mariola.plotkara 02.04.06, 10:05 podajcie prosze konkretne modele dzinsów bo musze sobie jakies kupić a konkretne nazwy duzo mi ułatwią:)aha chodzi mi o lee,wrangler,levis dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagula7 Re: Biodrówki rozszerzane na dole,jakie modele? 11.04.06, 17:38 zalezy od twojej sylwetki jakie biodrowki trzeba kupic. ale jesli chodzi o rosrzezane na dole to malo sie na tym znam... ale cus sie znajdzie...(tylko jeszcze nie teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_mlynarczyk Re: Biodrówki rozszerzane na dole,jakie modele? 11.04.06, 18:22 Biodrówki, a szczególnie te rozszerzane na dole nie są już dawno modne, więc zastanów się czy wogóle takie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Biodrówki rozszerzane na dole,jakie modele? 11.04.06, 21:56 Czy jeśli teraz rurki są modne a mi całkiem nie leżą, to mam je kupić mimo tego, że wyglądam w nich delikatnie mówiąc niekorzystnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
galja Lee 11.04.06, 22:56 Kup sobie GALE w Lee. Sa super.Nie sa rurkami, sa proste, a w butach sprawiają wrażenie lekko rozkloszowanych, ale rozszerzane nie sa. Sa idealnymi diodrówkami. Ja zawsze kupowałam rozszerzane, bo korzystniej właśnie się wygląda, taraz taki model jest dla mnie naj.przekonaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_mlynarczyk Re: Lee 12.04.06, 00:00 Nie da się wyglądać niekorzystnie, jeśli spodnie są dobrze dobrane. Odpowiedz Link Zgłoś