starawyjadaczka 09.06.06, 20:57 Widac flagę tej maupy, no!!!!:DDDD Jest skubana na mundialu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 20:58 a ja wlasnie tez ogladam ale zaraz sie przyjrze gdzie ta flaga;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 20:59 W polskim sektorze oczywiscie, w gornych rzedach :))) Ale jej zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:01 myslalam ze gdzies na dole tej jej flagi powinnam wypatrywac;) zaraz sie pogapie..., tez bym chciala tam byc... juz dawno na meczu nie bylam;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:02 ALLY jak wol na bialo czerwonym tle :) gorne rzedy, wisi :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:04 nareszcie dojrzalam, bo tych pilkarzy bez sensu pokazuja zamiast flage Ally;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:02 i tak sie wykrzyczeć! za wszystkie czasy i powywijac flagą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:03 kurde jak olewalam mundial tak wystrzelilam jak z procy flage Ally zobaczyc nooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:07 ja mam flage ale nie mam drazka wiec w moim pokoju wisi;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:13 zmarnowali takie piekne 3 szanse, ze zaczynam sie bac... :] Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:17 generalnie kiepsko to widze, bo niby sa czesciej przy pilce, ale Ekwador ma bardzo szybki atak, nie mija 20 sekund jak juz sa pod nasza bramka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 21:36 a my dzis w pracy wyniki meczu typowalismy, i ja na 1:0 dla PL typowalam, slowem: nie za dobry ze mnie typujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka jestem zalamana 09.06.06, 21:49 Graja jak ostatnie pierdoly, tyle pilek zmarnowali, jakby bali sie atakowac, ekwadorczycy w permanentnym ataku, mocne pilki, zdecydowane, a my sie cofamy, podajemy jak na spotkaniu towarzyskim.... niech ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 21:50 tez widzialam ta flage ale niech ally nie liczy ze ta flaga na stadionie legii ,gdy reprezentacja bedzie grac,zaiwsnie.:)zdziwi sie dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 21:53 magdaksp napisała: > tez widzialam ta flage ale niech ally nie liczy ze ta flaga na stadionie > legii ,gdy reprezentacja bedzie grac,zaiwsnie.:)zdziwi sie dziewczynka. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 21:54 magda, zupelnie nie rozumiem co masz na mysli. jakis taki agresywny twoj post czy mi sie wydaje hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 21:58 alex_koz napisała: > magda, zupelnie nie rozumiem co masz na mysli. > jakis taki agresywny twoj post czy mi sie wydaje > hmmm bo ja poprostu za takimi osobami nie przepadam.aflaga nie zawisnie bo ludzie ktorzy rozwieszaja flagi(kibice legii)na taka wioche sie nie zgodza,zreszta juz dopytywalam czy zawisnie i wszyscy zgodnie twierdza ze nie:)mimo ze niejestem kibicka legii to bardzo sie ztego ciesze.pozatym nikt nie robi flag z wlasną ksywką ,flagi robi sie z nazwami druzyn albo miastami.zapewniam cie ze wsrodowsiku kibicowskim taka flaga to naprawde wioska straszna Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:02 jak dla mnie swietny pomysl, widac ja w telewizji, osiagnela to, co zamierzala- widzimy wszyscy jej flage. i ja jej gratuluje, bo sie jej udalo :) walic, czy flaga zawisnie na stadionie, czy nie, to sie okaze, jednak cel osiągnela :D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:04 dokladnie. flage widac. Ally na pewno sie dobrze bawi. i o to chodzi;) zeby tylko lepiej grali. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:05 starawyjadaczka napisała: > jak dla mnie swietny pomysl, widac ja w telewizji, osiagnela to, co zamierzala- > widzimy wszyscy jej flage. i ja jej gratuluje, bo sie jej udalo :) > walic, czy flaga zawisnie na stadionie, czy nie, to sie okaze, jednak cel > osiągnela :D patrzysz na to jako kibic reprezentacji(?)ale tak naprawde jak juz pisalam to jest obciach umieszcac na fladze sowja ksywke.jesli spytasz oto prawdziwego kibica anie jakiegos piknikowca(jak ally)to potwierdzi to co mowie.tym bardziej ze ja znam sporo tzw kumatych kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:07 slowem, prawdziwy kibice wyznaczaja jedyny i sluszny kierunek, a kto im sie nie spodoba ma klopoty. sorry Magda, ale nie rozumiem tego podejscia i nigdy nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:09 alex_koz napisała: > slowem, prawdziwy kibice wyznaczaja jedyny i sluszny kierunek, a kto im sie nie > > spodoba ma klopoty. > sorry Magda, ale nie rozumiem tego podejscia i nigdy nie zrozumiem. nowlasnie dlatego nie jestes kibicem Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:11 a skad wiesz ze nie jestem??? mam na nicku napisane czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:08 jestem polka wiec kibicuje polakom, a flagi i inne bzdury mnie nie obchodza. grunt to sie dobrze bawic, jestem fanką zygmunta baumana :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:06 no przeciez oni z ta piłka jak ze smierdzacym jajkiem, no ludzie, co to ma byc???? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:08 to juz nawet ja szybcij biegam, i to na obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:04 nie wiem co jest wyznacznikiem "wiochy' wsrod kibicow, ale dziwi mnie twoj poziom agresji. a poza tym, co ty masz za interes by ta flaga nie zawisla? flaga swiadczy o wlascicielu wiec jakby co to obciach dla Ally bedzie a nie dla innych. dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:08 alex_koz napisała: > nie wiem co jest wyznacznikiem "wiochy' wsrod kibicow, ale dziwi mnie twoj > poziom agresji. > a poza tym, co ty masz za interes by ta flaga nie zawisla? flaga swiadczy o > wlascicielu wiec jakby co to obciach dla Ally bedzie a nie dla innych. > dziwne > agresja:bardzo zabawne ,mam prawo ni lubic ally ,anie lubie poprostu panienek ktore nazywaja sie kibicami a tak naprawde to w swoim kibicoewaniu budza smiech (przyklad-ally twierdzi ze kibicuje wisle a chodzi na mecze legii i swietuje jej zwyciestwo).ja nie mam wtym interesu bo na legie nawet gdy gra reprezentacja nie pojde ale wiem jak na cos takiego zareaguja kumaci kibice.wiem, bo pytalam.pozwolisz ze nie bede kontynuowac dyskusji z osobami ktore nie bardzo orientuja sie wtemacie kibicowskim i pojde ogladac mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:10 sorry ale smiem twierdzic, ze sedzia japoniec jest stronniczy, uznaje faule polakow, ktore faulami nie sa, i nie uznaje bramki ktora nie byla na spalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:11 magdaksp 09.06.06, 22:08 + odpowiedz >pozwolisz ze nie bede kontynuowac dyskusji z osobami >ktore nie bardzo orientuja sie wtemacie kibicowskim i pojde ogladac mecz jak nabede tytul "prawdziwego kibica" to mam nadzieje wrocimy do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:14 jak zaczniesz orientowac sie wkibicowskich tematach to wtedy mozemy pogadac.mozesz by kibicem ale wydaje mi sie ze ewentualnie piknikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:16 ja tam juz predzej z Ally sie dogadam niz Toba, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:20 alex_koz napisała: > ja tam juz predzej z Ally sie dogadam niz Toba, Magda. ja tez, Ally przynajmniej potrafi sie bawic na swoj koszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:23 starawyjadaczka napisała: > ja tez, Ally przynajmniej potrafi sie bawic na swoj koszt :) pewnie sie swietnie bawi teraz dziewczyna, a ja w pizamie chora mecz w TV ogladam;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:20 alex_koz napisała: > ja tam juz predzej z Ally sie dogadam niz Toba, Magda. wtemacie kibicowskim napewno bo ally nie ma na ten temat pojecia ale jak chcesz to mozemy pogadac o kibicach:)jesli cie to ciekawi,oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:22 jakos ego Ally jej nie przerasta. a po drugie, nie ma w zwyczaju przekreslac swojego rozmowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:31 alex_koz napisała: > jakos ego Ally jej nie przerasta. a po drugie, nie ma w zwyczaju przekreslac > swojego rozmowcy. > jasne widze tu jakis fanklubik ally.ja nie jestem piknikiem jak ally i wiem jakiej druzynie kibicuje i niewazne czy gra o mistrzostwo czy gra o utrzymanie. pozatym ty swoje wiesz uwazasz ze ta flaga jest super aja ci napisalam ze z punktu widzenia prawdziwego kibica ta flaga jest smieszna czego nie przyjelas do wiadomosci.wiec nie opowiadaj mi tu o przekreslaniu rozmowcy ,chcesz pogadac o roznych kibicowskich sprawach?chyba raczej nie bo jak widac nie orientujesz sie wnich.jak niemam pojecia na jakis temat to sie odrazu nie oburzam ze ktos mnie przekresla tylko np.probuje sie czegos dowiedziec .ty jednak jak widac tego nie chcesz wiec zakonczmy tę bezowocną dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:40 to nie zaden fanklubik ally, tylko jestes smieszna dziewczyno. idz spac Odpowiedz Link Zgłoś
weathlehow Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:09 Mnie tez wkurza ten fanklub ally. Zarowno pod wzgledem pilki noznej jak i ciuchów. Jesli na pilce zna się tak samo jak na modzie to duzo to tlumaczy Rozumiem cie, magda. Ally to taki niedzielny kibic, który kreuje się na wielkiego znawce. Jakby była znawca to nie robilaby sobie wiochy w srodowisku. Wkurza mnie, naprawde. Futbol-cizia... Odpowiedz Link Zgłoś
weathlehow Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:18 przynajmniej wiadomo czemu AŻ TAK przegrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:20 weathlehow napisała: > przynajmniej wiadomo czemu AŻ TAK przegrali te same powody co zawsze, no wiesz, zlosliwosc losu, pech, zly sedzia i w ogole;) a tak serio: kiepsko grali i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
weathlehow Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:22 no... zła pogoda, zły sędzia, złe fluidy z górnych rzedów... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:27 magda masz racje, jestes prawdziwym kibicem, jestes agresywna i nadęta :) za grosz zabawy i rywalizacji, za to multum pretensji i sztucznych powodow do zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:30 let's get back to game. kiepsko idzie, kiepsko, poczatek jeszcze jakis byl, ale im dalej tym gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:32 starawyjadaczka napisała: > magda masz racje, jestes prawdziwym kibicem, jestes agresywna i nadęta :) > za grosz zabawy i rywalizacji, za to multum pretensji i sztucznych powodow do > zadymy. nowlasnie widac jakie masz pojecie o kibicach...nic dodac nic ujac.to co przedstawilas to jest tak wskrocie opis kibica wedlug polskich mediow .oczywiscie bardzo rozniacy sie od rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:41 masz racje, pomylilam sie, jestes pseudokibicem. typowym. duzo agresji, zero tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:33 starawyjadaczka napisała: > magda masz racje, jestes prawdziwym kibicem, jestes agresywna i nadęta :) > za grosz zabawy i rywalizacji, za to multum pretensji i sztucznych powodow do > zadymy. jeszcze jedno:dla mnie pilka nozna to nie jest zabawa to jest cos owiele wiekszego... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:37 a dla mnie pilka nozna to zabawa;) wiec nawet sie nie dziwie ze Magda nie chce ze mna rozmawiac, po co ma sie znizac do mojego poziomu, wszak prawdziwy kibic ze mnie nie jest. P.S. nie naleze do fanklubu Ally, i nie powiedzialam ani razu ze podoba mi sie jej flaga. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:43 alex_koz napisała: > 2:0 > <chlip, chliup> patałachy. co za wstyd....ale człowiek zawsze sie łudzi, jak ten idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:43 ale jacy oni zdolni, taka bramka duza a pilkarz w poprzeczke trafil:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:39 magdaksp napisała: > jeszcze jedno:dla mnie pilka nozna to nie jest zabawa to jest cos owiele > wiekszego... to znaczy - co? Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:42 kragmel też chciałam zapytać, ale bałam się odpowiedzi. Może oni grają w pelotę na śmierć i życie, nie wiem kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:44 frigg napisała: > kragmel też chciałam zapytać, ale bałam się odpowiedzi. Może oni grają w pelotę > > na śmierć i życie, nie wiem kurde. oj cicho bądz, nie znasz się, nie jestes PRAWDZIWYM kibicem :P Na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy jesteś prawdziwa polką?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:43 Miłość za Ojczyznę, kwintesencja patriotyzmu, flaki wyprute dla jedenastki, ach, och i w ogóle, przecież hehe Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:45 i husaria i Sarmaci, trzy rozbiory i krakowska podsuszana. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:42 magdaksp napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > magda masz racje, jestes prawdziwym kibicem, jestes agresywna i nadęta :) > > za grosz zabawy i rywalizacji, za to multum pretensji i sztucznych powodo > w do > > zadymy. > > jeszcze jedno:dla mnie pilka nozna to nie jest zabawa to jest cos owiele > wiekszego... No, tylko sie nie popłacz...chlip chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:48 starawyjadaczka napisała: > > > starawyjadaczka napisała: > > \ > No, tylko sie nie popłacz...chlip chlip... no itu akurat widac ze wogole mnie nie rozumiesz.bo akurat reprezentacje ogladam ,przejmuje sie ale jest dla mnie wazniejsza druzyna którą kocham poprostu i gdy przegrywa to wtedy naprawde sie przejmuje .areprezentacja gra jak zwykle ,nic nowego.nieliczylam na nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:59 oczywiscie, nic nie rozumiem, nikt nie rozumie, nie jestesmy prawdziwymi kibicami, a Ally to piknikówa , eh magda... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:46 magdaksp napisała: > bo ja poprostu za takimi osobami nie przepadam.aflaga nie zawisnie bo ludzie > ktorzy rozwieszaja flagi(kibice legii)na taka wioche sie nie zgodza,zreszta juz > > dopytywalam czy zawisnie i wszyscy zgodnie twierdza ze nie:)mimo ze niejestem > kibicka legii to bardzo sie ztego ciesze.pozatym nikt nie robi flag z wlasną > ksywką ,flagi robi sie z nazwami druzyn albo miastami.zapewniam cie ze > wsrodowsiku kibicowskim taka flaga to naprawde wioska straszna <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:48 nadinka_nadinka napisała: > magdaksp napisała: > > bo ja poprostu za takimi osobami nie przepadam.aflaga nie zawisnie bo lud > zie > > ktorzy rozwieszaja flagi(kibice legii)na taka wioche sie nie zgodza,zresz > ta juz > > > > dopytywalam czy zawisnie i wszyscy zgodnie twierdza ze nie:)mimo ze nieje > stem > > kibicka legii to bardzo sie ztego ciesze.pozatym nikt nie robi flag z wla > sną > > ksywką ,flagi robi sie z nazwami druzyn albo miastami.zapewniam cie ze > > wsrodowsiku kibicowskim taka flaga to naprawde wioska straszna > > <rotfl> > > > Tak kochana, sprawa juz została przedyskutowana na wczorajszym tajnym spotkaniu PRAWDZIWYCH KIBICÓW, na Ally został wydany wyrok: flaga musi zostac komisyjnie spalona i spuszczona w kiblu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:52 starawyjadaczka napisała: > > > > <rotfl> > > > > > > > Tak kochana, sprawa juz została przedyskutowana na wczorajszym tajnym spotkaniu > > PRAWDZIWYCH KIBICÓW, na Ally został wydany wyrok: flaga musi zostac komisyjnie > > spalona i spuszczona w kiblu :) > mozesz sie ze mnie nie nasmiewac ?wlasciwie oco ci chodzi?nie moge miec innego spojrzenia na ta sytuace?myslalm ze to jeszcze wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:59 no wlasnie kochana, a dlaczego tylko sobie przyznajesz to prawo do wolnosci? Ally tez je ma, nich sobie robi flagi nawet z wlasnym nazwiskiem, NIC CI DO TEGO!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:04 starawyjadaczka napisała: > no wlasnie kochana, a dlaczego tylko sobie przyznajesz to prawo do wolnosci? > Ally tez je ma, nich sobie robi flagi nawet z wlasnym nazwiskiem, NIC CI DO > TEGO!! :) anich sobie robi ja tylko wyrazilam moje zdanie na ten temat ale chyba w tej ogromnej checi do kłótni nie zauwazylas tego Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:06 magdaksp napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > no wlasnie kochana, a dlaczego tylko sobie przyznajesz to prawo do wolnos > ci? > > Ally tez je ma, nich sobie robi flagi nawet z wlasnym nazwiskiem, NIC CI > DO > > TEGO!! :) > > anich sobie robi ja tylko wyrazilam moje zdanie na ten temat ale chyba w tej > ogromnej checi do kłótni nie zauwazylas tego jestes bezczelna :) nie mialam zadnej ochoty do klotni, a jakbys mogla, to zauwaz, ze wszyscy stwierdzili tak samo: to ty masz agresywny ton wypowiedzi i to TY a nie ja zachowujesz sie kłótliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:10 starawyjadaczka napisała: > tego > > jestes bezczelna :) > nie mialam zadnej ochoty do klotni, a jakbys mogla, to zauwaz, ze wszyscy > stwierdzili tak samo: to ty masz agresywny ton wypowiedzi i to TY a nie ja > zachowujesz sie kłótliwie :) och to straszne jak smialam tak sie zachowac wstosunku do ciebie,bede sie za to smazyc wpiekle.ja mam swojezdanie na ten temat pozatym wiem co mysla otym "kumaci"kibice i na tym zakonczmy ta dyskusje.pozatym niedziwie sie wcale ze na forum moda(oprocz hanureku)nikt nie orientuje sie wtakich tamatach. dobranoc,milej nocy ci zycze . Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:12 a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, a ty kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie teraz na mundialu, a tobie gul skacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:14 starawyjadaczka napisała: > a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, a ty > kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie teraz > na mundialu, a tobie gul skacze :) oboze jaka iscie psychologiczna diagnoza mojego zachowania naprawde gratuluje.chyba nie dokladnie czytasz co sie do ciebie pisze bo kibicowanie reprezentacji wytarcza mi wdomu porzed tv ,gdy chce pójsc na mecz na ktorym mi naprawde zaley to co dwa tygodnie wsezonie mam te mozliwosc.ale oczywiscie jak zwykle wszystko na tym forum trzeba sprowadzic do zazdrosci...jakie to typowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:25 magda, az 3 razy zacytowalas ten sam moj post i odniosłas się do niego, musialam trafic w czuly punkt, a jednak jestes ZAZDROSNA!! hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:15 trzeba by Wyjadaczka, jakies bilety od konikow kupic za 300% ceny i pojechac w srode na mecz, co nie? pewnie przegraja, ale zabawa bedzie przednia:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:16 starawyjadaczka napisała: > a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, a ty > kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie teraz > na mundialu, a tobie gul skacze :) idz juz lepiej spac bo jeszce ztej rozpaczy ze polska przegrala zrobisz cos rownie glupiego jak twoje posty ,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:18 a ja ide spac. zmeczona jestem, a jutro musze sie w koncu zaczac uczyc co by mi dobrze na egzaminie poszlo. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka pocaui misia w dupkie :) 09.06.06, 23:22 magdaksp napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, > a > ty > > kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie > teraz > > na mundialu, a tobie gul skacze :) > > idz juz lepiej spac bo jeszce ztej rozpaczy ze polska przegrala zrobisz cos > rownie glupiego jak twoje posty ,dobranoc mowisz to dobranoc od 30 minut, a spac nie idziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 23:18 starawyjadaczka napisała: > a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, a ty > kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie teraz > na mundialu, a tobie gul skacze :) jeszce coś :wrzucam cie w nieprzyjaciol wiec juz tak nie wertuj tych podrecznikow do psychologi i nie odpisuj Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka a łyzka na to: nieeeemożliiiiweeeee..... :DDD 09.06.06, 23:23 magdaksp napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > a mam cie w dupie szczerze mowiac, zazdroscisz ally, ze jest na mundialu, > a > ty > > kisniesz przed telewizorem. flaga wiocha czy nie-ale dziewczyna bawi sie > teraz > > na mundialu, a tobie gul skacze :) > > jeszce coś :wrzucam cie w nieprzyjaciol wiec juz tak nie wertuj tych > podrecznikow do psychologi i nie odpisuj Nie podniecaj sie tak, bo ci pompa siądzie dziecinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: oj oj oj !!! 09.06.06, 22:59 > > mozesz sie ze mnie nie nasmiewac ?wlasciwie oco ci chodzi?nie moge miec innego > spojrzenia na ta sytuace?myslalm ze to jeszcze wolny kraj. no wlasnie wolny i dlatego ally moze sobie wieszac taka flage na jaka jej tylko fantazja pozwoli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:43 psiakrew, nie mam tv ;( leciec do sasiadow? chyba za pozno :| Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:44 nie lec nadinka. ja tu relacje live zdaje, taki nowy Szpakowski-Samozwaniec ze mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:46 lepiej tego nie ogladaj, taki koszmar, ze nie usniesz... P A T A Ł A C H Y !!! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:46 a ta druga bramka to rewelacja, jakbym tam byla, sama bym ja strzeliła. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:48 i w slupek po raz drugi trafili.... grrr Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:51 Smolarek mi sie podoba, jedyny grający, reszta w jakims letargu..? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:53 no i po zabawie. 2:0 dla Ekwadoru. ech ze taka stara jestem a ciagle nadziejami zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:54 przez te twoja relacje jajecznice przypalilam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:55 trzeba bylo na twardo jajka gotowac, przypalic sie nie da;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:57 alex_koz napisała: > trzeba bylo na twardo jajka gotowac, przypalic sie nie da;) ech, nie przeczuwalam, ze mnie tak wciagnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Hotally!!! 09.06.06, 22:58 nadinka_nadinka napisała: >> > ech, nie przeczuwalam, ze mnie tak wciagnie ;-) > > ajuz wsrode mecz zniemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:01 magdaksp napisała: > nadinka_nadinka napisała: > > >> > > ech, nie przeczuwalam, ze mnie tak wciagnie ;-) > > > > > ajuz wsrode mecz zniemcami... podobno w marko zwracaja za tv jak polska wejdzie do finalu. moze kupic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:07 nadinka_nadinka napisała: > > > podobno w marko zwracaja za tv jak polska wejdzie do finalu. moze kupic ;-) > > w media marktcie zwracali jak polska wejdzie do polfinalu ale trzeba bylo kupic tv do 4 czerwca.naszczescie pozostaje mi moja kochana francja z zidanem na czele:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:12 > w media marktcie zwracali jak polska wejdzie do polfinalu ale trzeba bylo kupic > > tv do 4 czerwca.naszczescie pozostaje mi moja kochana francja z zidanem na > czele:) to taniej bedzie kupic torbe heinekena i pojsc do sasiadow ogladac ;-) na zidane'a tez lubie popatrzec, ale kategorie estetyczne mnie bardziej interesuja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:02 magdaksp napisała: > ajuz wsrode mecz zniemcami... łomatko...to dobiero bedzie wstyd, zastanawiam sie nad wynajęciem na ten czas mysiej dziury pod schodami. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:04 no wlasnie, mialam mecz Polska - Niemcy z przyjacielem - Niemcem ogladac, ale chyba znowu sama przez TV posiedze;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Hotally!!! 10.06.06, 00:04 O matko, to tego będzie więcej? :( Myślałam, że jak dziś przegramy, to już będzie spokój i koniec dziadowania, i będzie można spokojnie i bez negatywnych emocji ten mundial oglądać... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:02 no i doopa :( ale znajomy ekwadorczyk sie bedzie cieszyc! noo!! dzis sie zakladalismy kto wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:04 bluelove napisała: > no i doopa :( > ale znajomy ekwadorczyk sie bedzie cieszyc! noo!! > dzis sie zakladalismy kto wygra! no tak, ktos musi przegrac, zeby ktos inny mógl sie cieszyc :)wielka szkoda, czlowiek ma nadzieje a tu kupa w paski... Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:10 > no tak, ktos musi przegrac, zeby ktos inny mógl sie cieszyc :)wielka szkoda, taa no o to chyba biega w sporcie ;) chlopaki powinni byli biegac w szpilkach bo sie slizgali po tej trawie :p nadzieje mialam ale jak pomysle jak bedzie skakal pod sufit Ramiro to wyc mi sie nie chce,ot co Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:12 No i co z tego, że magdaksp się podnieca byciem prawdziwym kibicem. Widzieliście by mnie jak się podniecałam grą Włochów na mistrzostwach w USA w 94. Stąd znam włoski, bo jak inaczej wzdychać do Baggio, hehe. I też broniłam jak lew stanowiska, że tylko moje kibicowanie to kibicowanie, a reszta się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:14 r.richelieu napisała: > No i co z tego, że magdaksp się podnieca byciem prawdziwym kibicem. > Widzieliście by mnie jak się podniecałam grą Włochów na mistrzostwach w USA w > 94. Stąd znam włoski, bo jak inaczej wzdychać do Baggio, hehe. I też broniłam > jak lew stanowiska, że tylko moje kibicowanie to kibicowanie, a reszta się nie > zna. hihi, swietna motywacja, tak swoja droga :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:15 r.richelieu napisała: > No i co z tego, że magdaksp się podnieca byciem prawdziwym kibicem. > Widzieliście by mnie jak się podniecałam grą Włochów na mistrzostwach w USA w > 94. Stąd znam włoski, bo jak inaczej wzdychać do Baggio, hehe. I też broniłam > jak lew stanowiska, że tylko moje kibicowanie to kibicowanie, a reszta się nie > zna. ja sie tym nie podniecam wiec daruj sobie takie teksty moja droga:)dobrej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:20 ale przeciez tu nie chodzo o podniecanie sie magdy, tylko o to, ze neguje prawo Ally do flagi takiej, jak jej sie podoba i do bycia kibicem :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:34 <daruj sobie takie teksty moja droga> pwsthhhhuehuehue, "Pani domu" albo czytelnik Harlequinów Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:32 Ale obciach..... ja nie mogę. Dostałam szalik od jakiegoś kibica :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:45 i pomyslec, ze zamiast zglebiac tajniki demokracji nieskonsolidowanej-straciłam czas na ten mecz..... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:50 No i nadzieje sie pomalu rozwiewaja ale to nic bo jak chcecie ogladac futbol zaczekajcie na pokaz prawdziwych druzyn . Polska - Ekwador brzmi podobnie jak Zanzibar i Czeczenia :-) z Polakow znam tylko jednego zawodnika bo drugi nie dojechal to i tak swietnie bo z Ekwadoru nikogo Nastawilam sie i chcialam pokibicowac tylko nie mialam zadnych emocji nawet moja czerwona czapka nie pomogla i poszlam do kuchni zrobic ciasto . Czuje sie swietnie ale mysle , ze to wlasnie przez ten brak emocji i przezyc bo jako kibic zawsze sie bardzo denerwuje i na mecze chodze czesto . No wlasnie - jestem kibicem innej druzyny , chcialam sie zalapac na Polske ale nie wyszlo , za to chetnie poogladam co bedzie dalej Mam jeszcze 3 mecze na poznanie zawodnikow , moze ktoregos polubie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Hotally!!! 09.06.06, 23:51 Pisze bzdury a mialam powiedziec , ze tez widzialam flage Ally :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Hotally!!! 10.06.06, 07:42 o kurcze, a ja nie widzialam :((( to teraz zaluje, ze wybralam romantyczna komedie na dvd zamiast meczu :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Hotally!!! 10.06.06, 10:44 uhh co za wstyd! eksperymentalna taktyka do d****! wiekszosci kadrowiczow nie powinno tam byc, grali bez ambicji! wiem ze po bledzie sedziego z nieuznaniem bramki mecz pewnie potoczylby sie inaczej, ale to jest futbol - gra sie 90 minut a nie 10 ostatnich! fany ally nie widzialam, bo skupialam sie na murawie a nie na trybunach ;) ale z tego co pamietam mowila ze zszokuje wszystkich swoim boskim strojem i ze beda ja pokazywac wszystkie telewizje swiata wiec wypalila chyba tylko polowa planu, jak narazie :) ja jeszcze sie odniose do wypowiedzi Magdy o tym wieszaniu flag na stadionie Legii - na stadionie demokracja nie obowiazuje, wiec moze sie tak zdarzyc ze Ally bedzie miala problemy z wywieszeniem czegokolwiek bez zgody pewnych osob pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Hotally!!! 10.06.06, 12:13 ja flagi Ally nie widzialam :( ale generalnie to podlamal mnie ten mecz, zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Hotally!!! 10.06.06, 14:08 "Prawie jak pilkarze...." Przed meczem z Niemcami chyba bede musiala sie czyms sztachnac, zeby moc ogladac porazke 0:10... Wiecie co mnie najbardziej rozzalilo? Te zawiedzione, smutne twarze polskich kibicow, kamery dosc dlugo je pokazywaly po meczu. Na ten widok o maly wlos sama sie nie poplakalam. hehe a widzialyscie to? www.joemonster.org/article.php?sid=6016 17 minuta jest najlepsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Hotally!!! 10.06.06, 15:45 napisalam dzis na GG do ojego kolegi niemca czy bedzie oglądał i że sie obawiam że dla polski będie lekki blamaż, na to on że niemcy i tak wylecą niedługo, i tak się uprzejmie przerzucalismy argumentami, kto z nas ma mniej szans, jak anglicy przepuszczający się nawzajem na wąskiej jezdni, jadąc z naprzeciwka:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Hotally!!! 10.06.06, 16:37 No właśnie :( A w ogóle to dobrze, że Górski tej kompromitacji nie dożył, chociaż i tak się pewnie w grobie przewraca. :( Rozwiązać to tałatajstwo (PZPN) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Hotally!!! 10.06.06, 16:39 a Janas moze juz chyba zaczac szukac nowej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś