max_maestro 04.11.05, 18:49 Z cyklu czego to ludzie nie wymysla... Koszulki w stylu "Happy Hitler" www.max.boo.pl/ibf/index.php?showtopic=905 zalozyły byscie cos takiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 04.11.05, 19:25 Ja moze dodam historyjke do tych dwoch slodkich 13-letnich dziewczat w tych czarujacych koszulkach. Otoz sa one sa corkami ekstremalnych rasistow z Kalifornii i od lat wydaja piosenki jako grupa Prussian Blue, w stylu country, o wyzszosci bialej rasy nad innymi i jak to Hitler. Ich hity to m.in. "Blue Eyes, Blond Hair", "Aryan Man" i "Sacrifice- ta ostatnia to w holdzie dla Rudolfa Hessa. W piosence Rudolf jest nazwany 'czlowiekiem pokoju'... Dziewczynki sa tak zindoktryzowane przez mamusie i tatusia ze te sliczne piosenki spiewaja juz od dziewiatego roku zycia. Prosze stronka: www.prussianblue.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 04.11.05, 19:50 Koszmarnie nazistowskie,idiotyczne i niesmaczne,tylko totalny palant,nieznający za grosz historii mógłby to założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 04.11.05, 20:19 przeciez to amerykanskie nastolatki - jak powszechnie wiadomo inteligencja, a tym bardziej wiedza nie grzesza :] zaloze sie, ze o "mydelku", "abazurach" i "guziczkach" rodzice zapomnieli im napomknac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 05.11.05, 11:38 a ja myślałam że tam na zdjeciu są siostry Olsen.. serio Odpowiedz Link Zgłoś
morski_zwierzak Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 04.11.05, 20:31 A ja bym załozyła. Szkoda że nie mają jeszcze wesołego Leninka i Stalinka. Byłby ubaw :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Koszulki w stylu Happy Hitler 04.11.05, 20:54 Twój post poleciał do kasacji, morski zwierzaku, opiłaś się czy co? Odpowiedz Link Zgłoś