e_laura 15.11.05, 20:29 poszukuję sweter- gruby, ciepły, w górlaskie wzory. Wiecie gdzie można kupić taki w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_laura Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 20:36 czekoladka_84 napisała: > Z wełny owczej? Tak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 20:37 To pewnie na stoiskach w Sukiennicach. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 20:46 kochana górali ci w krakowie dostatek :) nawet w hipermarketach masz teraz stoiska ze "sprzętem" góralskim ;) w Sukiennicach-jak najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
e_laura Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 20:59 dzięki! nie pomyślałam o tym nawet! Tzn. o sukiennicach:-)A ile myślicie, że będzie taki sweter kosztował? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 21:56 hmmm jesli masz możliwośc to podjedx autobusem lub pociągiem z Krakowa do Zakopca niedaleko a w Zakopcu duzo wiekszy wybor i korzystniejsze ceny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: góralski sweter w Krakowie 15.11.05, 22:39 hmmm... kiedys kupilam w Zakopcu taki cieply, gruby, welniany. Niestety po paru praniach strasznie sie rozciagnal i siegal mi do kolan mimo tego ze nie suszylam go wiszacego na wieszaku. Ale to bylo ladnych pare lat temu, moze teraz robia te swetry z jakimis domieszkami zeby sie nie rozciagaly. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś