą- resztę szlag trafił...Może zabrakło aranżacji i pomysu a`la Ciechowski? Odpowiedz Link Zgłoś
baret Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 09:56 ufffff....... z całą pewnością implanty.... brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 10:04 jak na matkę karmiącą to nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: brzydko wyglada 04.10.05, 10:48 można to tłumaczyć faktem,że kobieta karmi i tak to sobie wytłumaczyłam,jak wczoraj widziałam to zdjęcie.Sukienka sama w sobie bardzo ładna,ale chyba jednak nieodpowiednia do stanu jej piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: brzydko wyglada 04.10.05, 14:11 chyba ma prawo mi sie nie podobac????? a co moze nie??? wg mnie brzydko wygladala i wcale nie mam na mysli tego ze ma biust duzy czy cos - chodzilo mi o stroj Odpowiedz Link Zgłoś
elizucha-l Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 12:01 ja pier... ona miala kiedys dwa piegi zamiast biustu. polaczenie silikonu i ciazy zrobilo z niej potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 12:18 zdarzało się, że wyglądała lepiej, ale bez przesady, tutaj też wygląda całkiem fajnie. mogła lepiej wybrać fason. Odpowiedz Link Zgłoś
grey-apple Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 17:48 Na sile. A mialo byc pewnie oryginalnie i zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 19:24 kobieta karmiąca??? to kiedy ona urodziła drugie dziecko, bo pierwsze to ma chyba z pięć lat Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: zobaczcie Steczkowską 04.10.05, 19:48 Wygląda cokolwiek kretyńsko. Jasne, na pewno przyciaga uwagę, ale ładnie jej w tym nie jest. Jeśli urodziła w tym roku - ok, ale to nie zwalnia nikogo z samokrytycyzmu. A tak w ogóle, nie macie wrażenia, że wśród "gwiazd" polskich panuje jakaś dziwna moda na oszpecanie się ciuchami i fryzurami ? Tak jakby w ogóle się już nie liczyło, czy ktoś w czyś wygląda dobrze, tylko ważne jest to, żeby się gapili. No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: zobaczcie Steczkowską 05.10.05, 19:28 fakt, fason nieodpowiedni do biustu matki karmiacej, ale zeby az tak sie ekscytowac ...? przesada **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś