ell9 05.10.05, 19:14 mazusy.blox.pl/resource/chuda.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: :-( ojej 05.10.05, 19:30 phoptoshop? bo nie moge uwierzyc, ze taka osoba da rade "nibyjogging" uprawiac **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: :-( ojej 06.10.05, 20:29 nadinka_nadinka napisała: > phoptoshop? Chyba tak ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :-( ojej 05.10.05, 20:11 belinia napisała: > ...ale piersi ma jak napompowane :) push up z pięcioma poduszkami działa cuda a to nie jest jogging, tylko walking Odpowiedz Link Zgłoś
beata9931 Re: owszem, anorektyczki tak mają 06.10.05, 19:33 dobrze , że ma piersi sylikonowe. Nie ma to jak sylikon Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria3 Re: owszem, anorektyczki tak mają 06.10.05, 19:35 No właśnie. Tylko silikon jej nie usechł. Fuuuuu. Zywy trup. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: owszem, anorektyczki tak mają 06.10.05, 22:48 ikaria3 napisała: > No właśnie. Tylko silikon jej nie usechł. Fuuuuu. Zywy trup. Z chorych na serce też się nabijasz? Anoreksja to choroba, często śmiertelna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :-( ojej 06.10.05, 22:49 przemkowa.b napisała: > Ona jeszcze żyje? Żyje, żyje. Miałam koleżankę dość niską(160?), przy 40 kilogramach żyła całkiem intensywnie (praca, rozwód, kredyty, syn). Znaczy pewnie żyje nadal, tylko się "rozeszłyśmy". Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: :-( ojej 07.10.05, 19:59 Ale toto na zdjęciu chyba prezentuje większą dysproporcję niż ta przez ciebie opisana. Na ulicy przestraszyłabym się, że to zombie... Odpowiedz Link Zgłoś
deep6 Re: :-( ojej 07.10.05, 21:39 przemkowa - "toto" jest najwidoczniej osoba chorą. Powtarzam za kochanicą - widok chorych ludzi zawsze wywoluje u was takie komentarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :-( ojej 07.10.05, 21:49 deep6 napisała: > przemkowa - "toto" jest najwidoczniej osoba chorą. Powtarzam za kochanicą - > widok chorych ludzi zawsze wywoluje u was takie komentarze?? Nie wiesz, że w Polsce są choroby uprzywilejowane i choroby wyśmiewane, chorzy uprzywilejowani i wyśmiewani? Co ja mam jako kompulsywna... A to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deep6 Re: :-( ojej 07.10.05, 22:02 kochanica-francuza napisała: > deep6 napisała: > > > przemkowa - "toto" jest najwidoczniej osoba chorą. Powtarzam za kochanicą > - > > widok chorych ludzi zawsze wywoluje u was takie komentarze?? > > Nie wiesz, że w Polsce są choroby uprzywilejowane i choroby wyśmiewane, chorzy > uprzywilejowani i wyśmiewani? Co ja mam jako kompulsywna... A to Polska właśnie > . Jakoś nie wypada się smiac z chorego na zapalenie pluc czy raka, ale z anorektyczki można jak najbardziej... No bo to przeciez fanaberie i " wystarczy zacząć jeść".. ech, szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :-( ojej 07.10.05, 22:50 luc czy raka, ale z > anorektyczki można jak najbardziej... No bo to przeciez fanaberie i " wystarczy > > zacząć jeść".. ech, szkoda słów... Nie znasz podstaw psychiatrii polskiej, moja droga. Wystarczy wyjść za mąż lub spełnić się seksualnie - oczywiście tylko panie. Problemy panów są traktowane z należytą powagą - nawet nerwicowy objaw seksualny ma "nieseksualne" powody, a na terapii grupowej wysłuchiwaliśmy z całą powagą, na ile procent kolega usiłuje wymierzyć swój ostatni orgazm z małżonką (około 80). Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: :-( ojej 07.10.05, 21:59 Wiem, że chora. Ale anoreksja to jest taka choroba - przepraszam za określenie - trochę "na zamówienie", można jej uniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: :-( ojej 07.10.05, 22:58 To chyba czas zaktualizować dane na ten temat serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2920252.html Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: :-( ojej 08.10.05, 13:34 Nad czym Wy tu dyskutujecie ? Przecież to zdjęcie to fałszywka. Odpowiedz Link Zgłoś