miiodziio 10.11.05, 19:14 Mam pytanie :-) Chciałam się dowiedziec od Was miłe panie które z firm obuwniczych są najlepsze :-) ( mają najleszpą ofertę i najlesza jkaoś przy okazji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: pytanko :-) 10.11.05, 19:17 ja kilka ulubionych - niestety zadna nie ma sklepu w polsce:( (albo ja o nim nie wiem) np. sacha i cecil www.sacha.nl/ www.cecil.be/fr/cecil_v9.html Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: pytanko :-) 10.11.05, 19:43 Ja ostatnio wpadlam do Gino Rossi i bylo pare fajnych modeli inspirowanych carska Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: pytanko :-) 10.11.05, 21:55 gino rossi chyba jako jedyny poroducent butow w polsce nadaza za tym co dzieje sie w tzw krajach europy zachodniej, tylko ze dla mnie niestety zwykle ich butki sa za waskie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: pytanko :-) 10.11.05, 20:08 to zależy jaka półka Cie interesuje i jaki asortyment. Ja lubię ryłko, kupuję też w Bacie, Kazarze, Martensie, conversie... Ale niektórzy nawet nei spojrzą na ryłko, bo jest dla nich kiepską, tanią firmą o nie ciekawej ofercie. Na mój portfel - w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś