olahej 18.02.06, 17:09 brałyście kiedyś udział w jakimś programie oferującej, metamorfozy?? POdobał wam się efekt??? A może chciałybyśie wziąć udział?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pump_it_up Re: metamorfoza 18.02.06, 17:19 w sumie to nie chcialabym, bo jestem niesmiala i wystep w tv to bylbaby zenada dla mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: metamorfoza 18.02.06, 17:21 ja bym nie chciala bo tak:kolory wlosow zmieniac nie chce,dlugosci anmi fryzury tez nie,podoba mi sie jak sie malkuje i tego tez zmieniac nie chce no i moje ubrania tez mi sie podobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: metamorfoza 18.02.06, 17:28 Też bym nie chciała brac udziału w takim programie.Ja chyba sama najlepiej wiem w czym się dobrze czuje.Chociaż z drugiej strony ciekawa jestem co taki stylista mógłby dla mnie wymyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: metamorfoza 18.02.06, 20:25 jak ide na zalupy a perfumerach robia mkakijaz i mi sie chce, to zawsze biore udzial i zawsze prosze pania makijazystke o cos innego a zawsze podobnie wygladam;) a bardziej radykalna..., hmmm. sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: metamorfoza 18.02.06, 20:43 Nie, poniewaz: - nie zgodzilabym sie na zmiane fryzury oraz farbowanie wlosow - nieskromnie powiem, ze lubie swoj wlasny styl i nie chce innego :D Ale za to bardzo chetnie oddalabym swoja twarz w rece dobrej makijazystki czy wizazystki (jak zwal tak zwal, o makijaz mi chodzi :D). Chcialabym zobaczyc jak wygladalabym z takim 'profesjonalnym' makijazem, zwlaszcza, ze sama niezbyt czesto sie maluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaarownicaa Re: metamorfoza 19.02.06, 21:24 Ja chętnie wziełabym udział w metamorfozie.. Chciałabym może zmienić makijaż (?) ale nie wiem konkretnie na jaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: metamorfoza 19.02.06, 21:39 Chciałabym aby mnie kiedyś na ulicy zatrzymali strażnicy mody i wlepili mi mandat.Kto ogląda ten program na canale club to wie o co chodzi. Do rodzimych programów o tej tematyce,jak Musisz to mieć,nigdy bym się nie zgłosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: metamorfoza 19.02.06, 21:52 kiedys zmienilam prace, bo pracodawca koniecznie chcial zebym ufarbowala wlosy nie ze mna takie numery Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: metamorfoza 19.02.06, 22:20 nie, nie chcialabym. lubie swoj image ;D Odpowiedz Link Zgłoś