takalbonie 28.11.05, 15:01 Czy spodnie skórzane to są w modzie czynie i jakie kolory? Czy nosi się również jakieś inne elementy stroju wierzchniego wykonane ze skóry. Czy jednakowo tyczy się to do facetów jak i kobitek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: skóra 28.11.05, 15:32 Jednakowo. Róznica polega tylko na upodobaniach z jakiego zwierza ta skóra ma być. Najmodniejsza jest ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: skóra 28.11.05, 16:13 Hej, ja bym nie założyła ani spodni, ani kamizelki ze skóry. Jednak przyznaję, że mam ze skóry klasyczny czarny płaszcz i prostą, krótką beżową kurtkę jesienno - wiosenną. Do tego skórzane buty - kilka par. Co do facetów, to skórę (spodnie, kamizelki) noszą głównie Ci z dużymi motorami. Ale oni podobno mają małe co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
takalbonie Re: skóra 29.11.05, 15:11 Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazdy jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale się w czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem nie spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości? Zima idzie, a wiadomo, że skórka ciepła jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: skóra 29.11.05, 21:16 ja nosze spodnie ze skory, spodnice ze skory, suknie ze skory, zakiety ze skory, kostiumy ze skory, kamizelki ze skory i moja oficjalna mala czarna tez jest ze skory mniejszosciom bardzo sie podobalam kiedy nosilam glownie aksamit, skora nigdy nie obudzila w nikim niezdrowego odruchu poza "ile to kosztuje", ale to inna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: skóra 29.11.05, 21:17 takalbonie napisał: > Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazdy > jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale się w > czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem nie > spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości? Mniejszosci? A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: skóra 29.11.05, 21:50 kochanica-francuza napisała: > takalbonie napisał: > > > Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazd > y > > jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale si > ę w > > czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem > nie > > spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości? > > Mniejszosci? A dlaczego? obawiam sie kolejny stereotyp Odpowiedz Link Zgłoś