Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy jesteście już po egzaminach?

13.02.06, 21:31
    Czy jesteście z siebie zadowolone?

Ciekawa jestem czy nagradzacie się za zdane dobrze egzaminy/kolokwia itp. np.
    kupując sobie jakiś kosmetyk, ciastko albo ubranie? Ja czasami tak robię :-)

Tym, którzy jeszcze mają sesję życzę powodzenia. ell
    Obserwuj wątek
      • kamyszkasia Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 21:54
        No ja pobuszowałam na Allegro i zakupiłam komplet biżuterii "hand-made" , który
        odebrałam właśnie po zdaniu przedostatniego egzaminu na tej uczelni.
        Po ostatnim egzaminie jadę na dwa tygodnie na narty a potem to już tylko obrona
        magisterki i hola!

Tak wię na zadane pytanie odpowiadam "TAK" -robię sobie prezenty, czasem nawet
        niezasłużone, albo okazja jest silnie naciągana :)
        • belinia Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 22:01
          właśnie zdałam ostatni egzamin!!! :D owszem robię sobie prezenty (już mam
          upatrzoną torebkę z okazji zdanej sesji ;) a szczerze mówiąc to zawsze znajdzie
          się okazja do nowych zakupów, albo w nagrodę, albo na pocieszenie :) hehe
          • n_nicky Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 22:15
            W trakcie sesji kupiłam sobie błyszczyk do ust, a po każdym egzaminie czekoladę
            ;)) jutro jeszcze idę po wpis z logiki i koniec. Niestety, mam okropny plan
            zajęć na drugi semestr...
            • rzesa20 Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 22:20
              ja właśnie czekam na ostatni wynik z logiki, miał być na stronce, a jeszcze go
              nie ma
              tak to wszystko zdałam
              a jutro jadę na zakupy, ale nie nagradzam się za to... kupuje kiedy chce i kiedy
              mi się coś podoba
      • maadz Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 22:32
        dzieki Bogu juz wszystko za mną ;D
        aaaa na zakupy (czy cokolwiek innego) nie chodzę "w nagrodę"- bo coz to by
        miala byc za nagroda niby... to mi sie po prostu nalezy ;D nie muszę dostac 4
        czy 5 zeby kupic sobie jakąs rzecz, albo sprawic sobie inną przyjemnosc.. nie
        dodaję ideologii do takich rzeczy ;)
        • sumire Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 22:40
          A, to podobnie jak ja.
          Zdałam owych ponad pięćdziesiąt i wystarczy na całe życie :) największą nagrodą jest satysfakcja i efekty. Ciuchy kupuję bez okazji :)
      • alex_koz Re: czy jesteście już po egzaminach? 13.02.06, 23:14
        ja nie jestem z siebie zadowolona, ale zawsze po egzaminie musze prawie ze
        obowiazkowo sobie cos ladnego kupic, czy to jakiis drobny kosmetyk czy jakis
        fajny ciuch, taki juz prawie nawyk:)
      • magdaksp Re: czy jesteście już po egzaminach? 14.02.06, 01:56
        wszystko juz zaliczylam i to bez zadnych poprawek.ale nie nagradzam sie za
        to,jakos nie wpadlam na ten pomysl nigdy.
      • happy_gosiak Re: czy jesteście już po egzaminach? 14.02.06, 17:06
        tak i jaka zadowolona z siebie:)) i owszem nagrodzilam sie nowa para butow i
        bluzeczka.
      • aniabe13 Re: czy jesteście już po egzaminach? 15.02.06, 13:18
        Nie tylko po egzaminach ale i po dyplomie, parę lat, hi hi
        A coś fajnego zawsze można kupić bo to zawsze poprawia humor.
        Zdającym egzaminy- powodzenia.
      • pianazludzen dzis ostatnie oddanie 15.02.06, 13:21
        dzis ostatnie oddanie projektu, zaraz idę na uczelnię, jupi!
      • yavanna86 Re: czy jesteście już po egzaminach? 15.02.06, 15:33
        si,certo.i już się nagrodziłam:]
      • gosiaqus Re: czy jesteście już po egzaminach? 15.02.06, 16:07
        ja jeszcze nie jestem, ale już się nagrodziłam, za to, że tak malo poprawek jak na 10 egzaminow, co mam do marca czekać, aż się wyprzedaże skończą?? kupiłam plaszcz na przedwiośnie lub przedzimie :) oraz rajstopy w kolorze ciemnozielonomorskim, idealnie pasujące do takiego żakietu, którego kupilam za pierwszą piątkę :)
        • doda1983 Re: czy jesteście już po egzaminach? 15.02.06, 19:03
          Ja w piątek miałam ostatni egzamin. Udało się na 5 :)) Wogóle całą sesję udało
          się skończyć szybko i gładko. Prezenty robiłam sobie w trakcie, ale to bardziej
          było na zasadzie, że szłam na kolejne zakupy a potem szukałam powodu, żeby nie
          mieć wyrzutów sumienia :)) A udana sesja była super pretekstem...!
          • turzyca Re: czy jesteście już po egzaminach? 18.02.06, 17:29
            ja mam dopiero w środę. Pierwszy i jedyny. I widać jak się uczę :) bo to kobyła
            straszna i z tematu którego nie lubię. A jak już zdam to pojadę po kolczyki,
            duże, srebrne, wiszące - od roku to moja ulubiona forma nagradzania się.
            • frrancuzeczka Re: czy jesteście już po egzaminach? 18.02.06, 19:34
              Już po! :) Wszystko do przodu a w nagrodę komplet bielizny. ;)
      • taniacos Re: czy jesteście już po egzaminach? 18.02.06, 20:33
        Ja ostatnio jestem soba rozczarowana prawie same poprawki siedze i sie ucze i
        efektow nie widać.Jak uda mi sie coś zaliczyć to ide swietować do
        cukierni.Schudłam strasznie to sobie słodyczy nie żałuje.W przypływie radości
        kupiłam ostatnio telefon i póki co portfel mam pusty.Część zakupów ubraniowych
        zrobiłam wczesniej bo wiedziałam że w sesji nie rusze sie z domu.
        • miss_paradox Re: czy jesteście już po egzaminach? 18.02.06, 23:20
          po :) Bez nagród ;P
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka