Dodaj do ulubionych

oficerki czy botki?

10.12.17, 10:57
Co chętniej nosicie,

Ja stoję przed zakupem butów zimowych. Raczej jestem bliżej długich kozaków, tylko wiąże się to z wyższą ceną. Może znacie jakieś fajne sklepy w necie, gdzie bez problemu można zwrócić/ wymienić. Szukam czegoś klasycznego, ze skóry, na porządnej podeszwie (dużo chodzę pieszo).
Obserwuj wątek
    • kura17 Re: oficerki czy botki? 10.12.17, 11:01
      do spodnicy, czy spodni? do spodni to bym kozakow nie kupowala, ja swoje nosze w zasadzie tylko do spodnic/sukienek (oraz raz na wyjezdzie w lutym w okolice moskwy ... zimno bylo ...)
    • mikams75 Re: oficerki czy botki? 10.12.17, 11:23
      botki, traperki, sniegowce. Jak duzo chodzisz pieszo to bym szukala czegos bardziej sportowego zamiast eleganckich kozakow. Jesli to do pracy to na miejscu i tak zazwyczaj sie zmienia buty, malo kto wytrzyma caly dzien w kozakach w pomieszczeniu.
    • romans_petitem Re: oficerki czy botki? 10.12.17, 11:29
      Przecież w każdym sklepie internetowym można zwrócić i wymienić, takie są przepisy. Największy wybór jest chyba na eobuwie.
    • leanne_paul_piper Re: oficerki czy botki? 10.12.17, 11:31
      Właśnie też jestem na etapie wybierania nowych butów zimowych i myślę o takich oficerko-muszkieterkach:
      https://www.kazar.com/pl/zdjecia/produkty/czarne-muszkieterki-damskie/14938/gallery7_d057424aaee352ae2a2b0abf00128979.jpg?v=1

Te są z Kazara, wyglądają ok,powinny być akurat i do spodni i spódnicy, ale poczekam jeszcze na wyprzedaż, no i chcę zobaczyć na żywo, jak się układają na nodze
      • aqua48 Re: oficerki czy botki? 10.12.17, 12:17
        mam i botki i oficerki imuszkieterki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka