tralalumpek Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 12:10 modnie a nawet bardzo modnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 12:53 w zime to prawie non stop w domu, ale teraz na wiosnę to spacerujemy sobie. spędzamy czas we dwoje i tak nam najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 13:03 Popijam piwko ze swoim M. Latam po koleżankach na ploty;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea zajebiście :) 31.03.06, 13:02 zwykle z chłopakiem, ze znajomymi, z przyjaciółką lub z koleżankami z uczelni. Na spotkaniach, imprezach itp. Dziś idę do teatru z moim kochaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 13:16 czasami pytam sie sama siebie- czemu nie smigam na imprezy, do baru, ale przeciez na siłę nie będe chodzic. u mnie w miescie nie ma za bardzo atrakcji. siedzimy więc w domku. ale obiecuje że juz zacznę więcej sportów uprawiac Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 13:37 W mieście z przyjaciółmi, jeśli tylko mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 13:38 ucze sie do matury :( dzis szczegolna teoria wzglednosci i rozniczkowalnosc :( szkoda ze sprezylam sie dopiero teraz, na miesiac przed atura mam jeszcze tyyyle pracy ze konca nie widac, za to mature juz widac doskonale :( Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Jak spędzacie piątkowe wieczory? 31.03.06, 13:45 Zależy od piątku... bardzo różnie... Dziś chyba przed kompem... czas plakacik zaprojektować, zdjęcia obrobić... a na imprezę nie mam chęci bo urwałam sobie wczoraj na squashu pół pośladka... Odpowiedz Link Zgłoś