liselle 10.05.06, 13:06 Ja jeszcze raz w sprawie paczki z UK.:)(wiem, wiem, przynudzam:))Ale czy jak nadawalaś te przesylki to na formularzu nadania mialaś jakiś numer przesylki wpisany? Czy paczki zwykle takiego numerku nie mają.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemon55 Re: Do Lemmon55!:) 10.05.06, 17:18 Znalazlam stary kwitek. Nadawalam paczki Signed for (tzn. z podaną wartością zawartości). I na kwitku jest : podana wartość, waga, i jest coś takiego jak Reference (to chyba jest numer nadania). Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Do Lemmon55!:) 10.05.06, 17:19 Czasami też wysyłałam paczki nieubezpieczone. I docierały. Tylko,że listonosz wrzucał je do skrzynki jak list. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Do Lemmon55!:) 10.05.06, 17:25 dzięki, kochana jesteś :** No ta niestety nie jest ubezpieczona:( Wiekszość sprzedawców na ebayu nie ubezpiecza. Tutaj chyba nie da rady do skrzynki wrzucić bo tam dwie pary butów są:) No nic, mam nadzieję że dojdą:)Ale niecierpliwie się jak diabli:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Do Lemmon55!:) 10.05.06, 17:27 Dojdą, dojdą :) Nie martw się!!! :) Pochwal się, jak je dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś