rozgniewana 04.02.06, 15:06 podobno dostępne tylkow Tesco. Widziałyście ich kolekcje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozgniewana Re: ciuchy firmy cherokee.. 04.02.06, 15:06 to sie inaczej pisze chyba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: ciuchy firmy cherokee.. 04.02.06, 15:15 poczytaj sobie o nich i i obejrzyj kolekcje na www.cherokee.com.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: ciuchy firmy cherokee.. 04.02.06, 15:26 widziałam dziś w lokalnym Tesco ale większej uwagi nie zwróciłam, bardziej patrzyłam na świeże bagietki;) Odpowiedz Link Zgłoś
juz_nie_mloda Re: ciuchy firmy cherokee.. 06.02.06, 22:27 Czy któraś z koleżanek była może dzisiaj przez przypadek w Tesco i rzuciła oczkiem na te ciuszki? Fajne są? Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka44 Re: ciuchy firmy cherokee.. 06.02.06, 23:07 Ja widziałam te ciuchy w tesco w Anglii, takie sobie są szczerze mówiąc, rzadna rewelacja. Ja kupiłam sobie strój kąpielowy bo był ąwietny, ale reszta raczej na nie.. Fajne mają jeszcze skarpetki i niektóre majteczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: ciuchy firmy cherokee.. 06.02.06, 23:08 Cherokee to rodzaj jeepa i z niczym innym mi się nie kojarzy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Ale rozumiem że chodzi o to: 06.02.06, 23:13 www.kobiety.pl/index.php?option=art&id=6463 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.z.bravo Re: ciuchy firmy cherokee.. 06.02.06, 23:28 Ja pracuje obok tesco wiec wpadam tam czesto.. Widzialam te ciuszki w przelocie i zauwazylam ze maja duzo fajnych koszulek (ile ja sie naszukalam bialej bawelnianej dopasowanej koszulki), koszulki sa jednobarwne (m.in. biel, braz) oraz wpadla mi w oko jasno zielona z napisami. Maja rozmiarowke od s do xl. Ceny dosc wysokie jak na ciuchy z supermarketu - spodnice takie brazowe dlugosc do lydki chyba 80 czy ponad 80 zł, ale pewnie beda duze obnizki za jaki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: ciuchy firmy cherokee.. 07.02.06, 00:22 cherokee mają śliczne dziecięce ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś