gwiazdkaaa 12.03.06, 10:06 Chcialabym kupić sobie płaszcze, ale szczerze mówiąc nie widze nic ciekawego jak narazie w sklepach :( Coś takiego mniej wiecej allegro.pl/show_item.php?item=91472554 jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesa20 Re: płaszczyk 12.03.06, 11:14 kolor, 'białe opalizujące cekinki' zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: płaszczyk 12.03.06, 12:39 jak dla mnie malo wiosenny, a cekinom tez dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: płaszczyk 12.03.06, 12:59 marynarka pokazana w 1 okienku jako sinequanone i plaszcz pokazany jako sinequanone to dwie rozne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: płaszczyk 12.03.06, 14:26 mnie się kolor nie podoba, krój OK widziałam podobne jesienią na bazarze za 80 zł, ale dobrą jakością raczej nie świeciły... i przypadkowo rzucił mi się w oczy podobny czarny w carrefurze za 60zł... co do dobrych sklepów- nie mogę się wypowiedzieć, podobnych nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: płaszczyk 12.03.06, 14:58 Juz abstrahujac od tych cekinkow, to taki "chanelopodobny" material, zwlaszcza jesli jest jasny i kiepskiej jakosci potrafi sie brzydko zeszmacic, wypchac na rekawach itp. Ogolnie nie polecalabym. Kup sobie lepiej cos zamszowego, bedziesz miala z niego pozytek co najmniej na kilka sezonow. Ja sobie wlasnie ostatnio kupilam w Morganie taki zamszowy plaszczyk do kolan w kolorze piaskowego bezu. Na wiosne - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
silverlode Re: płaszczyk 12.03.06, 17:25 no wlasnie kolor jakis taki nietrafiony pozdrawiam, silverlode Odpowiedz Link Zgłoś