oxy_gen_86 17.03.06, 09:43 NAsicie te wszystkie "dodatki"? Mozecie podpowiedziec w jaki sposob urozmaicacie nimi stroj? Jak wiazecie,gdzie zakladacie itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 09:48 apaszki wiaze gdzie sie da, w pasie, za ramiaczkiem sukienki, na biodrach, wokol szyji, we wlosach, przy szlufce w spodnicy ..... (pokazywalam zreszta kiedys na galerii moda) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 10:03 ja lubie szaliki :) od dluugich, waskich do szerokich szali. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 10:06 zgadzanm sie z tralalumpkiem:) ja lubie male apaszki przewiazane w pasie, na szyji natomiast lubie nosic dlugie szale kupowane w indyjskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 10:13 Hmmm widzialam juz pore razy takie "zestawienie" i moze sie zdecyduje.... Poki co robie opaske i nosze na glowie przy rozpuszczonych wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 10:11 uwielbiam szaliki i apaszki, grube i male, dlugie i krotkie. dokladnie wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 12:57 ja nosze podobnie jak cioccolato bianco długie szaliki cienkie na szyi.a najczesciej kupuje takie szaliki w ciucholandach i nosze jako opaske na włosach irozpuszczonych i spietych.natomiast bardzo mi sie nie podoba jakas dziwna moda na wiazanie długich szlikow przysamej szyi.taki kolnierz sie robi.okropnie to wyglada.tak tylko nosze arafatkie:)i szliki pilkarskie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Apaszki, chusty...itd. 17.03.06, 13:08 Zawsze mam przy sobie czarny szal,w cieplejsze dni zastepuje nim sweter,w zimne jest zwyczajnie szalikiem.Mam tez kilka chust,czarna koronkowa,czerwona i fiolkowa szydelkowe,a takze "cepeliowskie"i to one wzbudzaja chyba najwieksze zainteresownie:) Odpowiedz Link Zgłoś