Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :)

05.02.06, 23:59
    Gdzie w krakowie mogę zakupić koraliki do wyrobu bizuterii? :)
    Obserwuj wątek
      • frigg Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 00:09
        znajoma kupowała na Rakowickiej, ale gdzie dokładnie to nie wiem.
      • mi_bella Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 00:24
        Bardzo, bardzo duzy wybor jest w Empiku w Galerii Kazimierz- chyba 3 albo 4
        regaly pelne roznych koralikow, piorek itp.
        • aneko_chan Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 00:55
          A jakiś adresik? Ulica chociaż.. :) Bo ja nie jestem z Krakowa ^_^
      • galinha internet 06.02.06, 03:50
        www.koralik.pl/
        • aneko_chan Re: internet 06.02.06, 12:27
          w necie kupowalam jak do tej pory na qnszt.pl , dadaleria.pl i artfan.pl ale
          wybieram sie w piatek do Krakowa na 2 dni i moze tam kupilabym cos ciekawego bo
          slyszalam ze jest taka mozliwosc.. w Lodzi niestety jest tylko 1 sklep z
          koralikami (jablonex) - maly wybor i ogolnie drogo lub w pasmanterii pajaczek
          ale tam sa drogie niemieckie koraliki:(
      • lucy215 Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 09:23
        W pasmanterii na małym Rynku. W empiku jest drogo.
        • calo Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 11:57
          jwzeli chodzi Ci o kamienie polszlachetne, to najlepiej wybrac sie na gielde
          mineralow - organizowana w krakowie regularnie co pare miesiecy - musialabys
          poszukas w sieci najblizszego terminu. mozna tam kupic sznury lub gotowe
          naszyjniki w bardzo niskich cenach(np sznurek sredniej wielkosci ametystow
          szlifowanych 80zl)
        • aneko_chan Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 06.02.06, 12:28
          dzieki, napewno sie rozejze :) musze zrobic jakis komplecik dla mojej cioci na
          imieniny ^_^

PS. robisz sliczna bizuterie
        • aneko_chan Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 12.02.06, 19:42
          rzeczywiscie..., bylam w empiku, spory wybor ale ceny... KOSMICZNE !! :/
          • oneka Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 12.02.06, 21:05
            przystanek przed pętlą w łagiewnikach jest sklepik z koralami. kiedys mial nazwe
            "made in china", ale wlascicielowi sie jednak nie spodobala na dluzsza mete i
            teraz jest zamalowana :(
            • kati_p Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 00:59
              hm.. jakieś szczegóły? :)
              • oneka Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 10:40
                bardzo chętnie, ale jakie?
                • kati_p Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 17:31
                  czy ten sklep o którym piszesz to sklep z gotową bizuterią?
                  Bo pytanie w wątku było o 'luźne' koraliki :)
                  • oneka Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 18:15
                    wiem jakie było pytanie. sklep aktualnie nazywa się "korale", więc dlatego o nim
                    napisałam. jeśli nie ma w nim korali na sztuki, to można poprosić o rozszerzenie
                    asortymentu: jeśli właścicielowi zależy na klientach, może o tym pomyśli. Wy mu
                    pomożecie przetrwać na rynku, on Wam sprowadzi co będziecie chciały. ja nie
                    widze problemu w kupieniu sznura korali: po prostu biorę tyle, ile mi potrzeba i
                    mam na potem. poza tym to czesto taniej wychodzi.
      • molva Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 12:49
        fajny sklepik z koralikami bizuteria.sklep.pl/
        • aneko_chan Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 13.02.06, 21:08
          nie fajny.. maly wybor polfabrykatow i drooooogooo :/
          • molva Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 14.02.06, 09:45
            Ja piszę gdzie jest fajny sklep, a Ty jakieś reklamy przesyłasz
            idź lepiej na allegro sprzedawać bo tu sie rozmawia,
            nie sprzedaje...
            Jak Ci w sklepie nie idzie to sflustrowana na forum szukasz pocieszenia !!!

• aneko_chan Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 14.02.06, 21:11
              hmm? do kogo to bylo przepraszam? do mnie?
              • molva Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 15.02.06, 22:48
                uderz w stół to sie nożyce odezwą !!!!!!!!!!!!
                flustraci do szydełek bikini dziergać a nie na forum
                psełdo reklamę uprawiać !!!!!!!!!!!!!!
                • aneko_chan Hmm.. flustraci.. to ci dobre <lol> 16.02.06, 19:57
                  to sie nazywa SYGNATURKA ! Mam ja w kazdym podpisie tak jak wiele innych
                  uzytkownikow forum..
                  I prosze sie tak nie irytowac ;) Zlosc pieknosci szkodzi.. <rotfl>
                  Widze ze uzytkownik/uzytkowniczka poczatkujaca.. Proponuje poserfowac troche po
                  forach internetowych i przekoac sie..
                  PS. to nie jest reklama ;) to tylko galeria moich prac
                  pozdrawiam
      • ci_i Re: SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 18.02.06, 16:05
        Najlepiej zaopatrywac sie w sklepach internetowych, lub na allegro. Ja kupuje m.
        in. w qnszt.pl oraz artfan.pl i nie tylko - ale lista za długa :)
        • aneko_chan SKLEP Z KORALIKAMI W KRAKOWIE ?! Gdzie ? :) 19.02.06, 17:28
          no ja w qnszcie zrealizowalam juz ponad 20 zamowien (za srednio 50-100zl - kupa
          kasy poszla...) kupowalam tez cos w artfanie i dadaleri.
          Ale bylam poprostu w Krakowie i chcialam przy okazji zajzec do jakiegos sklepu
          z duperelkami :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka