Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Modny jest teraz gol Kuszczaka

01.06.06, 14:43
    www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8
    miał chłopak pecha.... ale ja znalazłam lepszy:

www.youtube.com/watch?v=EWp_rADTuIQ
    Obserwuj wątek
      • lucy215 Re: Modny jest teraz gol Kuszczaka 01.06.06, 16:03
        Kuszczak wpuszczak :D
        piłką się nie interesuje, ale wciąż powtarzam pytanie, czemu nasz bramkarz nie
        strzela goli ?:D
      • big2.munich Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 16:16
        Nie zapomnij o zakupach w Niemczech! LV, Gucci i inne sa tu tansze na stronach
        eluxury. A gdzie dokladnie jeszcze gra nasza druzyna? Na pewno w Dortmundzie i
        Gelsenkirchen, to wiem...

Bedziesz w Monachium? Tu to jest wybor!
        • hotally Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 19:29
          Jeszcze nie wiem co ubieram :(( Pogoda wszystko komplikuje, bo będzie pewnie
          zimno....
          dupa

Gramy w Gelsenkirchen, Dortmundzie i Hanoverze :)

A na zakupy na pewno sie wybiore
        • hotally Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 19:30
          Ja lece juz 6 czerwca w najblizsza srode :)) Czyli jeszcze zobacze dopięcia na
          ostatni guzik przed Mundialem.... wracam 21.6. i pozniej znowu jadę do
          znajomych , ktorzy wynajeli tam wille na miesiąc :)
          • kinga38 Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 19:33
            hotally to super wyjazd Ci się szykuje:))))Baw się dobrze!!!
            • hotally Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 20:49
              Na pewno niezapomniane :)))
              dzieki! Kibicujcie w Polsce jesli nie jedziecie, ale tak jak przystało na
              Polaka ;]
        • pianazludzen Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 20:19
          a ja, big2munich, najprawdopodobniej spędzę następny rok na TUM!

super, Monachium to wg mnie najfajniejsze niemieckie miasto!
          • magdaksp Re: Ally i co ubierasz na Mundial? 01.06.06, 22:37
            szosty czerwca to wtorek:)tak to jest jak sie powoluje boruca(rowniez zawinil
            przy pierwszym golu)i kuszczaka zamiast kogos tak doswiadczonego jak dudek
          • big2.munich Pianko a co Ty chcesz studiowac na TU? 01.06.06, 23:21
            Architekture? Jesli Ci sie uda z miejscem, to pierwsze co musisz zrobic, to
            postarac sie o mieszkanie - najtaniej jest w Studentenwohnheim lub w
            Wohngemeinschaft.
            Monachium to dla mnie najpiekniejsze miasto Niemiec, ale tez i najdrozsze w BRD
            i to pod kazdym wzgledem. Krewni z Dortmundu zawsze narzekaja na ceny w M. -
            ale i tak moga byc zadowoleni, bo nie musza placic za nocleg.
            • pianazludzen Re: Pianko a co Ty chcesz studiowac na TU? 01.06.06, 23:38
              To taki program stypendialny, architektura, jeden rok. Zakwateroowanie jest
              już "zaklepane" w Willi Graf Wohnheim, koło Olympia Park.

Nie chcę zapeszać ale mam nadzieje że wszystkie formalności zostaną dopełnione
              do końca. Tak się cieszę, suuuuper :)
              • big2.munich Re: Pianko a co Ty chcesz studiowac na TU? 01.06.06, 23:51
                To trzymam kciuki!
                Daj znac jak sie uda.
                A od kiedy - semestr zimowy czy letni?
                • pianazludzen Re: Pianko a co Ty chcesz studiowac na TU? 02.06.06, 00:03
                  WS 2006 i SS 2007. dziękuję, pozdrawiam!
      • big2.munich Re: Modny jest teraz gol Kuszczaka 01.06.06, 23:14
        W Niemczech juz wszystko jest robione pod Mundial - nawet zniesiono tymczasowo
        prawo o zamykaniu sklepow w niedziele i z tego co wiem w miastach mundialowych
        beda domy towarowe nawet czynne w niedziele.

Oj bedzie sie tu dzialo... Wszyscy barmani i hotelarze ciesza sie juz na duze
        utargi, a i nie latwo jest dostac nocleg w Monachium przez okres Mundialu.
        Moja znajoma chciala na dwie noce wynajac pokoj w hotelu Bayerischer Hof (wraz
        z Rafaelem nalezy do najlepszych hoteli w M.) , w ktorym sie zawsze zarzymuje
        bedac w Munich, ale jej odmowiono. Chciano aby wziela od razu na caly tydzien.
        Na szczescie na lotnisku w Kempinskim nie robia takich szopek.

• weronka77 Re: Modny jest teraz gol Kuszczaka 01.06.06, 23:20
          Monachium...ukochane,mieszkałam jako dziecko;-))
        • magdaksp Re: Modny jest teraz gol Kuszczaka 01.06.06, 23:25
          powinni sie raczej przyszykowac na rozróby bo niemcom polacy napewno nie
          odpuszca miedzy innymi za pewne koszulki..."w 1939 pokonalismy polakow w 28
          dni w 2006 pokonamy w 90 minut"
          • big2.munich Co Madziu? I bedziesz dumna z takiego... 01.06.06, 23:37
            zachowania pseudo-kibicow? Bo ja nie!!! To straszny wstyd! Wystarczy, ze te
            gnojki juz narozrabialy w Warszawie.
            Zreszta normalni ludzie wiedza, ze te koszulki to jakas neonazistowska
            prowokacja grupki mlodych, bezrobotnych, niedouczonych idiotow z bylego NRD.
            No, ale pseudo-kibice nie naleza do normalnych ludzi i sa tez w wiekszosci
            nazistami - POLSKIMI (SIC!)

Czesc i chwala, ze polska druzyna nie gra w Monachium!
            • magdaksp Re: Co Madziu? I bedziesz dumna z takiego... 02.06.06, 00:46
              dlaczewgo ci sie wydaje ze bede dumna.niewiele wiesz widze okibicach bo
              pseudokibice czy hools wcale nie sa ww wiekszosci nazistami ,nie wiem skad masz
              takie dane.pozatym rozróby napewno będa bo niemcy swoim zachowaniem je
              prowokuja . rozróby zawsze są na mistrzostwach.były w holandii i
              belgii,portugalii i były takze wczesniej.tego sie uniknąć nie da.toze wiekszoc
              chuliganow niemieckich to naziści(chociaz wcale nie jestem tego pewna)to nie
              znaczy ze tak jest wpolsce.ja akurat wtemacie kibicowskim jestem zorientowana
              wiec nie pisz oczyms o czym nie masz pojecia.aw warszawie kibice legii pokazali
              jak kochaja swoja stolice.bydło i juz.inie ma co sie tlumaczyc ze to tylko mała
              grupa aniue prawdziwi kibice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka