kaska237 14.02.06, 15:40 Szukałam jakiś fajnych ciuchów w necie. Ale nie ma ich albo są drogie,i gdzieś przypadkiem wygrzebałam www.ulala.pl. Fajne i tanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 15:52 Tak szczerze mowiac to te bluzki to lekka tandeta. Przyklad: ulala.pl/img/2/prod_75.jpg A tak na marginesie to wydaje mi ze spamujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_rostkowska Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 15:56 ogladalam te strone - nic, doslownie nic godnego uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 16:24 No ja wlasnie kupilam to co ty nazywasz tandeta. Swietnie na mnie lezy... Moze Ty po prostu nie lubisz takich ciuchów... ale nie rozumiem co znaczy ze wydaje Ci się ze spamuje? ja zawsze lubie pogadac o zakupach a Ty nie? Moze polecisz mi jakis sklep, gdzie jest cos fajnego w/g Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 18:52 No to mamy inny gust. Nie chcialam cie obrazic ;-) Mnie podoba sie zupelnie co innego. Jakbym miala okreslic swoje inspiracje to powiedzialabym ze lubie styl Kate Moss, Sienny Miller i od czasu do czasu Chloe Sevigny. Te bluzki sa bardziej w stylu Dody czyli definitywnie nie moim. A myslalam ze spamujesz bo czesto gesto ludzie wrzucaja linki do aukcji czy sklepow internetowych udajac ze pytaja o zdanie a tak naprawde robia sobie za darmo reklame. Wiec jesli nie spamujesz to przepraszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 14:53 edavenpo napisała: > > Tak szczerze mowiac to te bluzki to lekka tandeta. Przyklad: > > ulala.pl/img/2/prod_75.jpg > A tak na marginesie to wydaje mi ze spamujesz.... > > Świetna na długie zimowe wieczory przy szosie:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 15:56 te bluzki to nie lekka tandeta tylko mega tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska lomatko... 14.02.06, 16:23 ... dawno nie ogladalam takich ohydnych ciuszydlow... Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: lomatko... 14.02.06, 16:30 Paskudztwa dla małomiasteczkowych tipsiar . P. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: lomatko... 14.02.06, 16:32 hehe mam tipsy . To oznacza ze nie m am gustu. Jestem ciekawa co ty mogłabyś mi polecić? Chetnie bym obejrzała Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: lomatko... 14.02.06, 16:37 Dajcie jakiś adres bym mogła poogladać sobie coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
jatte Re: lomatko... 17.02.06, 12:00 cos fajnego, wedlug mnie ...www.koolaanna.se/index2.php? show=products&set_country=eu Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c I to mają być fajne ciuchy? 14.02.06, 18:09 Za darmo bym ich nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
koti007 Re: I to mają być fajne ciuchy? 14.02.06, 18:29 nie znoszę ciuchów w tym stylu-jeżeli szukasz czegoś taniego to identyczne są na bazarze obok mojego domu Odpowiedz Link Zgłoś
krystian33 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 18:38 Przyglądam sie tej waszej dyskusji i tak sobie myśle ,ze musicie mieć problemy z rozmiarówka i nie wejdziecie w te ciuchy bo ta na nie nalatujecie. Mozę sa tu same "milionerki",które chodzą w ciuchach od gucci"ego. Mojej żonie bym cos fajnego wybrał. pozdrawiam was Panie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 18:43 Problemów z rozmiarówką nie mam gdyż noszę 34-36. U GUCCIEGO i jemu podobnych się nie ubieram, bo milionerką nie jestem, ale za to mam swój styl i gust, ubieram się w Mango, Zara, Promod, ale nazwy te, drogi Panie, nic Ci zapewne nie mówią. Twoją żoną też nie chciałabym być, wolę swojęgo męża, który NIGDY nie kupiłby mi czegoś w tym tipsiarsko-tandeciarskim stylu, bo preferuje kobiety gustownie i z klasą ubrane Odpowiedz Link Zgłoś
krystian33 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 18:48 Gustowne według ciebie? Wspólczuje twojemu mężowi że codziennie patrzy na smutny styl twojego ubioru,napewno brakuje mu widoku atrakcyjnej kobiety:) A co ty masz do tipsów? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:00 Nie sadze zebys mezowi musial wspolczuc. Kazdy ma inny gust, mezczyzni rowniez. Wydaje mi sie czasami ze faceci ktorzy lubia rozowe koronki i mini 3 palce za tylek uwazaja ze cala reszta meskiej populacji lubi to samo. A nie jest to prawda. Nie kazdemu podoba sie Doda w mini i cyckiem na wierzchu, drugiemu kobieta w uszytym na miare garniturze a jeszcze innemu panna w dzinsach i sportowej bluzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:01 wyrazy współczucia dla żony Odpowiedz Link Zgłoś
krystian33 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:07 Której zonie wspólczujesz? Ja mam fajną ta żonke,laseczka taka hmm!!!No i wszystkiego naj dla zakochanych!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:12 Tak jak przypuszczałam, pan Krystian nie ma zielonego pojęcia o tym, jakie ciuchy ma Mango itd. To, że nie noszę różowych bluzeczek i nie mam tipsów nie znaczy, że nie jestem atrakcyjna. Nie noszę też garsonek i temu podobych a facetów mogłabym mieć na pęczki. Nie ma dnia żeby jakiś się za mną nie obejrzał, a to ze względu na mój wzrost, figurę, piękne włosy i niesamowicie długie i zgrabne nogi, niekoniecznie w różowej mini opinającej mój jędrny tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Istotnie nie wejdę w te ciuchy 14.02.06, 21:07 krystian33 napisał: > Przyglądam sie tej waszej dyskusji i tak sobie myśle ,ze musicie mieć problemy > z rozmiarówka i nie wejdziecie w te ciuchy i co z tego? Jest MNÓSTWO ciuchów, w które nie wejdę lub/i na które mnie nie stac, a które mi się podobają. Owszem, mam problemy z rozmiarówką - w zacofanej Polsce nie sposób dostać ładnych rzeczy w moim rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:15 ciekawa ta sukienka;-)) ulala.pl/produkt.php?p_id=3&t_id=8&d_id=17 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian33 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:24 Pani ja te ciuchy znam bardzo dobrze ale takiego kubraczka to moja żona nie nosi www.allegro.pl/show_item.php?item=85323348#photo A pozatym te atuty to ma w jednym palcu co Pani wymieniła. A ubiera sie w przeróznych Simple, Cropptown, Sisley, Mango, Diesel, H&M, Max Mara, D&G itp.,ale nie chce mi sie wymieniać po jakich sklepach mnie ciaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewae1 Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 22:28 Boże to już nawet do Max Mary trafili słomiarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 08:28 ja proponuje akcje ZRóB To SaM : bierzemy plastikową siatke dostepną w sklepach ogrodniczych, farbujemy na różowo farbką, która została wam z wielkanocy, owijamy się tym ,ale tak żeby conieco tam wystawało (czyt. biust), nastepnie dzinsy owijamy białym, plastikowym sznurem do zawiazywania pomidorów w szklarni, i ubranko gotowe ;) tanio i modnie, doda wysiada! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 10:54 ja kupilam tam bluzkę,i zaczełam ta rozmowę. ulala.pl/dzial.php?d_id=31 No mnie sie ta spodobała,no są tam dziwne rzeczy ale jak coś tam kupiłam nie uważam sie tipsiarą i bez gustu babką. Podoba mi sie tam jeszce ulala.pl/img/9/prod_41.jpg,tylko pasek do tegowszystkiego mnie odrzucił:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:16 i ta bluzeczka;-) www.ulala.pl./produkt.php?p_id=78&t_id=2&d_id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:19 i ta ulala.pl/produkt.php?p_id=76&t_id=2&d_id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 19:23 ulala.pl/produkt.php?p_id=73&t_id=2&d_id=40 już nie bedę się nabijać ale jakoś nie mogłam się powstrzymać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kupilam fajną bluzkę 14.02.06, 22:48 bazarkowa randeta w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 15:16 A ty gdzie sie stroisz ? W lumpeksie??No tam sa orginalne i niespotykane ciuchy,heh A może masz na koncie dużo euro,to przepraszam że obraziłam. Bo cała jesteś w Gucci. . Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen kaska 237 i krystian33 to ta sama osoba 15.02.06, 20:29 a i najprawdopodobniej właściciel/ka supersklepu ulala hehehe. nie trzeba niebywałej inteligencji by to dostrzec. Ten sam powlający na łopatki argiment o Guccim. Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 09:39 wioska, tylko, że w przystępnych cenach. Właśnie takiego chłamu jest najwięcej, przyjamniej w mniejszych miastach. Ubierasz coś takiego i od razu widać cię z daleka i chyba o to noszącym takie ubranka chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 14:39 Jak tak was czytam to śmiać mi się chce drogie paniusie :P Założę sie, że gdyby te rzeczy miały odpowiednie metki to pewnie byście tak na nie nie wydziwiały. Tak to właśnie jest z pseudoelegantkami, że worek obroczny będzie dla nich super kreacją, byle by tylko miał odpowiednią metkę :) A ja ostatnio kupiłam sobie tak tutaj fajny komplecik do spania jako walentynkowy prezent dla mego męża: www.modnisia.com/index.php?d=produkt&id=10 i wydałam na niego grosze, a oboje (ja i mąż) jesteśmy jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, pomimo tego że to tak wzgardzana przez was "taniocha". Bo moje drogie nie sztuką jest kupić sobie coś drogiego i ciekawego, ale coś za psi grosz i bardzo dobrej jakości. Pozdrawiam i życzę więcej oleju w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska jajcaro... 15.02.06, 14:48 ... prawdziwa z ciebie jajcara! nawet gdyby te potworki mialy metke gucci i tak moglyby mi posluzyc gora za sciere do podlogi. tak tak, olej w glowie to podstawa, odwzajemniam zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:00 powiem jedno, nie chciałabym cię obrażać więc krótko....szkoda mi ciebie :| a tak swoją drogą to założę się, że większość z was - tzn pseudoelegantek kupuje swoje ciuchy na bazarze, a tylko tu na forum struga wielkomiejsce damulki hehe :D Nie trzeba oglądać transmisji z obrad sejmu by się pośmiać - wystarczy poczytać wasze wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: jajcaro... 15.02.06, 15:05 aaaa! teraz rozumiem! tez bym cie nie chciala obrazic, wiec powiem krotko, ze nie mozesz mnie obrazic. tak, to prawda, niektore wypowiedzi na tym forum sa smieszniejsze nawet od sejmu, np. twoja o wielkomiejsckich damulkach-pseudoelegantkach. i za co? za to, ze osmielilysmy sie otwarcie powiedziec, ze ubrania z tej strony nadaja sie tylko dla tirowek. czyzbys??? a przynajmniej malowiejska elegantka? cos zabolalo? w takim razie przepraszam w imieniu swoim i innych wielkomiejskich elegantek, naprawde niechcacy! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: jajcaro... 15.02.06, 15:05 Elegantki śmieją się z tipsiar, tipsiary z elegantek i wszystkim jest wesoło:) Jak miło:) I słonko świeci za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:11 chciałam poprzeć twoją wypowiedz,ja tam kupiłam sobie bluzkę i nie czuję się tirówką ani tipsiarą. Uważam ze każdy wybiera sobie ciuchy gzdie chce,ja naprzykład leje z damulek ,które mją 25 lat i łażą sztywno ubrane jak by miały 100 lat. A jak będa sie ubierać jak beda miały 5o lat-tak samo. A co są za ciuchy ,te markowe no metke mają n i fajną cene. Tak to wszystkie piszą ,ze poubierane jak nie wiadomo co,a założe sie że ubierają sie tam gdzie wszyscy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jajcaro... 15.02.06, 15:08 jajcara3 napisała: > większość z was - tzn pseudoelegantek kupuje > swoje ciuchy na bazarze, a tylko tu na forum struga wielkomiejsce damulki > hehe :D z pewnoscia wiesz to z wlasnego doswiadczenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:14 moja druga, ja w przeciwieństwie do ciebie nie udaję kogoś, kim nie jestem w rzeczywistości :P Sama pewnie ganiasz ze ścierą po czyichś domach, więc tutaj możesz dawać upust swoim kompleksom :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:14 cioccolato_bianco napisała: > jajcara3 napisała: > > > większość z was - tzn pseudoelegantek kupuje > > swoje ciuchy na bazarze, a tylko tu na forum struga wielkomiejsce damulki > > > hehe :D > > z pewnoscia wiesz to z wlasnego doswiadczenia?:) A ty gdzie sie stroisz ? W lumpeksie??No tam sa orginalne i niespotykane ciuchy,heh A może masz na koncie dużo euro,to przepraszam że obraziłam. Bo cała jesteś w Gucci. Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:18 Hehe no i wydało się gdzie sie ubierasz a swoją drogą to masz niezłe rozeznanie. Nie wiedziałam że w lumpeksach można kupować markowe ciuchy :P Dobra, kończę na dzisiaj :P Zyczę powodzenia w szmateksie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaska237 Re: jajcaro... 15.02.06, 15:28 jajcara3 napisała: > Hehe no i wydało się gdzie sie ubierasz a swoją drogą to masz niezłe > rozeznanie. Nie wiedziałam że w lumpeksach można kupować markowe ciuchy :P > Dobra, kończę na dzisiaj :P Zyczę powodzenia w szmateksie :P Sorry ,to nie pisałąm do ciebie tylko do tej chocolatte co tam z tobą gadała i moze zle użyłam odpowiedzi,jeszcze raz sorry.Ja podzielam twoje zdanie że nieważne za ile ale jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: jajcaro... 15.02.06, 15:50 Ten komplecik tylko moze byc na obrazku bo na ciele szybko sie porwie i poleca oczka jak w rajstopach . To taka tandetna robota na pierwsze wrazenie i radze ci go oszczedzac dla meza zalozyc i zaraz delikatnie zdjac a w zadnym wypadku w tym nie spij . Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: jajcaro... 06.03.06, 07:40 Zdziwiłabyś się :P Od kiedy zamóiłam ten komplecik to nie tylko często go nakładam (rewelacyjny jako piżamka), ale równie często go piorę i żadnych problemów nie mam z nim :P Róznica między nami jest zasadnicza - nie lubię płacić za samą metkę, ale za rzecz, która jak się w 99% przypadków okazuje jest naprawdę solidna i dobrej jakości. A co do tandety - widziałaś może serial "Niania Frania" ?? Tak się skłąda że wolę wyglądać kobieco i ubierać się w stylu podobnym jak Frania, niż być bezpłociową i niepociągającą Karoliną. To tyle ode mnie. A tak przy okazji: co ma wspólnego ze sobą snop i snob? - słomę: snop cały jest ze słomy, a snobowi/snobce słoma wystaje z butów <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-81 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 15:35 Słabe te fatałaszki i chyba nie najwyzsej jakosci :/ Ja sie nie zdecyduje! Aha.... coś mi sie wydaje ze to po prostu R E K L A M A !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poike8 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 15:40 Brzechwa: "(...)Niech rozsądzi nas Kapusta (...) Moi drodzy, po co kłótnie, po co Wasze swary głupie (...)" itd. Pozdrawiam dziewczyny : ) Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 15:45 Te ciuchy na podanej stronie sa wybitnie bazarowe i prawdopodobnie producent szyje na zamowienia w budkach . w stylu nibymodnym lecz niedopracowanym i niewykonczonym . W stylu " gdzies dzwonia tylko w ktorym kosciele " a mowie w szczegolnosci o sukienkach bo je przejrzalam . Sweterki zwykle a bluzka tandetna . Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 18:43 Mam pytanie. Otóż. Jestem z małego miasta. Nie należę do grupy "pokazujących co mają" - np. biust. Nie jestem tipsiarą. Obejżałam kilka sukienek z tej strony - niektóre mnie się spodobały. Jednak - na dzień dzisiejszy nie stać mnie na nie. Zdarza mi się kupować na bazarze i w lumpkach. Czy jestem gorsza? I do jakiego typu kobiet mnie zaliczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kupilam fajną bluzkę 15.02.06, 19:07 Sliczna ta rozowa bluzeczka ! Tez sobie taka kupie i powycinam kwiatuszki . Ustroje nimi wszystkie rosliny w domu beda wygladaly jak w "kwitnieniu" i jeszcze zrobie wiekszy bukiet na okno ! Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kupilam fajną bluzkę 16.02.06, 10:42 Zmienilam zamiar ! Na co mi kwiatki w domu ? Powycinalam i ulozylam w ogrodku przed domem ! Teraz wszyscy przechodza i podziwiaja moje rozowe sniegowe roslinki . Powiedzialam , ze nasionka dostalam z Japonii hehe i ludzie w to wierza . Zostal mi jeszcze skrawek , przystroje lale na samochod bo kuzyn sie zeni w marcu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kupilam fajną bluzkę 16.02.06, 11:29 Hiacynto, czy zechcesz zostać moją żoną?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight tako rzecze luna 16.02.06, 11:50 ech. ja nie rozumiem jednego. dlaczego niektore osoby od razu krzycza, ze jesli ktos nie lubi ciuchow w 'stylu' tych z REKLAMOWANEJ strony [ulala], to od razu: 1) jest za gruby, zeby w te wspaniale ciuchy wejsc i nie ma odwagi [sic!!!] takich rzucajacych sie w oczy rzeczy nosic, 2) jest snobem i tylko gucci jest godne spoczywania na jego jestestwie, 3) zazdrosci i jest szara, bezksztaltna mysza, odziana zawsze w bury worek jutowy. otoz nie. ekstrawagancki, modny, inny niz to, co ma na sobie co druga kobieta na ulicy zdecydowanie nie rowna sie rozowy, zrobiony z materii przypominajacej firanke, kusy. tyle mam do powiedzenia. i tyle juz bylo polemik z wielbicielkami odziezy prezentowanej na stronie ulala i jej podobnych, ze szkoda slow. mi tam nie wadzi, ze sa kobiety, ktore lubuja sie w tandecie - kazdy nosi to, co lubi. ale czemu kazda z Was tak sie rzuca i od razu wykrzykuje, ze 'zazdroscicie, wy snobki, grube etc. etc.'... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kupilam fajną bluzkę 16.02.06, 12:29 Ta pani na zdjeciu wyglada jak Barbie ... Moja Dolly co bedzie jechac na masce caru jest co prwada blondyna z lokami ale umie chodzic i robi siku ! Ten rozowy to wymarzony kolor dla mojej Dolly i bedzie pasowal z bialymi wstegami . To nie jest zadna tandeta tylko klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
flaminia Re: kupilam fajną bluzkę 17.02.06, 12:27 hyacinth.bucket napisała: . > To nie jest zadna tandeta tylko klasa ! pierwsza klasa szkoly podstawowej w Pcimiu Gornym? F. Odpowiedz Link Zgłoś
jajcara3 Re: kupilam fajną bluzkę 06.03.06, 07:45 flaminia napisała: > hyacinth.bucket napisała: > > . > > To nie jest zadna tandeta tylko klasa ! > > pierwsza klasa szkoly podstawowej w Pcimiu Gornym? Nie, w Flaminie Górnej > > F. Odpowiedz Link Zgłoś