Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    28.11.05, 15:01
    Czy spodnie skórzane to są w modzie czynie i jakie kolory?
    Czy nosi się również jakieś inne elementy stroju wierzchniego wykonane ze
    skóry.
    Czy jednakowo tyczy się to do facetów jak i kobitek?
    Obserwuj wątek
      • mateuszwierzbicki Re: skóra 28.11.05, 15:32
        Jednakowo. Róznica polega tylko na upodobaniach z jakiego zwierza ta skóra ma
        być. Najmodniejsza jest ludzka
      • paul_ina Re: skóra 28.11.05, 16:13
        Hej, ja bym nie założyła ani spodni, ani kamizelki ze skóry. Jednak przyznaję, że mam ze skóry klasyczny czarny płaszcz i prostą, krótką beżową kurtkę jesienno - wiosenną. Do tego skórzane buty - kilka par.

Co do facetów, to skórę (spodnie, kamizelki) noszą głównie Ci z dużymi motorami. Ale oni podobno mają małe co innego...
        • mateuszwierzbicki Re: skóra 28.11.05, 16:14
          głowy?
          • paul_ina Re: skóra 28.11.05, 16:18
            ...to Twoje pierwsze skojarzenie?? :)
            Brawo.
            • mateuszwierzbicki Re: skóra 28.11.05, 16:20
              no :)
      • takalbonie Re: skóra 29.11.05, 15:11
        Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazdy
        jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale się w
        czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem nie
        spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości? Zima idzie, a wiadomo, że
        skórka ciepła jest.
        • zettrzy Re: skóra 29.11.05, 21:16
          ja nosze spodnie ze skory, spodnice ze skory, suknie ze skory, zakiety ze skory,
          kostiumy ze skory, kamizelki ze skory i moja oficjalna mala czarna tez jest ze
          skory
          mniejszosciom bardzo sie podobalam kiedy nosilam glownie aksamit, skora nigdy
          nie obudzila w nikim niezdrowego odruchu poza "ile to kosztuje", ale to inna
          kwestia
        • kochanica-francuza Re: skóra 29.11.05, 21:17
          takalbonie napisał:

> Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazdy
          > jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale się w
          > czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem nie
          > spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości?

Mniejszosci? A dlaczego?
          • zettrzy Re: skóra 29.11.05, 21:50
            kochanica-francuza napisała:

> takalbonie napisał:
            >
            > > Wśród motocyklistów - fakt zauważalne jest jako raczej kombinezon do jazd
            > y
            > > jednośladem, ale czy spotyka się również gdzie indziej? Czy jak odwale si
            > ę w
            > > czarne spodnie skórzane, czarne buty i jakąś tekstylną kurtkę czy czasem
            > nie
            > > spodobam się przedstawicielom różnych mniejszości?
            >
            > Mniejszosci? A dlaczego?

obawiam sie kolejny stereotyp
      • d.blue Re: skóra 30.11.05, 00:17
        czynie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka