ell9 08.06.06, 22:10 Mam nadzieję, że bardzo miło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:11 okropnie. jak i inne dni od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:12 milo dostalam wkoncu maila na ktorego dlugo czekalam Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:13 same problemy. jeden za drugim. ale coz, zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:16 dzieki za dobre checi.. :) ale obawiam sie, ze nie. i w ogole nie chce mi sie juz o tym wszystkim myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 ell9 08.06.06, 22:34 muszę przyznać ze tą piosenką mnie urzekłaś:) kogo to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:12 dziekuje, u mnie wszystko w porzadku a jk tobie leci? Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:13 dobrze, dziękuję. Dzisiaj miałam pracowity dzień. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:18 Szalenie miło. 10 godzin w pracy, bieg po zakupy z wywieszonym jęzorem, sprzątanie, zmywanie... i właściwie to mój dzień zaczyna się dopiero teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:20 Wstałam o 13, wypiłam bardzo słabą kawę, zadzwoniłam tu i ówdzie, poszłam do spożywczego po zakupy, zrobiłam obiad, i druga bardzo słaba kawa, obejrzałam film, przeczytałam 50 stron, napisałam pół zdania, teraz są Gotowe na wszystko, potem znowu przez kilka godzin będę się bać iść spać, i tak od roku O, a teraz niech tu kolejne ćwierkają co kupiły, za ile, w jakim kolorze i czy pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 23:04 a nuż się nie obudzę, a nuż się obudzę nie jako ja a łyżka na to hehe Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:21 mi jeszcze nie minal :) na sniadanie najadlam sie czekolady i orzechow wloskich plus kawa... potem praca... kurczak w jakims tajskim sosie kokosowym na lunch.... praca praca... jakos ciezko mi dzis wysiedziec w biurze, wiec o wpol do drugiej sie urwe i pojade do domu. zamierzam jeszcze dzis poplywac, posprzatac mieszkanie i obejrzec jakis fajny film. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: jak minął Wam dzień? 08.06.06, 22:27 calkiem mily dzien, pochodzilam po miescie, zrobilam kila zdjec, cieplo, zajrzalam do kilku sklepow, ale nic nie kupilam, ni chcialo mi sie mierzyc, ucieklam przed problemami, niestety wieczorem zadzwonil telefon i uslyszalam to czego nie chcilam uslyszec, nie chce mi sie wracac do Polski :( Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: jak minął Wam dzień? 09.06.06, 00:17 moj dzien mijal dobrze, ale jedna wiadomosc zniszczyla wsdzystko doszczetnie... Odpowiedz Link Zgłoś