Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fryzura...

10.11.05, 10:29
    jak Wam się podoba ta fryzurka?

cdn-channels.netscape.com/gallery/i/d/daniel/BrittanyDa_Sapp_2288736_Max.jpg

Chciałaby się obciąć podobnie tylko poradźcie mi czy ma ona prawo wyjść na
    gęstych włosach? Niestety natura nie obdarzyła mnie cieniutkimi włosami a
    wręcza bardzo gęstymi,fryzjerzy się nimi zachwycają,ale ja przeżywam z nimi
    męczarnie =( Nie mogę ich spiąć klamrą bo jest ich za dużo =( Jak myślicie
    czy powyższa fryzurka byłaby dla mnie odpowiednia?
    Dziękuję i pozdrawiam! =)
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: fryzura... 10.11.05, 10:38
        sliczna:)
      • patrysha1 Re: fryzura... 10.11.05, 12:50
        Fryzura jest przesliczna, bardzo dziewczeca. A co do temetu czy mozna ja zrobic
        na twoich wlosach, to niestety nie wiem, musisz isc do jakiegos dobrego (dobry,
        nie zawsze musi byc niebotycznie drogi, ja mam swetna fryzjerke a place 46zl,
        ale na prawde warto), ktory zanim cie zetnie pooglada Ciebie i twoje wlosy. Taki
        fryzjer powinien powiedziec Ci, czy taka fryzura bedzie dla Ciebie dobra
        • aaagatkaaa Re: fryzura... 10.11.05, 13:35
          No ja również mam taki sam problem jak ty, każdy twierdzi, że takie piękne
          grube, zdrowe, spoko...tylko gdyby oni mieli takie, to pewnie by połowe
          wyrwali.Gorąco w tych cholerach, frotka nie trzyma..makabra. no ale fryzura
          jest odpowiednia,gdy wycieniujesz tak włosy, będzie ich zdecydowanie mniej, ale
          i to duże ALE bedziesz miała straszny problem z układaniem, będziesz musiaął
          sie troche namęczyć aby wyglądały dobrze układanie, suszenie, pasta
          wygładzająca, prostowanie itd. bo jeśli nie bedziesz tego robić to będziesz
          wyglądać, stasznie, jak po tyfusie :) jakbyś normalnie wzieła nożyczki i sama
          się pociachała, wiem co mówie :)
          • m.a.l.a86 Re: fryzura... 10.11.05, 14:02
            Dziękuję za słowa otuchy ;)
            Zobaczymy może nie będzie tak źle,czego by nie powiedzieć o moich włosach to są
            przynajmniej podatne na układanie więc nie powinno być problemu, prostownicę,
            gumę mam więc popróbujemy =) Pozdrawiam! =)
            • rzesa20 Re: fryzura... 10.11.05, 14:41
              zazdroszcze gęstych włosów :) ja mam takie lekkie pióreczka :)
              Bardzo ładna fryzura, jeżeli Ci tylko pasuje do buźki to zrób sobie taką, a
              myśle, że objętość Twoich włosów nie bedzie przeszkadzac, gdyż boki tej fryzurki
              są dość mocno wycieniowane, także bedzie to optycznie zmniejszać obj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka