Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kostium kąpielowy

10.02.06, 08:54
    Chodzi mi o taki typowy strój kąpielowy na basen. Byłam wczoraj w arkadii i
    nic. Zwiedziłam max sport (czy jakoś tak), reebok, nike, adidas, puma i nic. W
    calzedonii były, ale wszystkie się pruły, więc zrezygnowałam. Więc gdzie mam
    szukać? Prosze o pomoc:)
    Obserwuj wątek
      • calo Re: Kostium kąpielowy 10.02.06, 09:22
        w intimissimi jest juz kilka nowych modeli. a stroje z calzedonii raczej dobrze
        sie trzymaja, z mojego doswiadczenia....
      • enixx Re: Kostium kąpielowy 10.02.06, 09:26
        Ja swoj swietny kostium Areny kupilam wlasnie w Maksie jakies 3 miesiace temu.
        Jesli tam nic ciekawego nie znalazlas to moze w Decathlonie cos by bylo? W
        Krakowie przynajmniej jest dosc duzy wybor.
      • beberebe Re: Kostium kąpielowy 10.02.06, 20:06
        sklepy GO SPORT
      • loren83 Re: Kostium kąpielowy 10.02.16, 15:59
        To moze ja ci pomogę :) Znalazłam świetny sklep z kostiumami kąpielowymi, sama zaczynam pomału sie rozglądać na nadchodzący sezon 2016 , chociaz koleżanka do nie zadzwoniła i kazała zapisać stronę ,więc zapisałam sklep.lavel.pl/ wejdz koniecznie i zobacz ,może znajdziesz cos dla siebie, ja juz znalazłam , masz do wyboru do koloru i jednoczęściowe, dwuczęściowe ,różne dodatki do kostumu , podobają mi się ich propozycje ,bo kostiumy sa w różnych rozmiarach i dla szczupłych i tych puszystych , na pewno każdy znajdzie coś dla siebie . Polecam ;)
      • asia_krk Re: Kostium kąpielowy 18.02.16, 15:08
        jak na basen, to może w sportowym sklepie? jakimś dekatlonie czy coś
      • agaziela15 Re: Kostium kąpielowy 19.02.16, 16:09
        Nie wiem jaki styl Cię konkretnie interesuję, ale tutaj są fajne modne stroje kąpielowe dla kobiet w różnym wieku. I minimalistyczne i korygujące :)
      • emillka2222 Re: Kostium kąpielowy 23.02.16, 12:25
        Zobacz na Odkupuj.pl fajne stroje w rozsądnej cenie. Jakby nie bylo pora wiosenna i letnia nadejdzie, to i wiecej ciekawych rzecyz sie pojawi :)
      • agga665 Re: Kostium kąpielowy 08.04.16, 15:50
        Jak znasz mniej więcej swój rozmiar to zawsze możesz zamówić ze sklepu internetowego, po co łazić godzinami, strata czasu :)
        Ja niedawno kupiłam ze sklepu internetowego LEJDI , szybka wysyłka.
        Jak nie będzie pasował rozmiar zawsze można wymienić.
      • ani-ani2 Re: Kostium kąpielowy 28.04.16, 10:55
        Polecam stronkę sama tam kupuje wiele rzeczy i stroje tez mają fajne
        www.sklep-biustonosze.pl/
      • kaariaan89 Re: Kostium kąpielowy 28.04.16, 14:14
        Ja też ostatnio kupiłam na lamodzie strój kąpielowy i jestem bardzo zadowolona. Czekam już teraz tylko na dobrą pogodę i włożę swoje śliczne bikini She
      • 9agatka Re: Kostium kąpielowy 27.06.16, 11:21
        Podjedź do Decathlonu. Tam mają świetne i niedrogie stroje na basen.
      • tola344 Re: Kostium kąpielowy 27.07.16, 16:02
        calzedonia polecam gorąco!!! sama mam strój od nich juz drugi sezon w idealnym stanie czarno biały z delikatnego materiału;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka