Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

o spódnicach..

15.11.05, 08:34
    Jakie spódnice teraz się nosi?? Czy mi się wydaje czy wszystkie są jakieś
    takie długie, sporo za kolana....
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: o spódnicach.. 15.11.05, 08:52
        ja ostatnio kupilam sobie w reserved brazowa rozkloszowana falbaniasta spodnice
        i jest SUPER:) dlugosc troche za kolana. chociaz generalnie to wole proste i
        zdecydowanie krotkie!
        • bodomlake Re: o spódnicach.. 15.11.05, 17:10
          Ja tam najbardziej lubię takie tuż przed kolano ;) ale teraz są modne właśnie
          takie za kolana, falbaniaste...
          • jo-asiunka Re: o spódnicach.. 15.11.05, 17:16
            Ja nosze najróżniejsze, unikam ekstremalnych mini i długosci tuż za kolana - w
            takich wyglądam fatalnie.
      • kasiahej Re: o spódnicach.. 15.11.05, 20:04
        Najmodniejsza długośc to za kolano i do połowy łydki. Na razie mini w odwrocie.
        Spódnica powinna byc raczej obszerniejsza, to znaczy z falbanami, z klinów,
        trapezowa albo z koła. W fasonach widac wiele możliwości, wróciły nawet
        bananówki (spódnica szyta z ukosnych klinów), pojawiły sie tez bombki, ale to
        sie raczej nie przyjmie, bo dobrze wygladaja w tym tylko kobiety bardzo
        szczupłe. W tym sezonie ogólnie spódnice sa bardzo modne. Ale uwaga kto lubi
        waskie niech sie nie załamuje, ołówkowe spódnice za kolano nosi sie w komplecie
        z małym zakiecikiem. W kwestii dodatków jest pole do popisu dla wyobraźni, modne
        jest dekorowanie spódnic koralikami, sztrasami, tasiemkami, naszywkami i innymi
        atrakcjami.
        • bonzee Re: o spódnicach.. 15.11.05, 21:47
          > jest dekorowanie spódnic koralikami, sztrasami, tasiemkami, naszywkami i innym

Chyba na impreze w remizie strazackiej :D
          • zettrzy Re: o spódnicach.. 16.11.05, 03:55
            bonzee napisała:

> > jest dekorowanie spódnic koralikami, sztrasami, tasiemkami, naszywkami i
            > innym
            >
            > Chyba na impreze w remizie strazackiej :D

wlasnie takie spodnice widzialam dzisiaj w Great Stuff w Greenwich
            Fibakowna widac wybiera sie na zabawe w miejscowej remizie
            • bonzee Re: o spódnicach.. 16.11.05, 11:23
              Jakbys potrzebowala wiecej adresow..
              To w Wallis, H&M i Mango tez jeszcze mozna w tym sezonie tego typu tandete kupic
          • minkair Re: o spódnicach.. 16.11.05, 09:25
            Co by nie mówić takie spódnice odpowiednio oczywiście zestawione z resztą wyglądają ciekawie.. i jakoś z remizą mi się nie kojarzą..Nie cierpię prostych wąskich spódnic tych do kolana lub lekko przed...Są dla mnie jakieś takie "babskie", nudne,,,
            Jak są modne te dekoracyjne to korzystajmy ,,bo potem znowu dla odmiany wejdą te nudne ...pocieszam się,że to będzie za jakiś czas i ja będę wtedy
            starszą panią i będę zadowolona z obowiązującej mody :-)
            • bonzee Re: o spódnicach.. 16.11.05, 11:26
              Wklej zdjecie, bo po kroju czcionki ciezko sie zorentowac czy masz gust czy
              tylko myslisz, ze masz:D
              • minkair Re: o spódnicach.. 16.11.05, 13:40
                I o braku gustu w moim przypadku ma decydować to,że podobają mi się haftowane spódnice i te z tasiemkami ? Dobre!
                Na szczęście nie muszę nic nikomu udawadniać :-)
          • kasiahej Re: o spódnicach.. 16.11.05, 13:30
            Kolezanka sie pytała co jest modne, a nie co jest ładne :)
            Zamomniałam dodać do tych atrakcji jeszcze haftów, tez bardzo modne !
      • bonzee Re: o spódnicach.. 15.11.05, 21:46
        ja wszedzie ostatnio widze "olowkowe" spodnice
      • sumire Re: o spódnicach.. 16.11.05, 11:35
        Ja uwielbiam takie długie, falbaniaste, można nimi tak fajnie zamiatać :) i
        zgrabnie się wygląda.
        Ale po paru latach wróciłam też do bardzo, bardzo krótkich, niemniej tylko przy
        okazji imprez. W kilcie wykańczanym koronką nie wypada do roboty latać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka