roboczek 09.12.05, 08:04 Jestem zachwycona. Bardzo kobieca kolekcja, lekka i ... no aż chce się to nosić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessa27 Re: Kolekcja Stelli McCartney 12.12.05, 15:55 Taka kolekcje mam od dawna w szafie. Nie potrzeba byc projektantem aby wymyslic bluzke plus krotkie spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna60 Re: Kolekcja Stelli McCartney 04.02.06, 14:08 Tak, taką kolekcję chce się nosić. Ale pokazywanie lekkich kolecji na anorektycznych modelkach jest niesmaczne. Równie dobrze można by pokazać taką kolekcję na manekinach. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_mag Re: Kolekcja Stelli McCartney 06.02.06, 23:05 cala stella. piekno, elegancja i tkaniny z najwyzszej polki. mam nadzieje ze bedzie mozna kupic te rzeczy w h&m Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kolekcja Stelli McCartney 06.02.06, 23:08 dlaczego w h&m?myslalam ze tamta kolekcja dla h&m byla jednorazowa .jakos nie powalają mnie te ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Kolekcja Stelli McCartney 07.02.06, 11:09 Ugh, nic bym z tego nie zalozyla. Nie powiem, ze mi sie zupelnie nie podoba, ale jest takie kompletnie nijakie. Jej 'kolekcja' w Hamie powalila mnie na kolana...swoja brzydota. A modelki rzeczywiscie tak chude ze az brzydkie. Ale sa gusta i gusciki:-D Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Kolekcja Stelli McCartney 07.02.06, 12:23 mi sie tez nie podobala stella dla h@m, nie wiem, o co tyle szumu. chyba o nazwisko. notabene, wisza jeszcze pojedyncze sztuki na marszalkowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Kolekcja Stelli McCartney 07.02.06, 12:46 hmmmmmmmmm szare nijakie worki na ziemniaki, tak to dla mnie wygląda. Poza gatunkiem materiałów i ceną jak z bazaru... co odkrywczego jest w koszuli do kolan i zwykłych letnich spodenkach z mankietem lub bluzce ala tunika, ktorą nosi się na całym świecie od lat 70 tych i których jest pełno w każdym sklepie ???? Jak najbardziej pasuje by to w H&M sprzedawać... Odpowiedz Link Zgłoś
gusiek11 Re: Kolekcja Stelli McCartney 09.02.06, 18:08 no cóż;nie bardzo są kobiece te woreczki a do tego ona chyba nigdy nie musiała się uczyć podstaw krojenia , co szczególnie widac na tym szarym czyms,co udaje sukienke.Ciekawe jak w tym wyglądałaby normalna kobietka.A przede wszystkim czy któraś z nas kupiłaby te szmaty gdyby wisiały w "normalnym" sklepie w normalnej cenie. Ja nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Kolekcja Stelli McCartney 13.03.06, 18:41 gusiek11 napisała: > no cóż;nie bardzo są kobiece te woreczki a do tego ona chyba nigdy nie musiała > się uczyć podstaw krojenia , ___ Zeby takie 'woreczki' ukladaly tak zwiewnie jak wygladaja to jak najbardziej trzeba je dobrze skroic. Ten asymetryczny kroj to wlasnie jej styl. Ostatnio miala asymetryczne plascze na zime ktore byly piekne. Przyklad: tiny.pl/mn6b Stella McCartney jest akurat znana ze znakomitych garniturow, uczyla sie krojenia garniturow na Savile Row u najlepszych londynskich krawcow. A jej styl moze sie podobac lub nie, to juz kwestia gustu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka.biedronka16 Re: Kolekcja Stelli McCartney 13.03.06, 18:32 bardzo zwiewnie i kobieco...mmm aż chce się to ubrać Odpowiedz Link Zgłoś