Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Factory Ursus

30.05.06, 14:17
    Była któraś z Was ostatnio? Czy otworzyli już jakieś nowe sklepy? A jeśli tak,
    to czy jest w nich coś wartego obejrzenia?

Aaaa tam... Cicho byc!
    Obserwuj wątek
      • megani Re: Factory Ursus 30.05.06, 17:10
        Byłam w ten weekend, jest już otwarte nowe skrzydło, przybyło pare fajnych
        sklepów. Na pewno warto się tam wybrać, jeżeli chce się kupić coś taniej. Ja
        kupiłam torbę na lato w Solarze za 50 % ceny-49,90, super szal w reserved za 10
        pln, pasek za 7 pln, spodnie brązowe fajne za 55 chyba, spódnice za 19 zł. W
        fajnym nowo otwartym koara kolczyki za 15 zł, mój mąż kilka koszulek na lato.
        Polecam, zawsze coś można wyszperać, a sklepów po otwarciu drugiego skrzydła
        jest dużo.
        • rysia30 Re: Factory Ursus 30.05.06, 17:31
          A czy benetton jest już czynny?
          • kasiunia62 Re: Factory Ursus 30.05.06, 20:16
            oo to się przejdę jutro :) na szczęscie mam blisko
          • pepegi Re: Factory Ursus 01.06.06, 14:32
            Byłam wczoraj. Benetton jeszcze nieczynny. Z nowych sklepów jedyną znaną mi
            marką jest Gatta. Fajne przecenione gatki po 5 zł (najzwyklejsze w świecie
            bezszwowe, białe i czarne). Rajstopy we wzorki przecenione z 14 na 5 zł.
            Co do reszty - jak powiedziałam - bliżej mi nie znane marki, ale ja jestem mało
            zorientowana w tej kwestii. Głównie ubrania, jeden czy dwa sklepy z butami
            (m.in. Gekko).

Niestety oprócz majtek kupiłam sobie tylko koszulkę na ramiączka w Tatuum.
            Szukałam kostiumu kąpielowego i niestety z mojego punktu widzenia w Factory
            obecnie jest syf, malaria i korniki. :)
        • pepegi Re: Factory Ursus 31.05.06, 10:56
          Dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;)
          • ktosik102 Re: Factory Ursus 31.05.06, 23:11
            a jakie mniej wiecej sa te sklepy co sie otworzyly? chodzi mi o nazwy ;p
      • heart_of_ice Re: Factory Ursus 01.06.06, 00:58
        naprawde jest tam cos ciekawego? jak bylam tam rok temu, to rzeczywiscie - ceny
        bardzo kuszace, ale modele wszystkiego - tzn butow czy ciuchow - sprzed 5ciu
        sezonow:)
        mozna bylo kupic torbe albo pasek i chyba bielizne, ale cala reszta wygladala,
        jak wyciagnieta ze starego magazynu:)

Pauli
        --
        bywam na Łysej Górze:)
      • hotally Re: Factory Ursus 01.06.06, 14:40
        Byłam tam 2 razy. Pierwszy raz w wakacje rok temu- kolega mojej kolezanki
        powiedział, że tam jest wszystko po hurtowych cenach. Weszłyśmy i sie
        załamałyśmy...
        1. stare kolekcje, odpady z innych galerii, czesto poprute
        Drugi raz byłam w zimę z kolezanką z roku, nie chciało Nam sie isc na zajęcia
        więc zaproponowała zakupy: GM,a pozniej Factory... Miałam kaca, pełno ludzi,
        kolejki, do tego jeszcze nic ciekawego nie znalazlam...

ale trzeba miec po prostu czas, cierpliwość aby znalezc cos fajnego.
      • miki216 Re: Factory Ursus 01.06.06, 15:20
        Jakis czas temu bylam w Faktory, rzeczywiscie, wyglada jak salon odrzuconych.
        Jak na kolekcje, ktore sa z zeszlego roku sa to rzeczy wciaz za drogie,
        nieciekawe. Podobno znacznie lepsze jest centrum w Piasechnie - Fashion house -
        czy jakos podobnie.
      • malgoniak Re: Factory Ursus 01.06.06, 17:48
        ceny wysokie np. w jackpot, solar, pepe jeans nadal tanio nie jest, za to mało
        co ciekawego; jak się chce coś neutralnego np. biały podkoszulek czy brązową
        bluzkę to może się i znajdzie, ale raczej nic modnego i na czasie; dziwne, bo na
        wyprzedażach ceny są dużo niższe niż tam, wg mnie jak ktoś ma tam daleko, to nie
        warto się fatygować, ja lubię bieliznę w calzedonii, głównię po to tam jeżdzę,
        ale dla samych ciuchów to nie warto i nie wiem jak jest ze zwrotami, bo to
        przecież przecenione
      • lilarose Re: Factory Ursus 02.06.06, 10:07
        Byłam tydzień temu w Factory, kupiłam sobie za 19 zeta spodnie w H&M, i trochę
        bielizny a atlanticu i tym drugim sklepie z bielizną. Zawsze mogę tam coś dla
        siebie wygrzebać, ale na codzień mam dość daleko i nie po drodze, niestety
        • megani Re: Factory Ursus 02.06.06, 10:26
          Jest sporo rzeczy na które nie warto spojrzeć, ale na pewno można coś fajnego
          zawsze wygrzebać. Wiadomo, że nie ma tam rzeczy, które są obecnie w sklepach bo
          chyba każdy się orientuje czym jest outlet. Ja zawsze jak pojadę to kupię coś
          fajnego. Z tym że jest drogo równiez się nie zgodzę, np.torbę którą kpuiłam w
          Solarze za 49,90 (przecena 50 %) widziałam na allegro za 69,90 zł. Mnie nie
          bardzo stać na regularne zakupy w drogich sklepach, więc Factory mi się bardzo
          podoba.
          • aniav244 Re: Factory Ursus 07.06.06, 12:00
            czy mozecie podać dokładniejszy namiar na ten sklep, na jakiej ulicy??? nie
            jestem z warszawy ale chciałabym tam zajrzec w najbliższym czasie
            • e.m.i1 Re: Factory Ursus 07.06.06, 14:05
              FACTORY Warszawa Ursus
              pl. Czerwca 1976 r. nr 6
              02-495 Warszawa
              tel: (+48 22) 478 22 70
              fax: (+48 22) 478 22 90
              e-mail:
              komunikacja@neinver.com

To ja teraz spytam, czy tam mozna jakos dojechac z Dworca Zachodniego?
              • pepegi Re: Factory Ursus 07.06.06, 14:14
                Najłatwiej pociągiem podmiejskim (2 przystanki). To jest bardzo blisko stacji Ursus.
                • e.m.i1 Re: Factory Ursus 10.06.06, 20:37
                  To z zachodniego jezdza pociagi? Chyba czegos nie zauwazylam...:) Moze mi ktos
                  cos wiecej powiedziec? Te pociagi czesto jezdza?
                  A jakiegos autobusu z Zachodniego nie ma? Wczesniej moge wysiac tez obok Okęcia
                  przy Krakowskiej, przystanek "okęcie":) Moze stamtad bedzie latwiej sie dostac?
                  Nigdy w tamta strone nie jechalam, wiec nie mam pojecia, a wybieram sie w
                  przyszlym tygodniu.
                  Pomozcie:)
                  • gaggi Re: Factory Ursus 12.06.06, 09:47
                    Z Okęcia autobusem 177 - tylko w kierunku "Ursus Ratusz" (ja sie wpakowalam na
                    Odolany i wylądowałam w jakiejś wagonowni:)) Wysiadasz na ostatnim przystanku.
                  • pepegi Re: Factory Ursus 12.06.06, 10:12
                    Wszystkie pociągi podmiejskie w kierunku Żyrardów, Grodzisk Maz., Skierniewice.
                    W zwykły dzień w szczycie co 10-15 min., w weekrndy co 30 min. A ile lat
                    mieszkasz w Wawie, że nie zdążyłaś zauważyć, że z Zachodniego jeżdżą pociągi? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka