stravvbery 25.11.05, 15:39 dziewczyny, co pasuje do tych butkow? mam na mysli spodniczki w jakim stylu? bardziej eleganckie czy sportowe? w jakim kroju i dlugosci mam ok 170 cm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoniak Re: Oficerki ryłko-co do nich 25.11.05, 19:49 tych, to znaczy jakich? z tego co wiem ryłko ma w ofercie kilka modeli takich butów, może podasz link z butami? ale wg mnie pasuje wszystko, spodnie tweedowe, jeansy rurki, falbaniaste spódnice, i inne fikusne takie promodowe spódniczki; mogą być i trapezowe, do tego jakaś fajna kurtka dłuższa lub płaszczyk, bo zima przecież Odpowiedz Link Zgłoś
stravvbery Re: Oficerki ryłko-co do nich 25.11.05, 21:12 www.allegro.pl/show_item.php?item=73039672 chodzilo mi o te;) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Oficerki ryłko-co do nich 25.11.05, 21:33 tak sie sklada, że to nie są oficerki... a te buty sa łe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Oficerki ryłko-co do nich 26.11.05, 00:24 dokładnie oficerki to nie są. Spódnica sportowa, bo z elegancką będą się gryzłu. Między końcem kozaka a spódnica powinno byc koło 10 cm lub więcej widocznej nogi, wtedy dobrze wyglądają. Ja ubrałabym sportową tweedowa spódnicę albo skórzaną prostą ołówkową. Odpowiedz Link Zgłoś